Bonusuri și promoții la cazinouri online

by

Piața cazinourilor virtuale în România a explodat în ultimii ani. Fiecare cazinou încearcă în felul său să-ți ofere o experiență cât mai plăcută. O parte din această strategie se manifestă prin numeroasele bonusuri și promoții de care nu poți beneficia în cazinourile fizice. Pe lângă pachetele generoase de bun venit, ai parte și de competiții sau rotiri gratuite. Ai de câștigat jucând online, și beneficiezi de promoții și concursuri care se schimbă frecvent. Iată că nu numai faptul că poți paria din confortul proprii case este un avantaj major, ci și bonusurile de care beneficiezi pot însemna o tranziție de la cazinoul fizic la cel virtual. Cititorii Feeling Lucky beneficiază în plus de bonusuri exclusive direct după site sau prin abonarea la newsletter.

Bonusuri fără depozit

Ca să obții aceste bonusuri, nu trebuie să scoți cardul de credit din portofel. Este de ajuns să te înregistrezi, și vei primi un cod cu care poți beneficia de un anumit bonus. Acest bonus poate fi o sumă de bani cu care să poți descoperi jocurile după site, dar în cele mai multe cazuri este vorba de un număr de rotiri gratuite la anumite jocuri. Ce poate fi mai frumos, decât să ți-se ofere un asemenea cadou direct din start? Înregistrează-te și găsește-ți jocul de suflet acum!

Bonusuri la depunere

Cazinou slot machineCele mai mult site-uri fac în așa fel ca tu să ai mai mulți bani în cont decât ai depus în realitate. În cele mai multe cazuri este vorba de un procentaj din suma care o depui, cu o limită maximă stabilită de cazinou. Sumele pe care le poți primi bonus pot ajunge în acest fel și la 1000 RON. Uite cum devine foarte interesant să-ți găsești site-ul potrivit unde să-ti încerci norocul. După ce te înregistrezi, suma se va adaugă automat în cont. Există și posibilitatea de a primi un cod pe care îl introduci pentru a beneficia de bonus. Depunerile în general se pot efectua foarte rapid și ușor, așa că poți beneficia de acest bonus foarte repede. Nu mai sta pe gânduri!

Bonusuri de bun venit

Pachetele de bun venit sunt care mai de care mai generoase. Fie că primești un ‘simplu’ bonus de bun venit, fie că ai parte de mai multe promoții într-un pachețel, cert este că cei de la cazinourile virtuale vor face tot posibilul să te răsfețe. În ce poziție frumoasă te afli! Beneficiezi de rulări gratis sau de dublarea primei depuneri. Cazinourile virtuale își mențin și în acest domeniu creativitatea, și după ce citești câteva review-uri pe Feeling Lucky, te vei convinge și tu!

Promoții

Bonusurile nu se limitează la pachetele de bun venit sau sume extra de bani pe care le primești deasupra depunerilor. Poți beneficia și de alte promoții și competiții interesante. Pe NetBet, de exemplu, putem regăsi ‘jocul săptămânii’, unde cotele câștigătoare sunt unele îmbunătățite. Te așteaptă de asemenea turneele de bingo sau poker. În plus, poți participa la jocuri speciale cu premii mărite pentru un timp limitat. Unele jocuri speciala le poți accesa doar dacă ai strâns destule puncte de fidelitate, de exemplu.