Sari la conținut

winmasters Bonusuri și Coduri Promoționale

winmasters Logo

Unul dintre cei mai vechi operatori pe piața românească de jocuri de noroc online, winmasters au avut mult timp la dispoziție ca să își studieze clientela. Astfel se face că pe site-ul lor poți găsi o sumedenie de oferte și promoții care te vor ajuta să îți umpli buzunarele indiferent că preferi să joci la pariuri sau pe cazinou. Ambele secții ale site-ului oferă un bonus de bun venit generos și asta este doar cireașa de pe tortul de promoții si oferte ce include pariuri și rotiri gratuite, bonusuri la depunere și câștiguri extra. Citește în continuare ca să descoperi cele mai tari promoții disponibile pe site-ul winmasters.

Bonusuri Cazinou

Până la 1.255 de Rotiri Gratuite

În funcție de depozit, primești sute de rotiri gratuite. La 200 RON depuși, primești 600 de rotiri gratuite. Dacă depui 300 RON, vei primi 1000 de rotiri gratuite, iar la 400 RON depuși vei avea la dispoziție 1200 de rotiri gratuite. La toate acestea se mai adaugă încă 55 de rotiri gratuite după verificarea contului.

Vreau rotiri gratuite

Bonus 100% la Depunere și Rotiri Gratuite

Ai un bonus de 100% la depunerea de 1000 RON și înca 555 de rotiri gratuite la 20 Power Hot
Depun și primesc bonus

Bonusuri pariuri winmasters

Bonus de Bun-Venit Până la 400 RON

Înregistrează-te acum pe winmasters și fă-ți prima depunere de minim 50 RON ca să obții un bonus de 100% până la 400 RON. Tot ce rămâne de făcut apoi este să te apuci de pariat pe echipele și meciurile tale favorite.

Depun și primesc bonus

Pariază Fără Risc

Plasează un pariu pre-meci pe scor corect, înscrie oricând, primul marcator, ultimul marcator, pauză/final sau pauză/final și peste/sub 2.5 goluri la oricare meci din selecția de campionate, iar dacă scorul final e 0-0, winmasters îți returnează miza dacă pierzi pariul.

Pariază cu winmasters

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: