Homebonusuriwinmasters Bonusuri și Coduri Promoționale

winmasters Bonusuri și Coduri Promoționale

winmasters Bonusuri și Coduri Promoționale

Unul dintre cei mai vechi operatori pe piața românească de jocuri de noroc online, winmasters au avut mult timp la dispoziție ca să își studieze clientela. Astfel se face că pe site-ul lor poți găsi o sumedenie de oferte și promoții care te vor ajuta să îți umpli buzunarele indiferent că preferi să joci la pariuri sau pe cazinou. Ambele secții ale site-ului oferă un bonus de bun venit generos și asta este doar cireașa de pe tortul de promoții si oferte ce include pariuri și rotiri gratuite, bonusuri la depunere și câștiguri extra. Citește în continuare ca să descoperi cele mai tari promoții disponibile pe site-ul winmasters.

Bonusuri cazinou winmasters

Până la 1.000 RON și 150 de rotiri gratuite la prima depunere

Vizitează lumea cazinoului winmasters, înregistrează-te, depune o sumă de cel puțin 50 RON și vei primi un bonus de nu mai puțin de 100% în limita a 1.000 RON. În plus, vei mai primi și 150 de rotiri gratuite pe jocul Fire Joker.

Weekenduri cu rotiri gratuite

Zilele de sâmbătă și duminică sunt mai distractive cu oferta celor de la winmasters. Intră și tu în fiecare weekend și revendică-ți oferta ca să primești zece rotiri gratuite pe zi. Asta înseamnă 20 de rotiri gratuite pe weekend fără nicio depunere.

Câștigă 20 de rotiri gratuite în fiecare weekend

Bonusuri noi zilnic cu winmasters

Intră zilnic pe cazinoul winmasters unde te așteaptă o ofertă nouă în fiecare zi. Poți beneficia de oferte ce constau în rotiri gratuite, bonusuri la depunere și câștiguri extra pe jocurile disponibile.

Obține premii fantastice

Bonusuri pariuri winmasters

Bonus de bun venit până la 500 RON

Înregistrează-te acum pe winmasters și fă-ți prima depunere ca să obții un bonus de 100% până la 500 RON. Tot ce rămâne de făcut apoi este să te apuci de pariat pe echipele și meciurile tale favorite.

Câștiguri extra pentru pariurile combo

Plasează un bilet cu minim patru selecții de cotă 1.35 sau mai mare și dacă e câștigător winmasters te premiază cu până la 60% mai mult în funcție de câte evenimente ai pe bilet.

Mărește-ți câștigurile

Pariază fără risc

Plasează un pariu pre-meci pe scor corect, înscrie oricând, primul marcator, ultimul marcator, pauză/final sau pauză/final și peste/sub 2.5 goluri la oricare meci din selecția de campionate, iar dacă scorul final e 0-0, winmasters îți returnează miza dacă pierzi pariul.

Pariază cu winmasters

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" width="300" height="174" alt="winmasters Bonusuri și Coduri Promoționale">