winmasters Bonusuri și Coduri Promoționale

winmasters îți urează bun venit cu un pachet generos oferit la site-ul de pariuri și la cazinoul virtual. Bonusul de început, pe care îl primești la prima depunere, poate ajunge până la 100% din suma depusă. În acest fel winmasters te încurajează sa îți încerci norocul chiar la ei. În afară de acest bonus, poți beneficia de numeroase promoții legate de pariuri. Spre exemplu, un bonus de 60% pentru pariurile acumulator. Nici opțiunile cash back nu lipsesc. De asemenea, ai ocazia să beneficiezi de modalitatea de a-ți crea propriile pariuri. În plus, la cazinou ai parte de rotiri gratuite de tot felul, care sunt adăugate pe site sistematic și destul de frecvent.


Bonusuri generale winmasters

Depune și primește bonus de 100% până la 555 RON

Bonusul constă în 3 depuneri. La prima depunere primesti 100% bonus până la 500 RON. La depunerile 2 și 3 primesti de fiecare data 100% bonus până la 250 RON. Trebuie sa depui de fiecare data cel putin 40 RON.

Bonusuri cazinou winmasters

Luni seara primești 100% bonus până la 120 RON și 15 rotiri gratuite

Luni seara, între orele 18:00 și 23:59, winmasters îți oferă un bonus de 100% până la 120 RON și 15 rotiri gratuite la cazino. Intră pe winmasters și depune minim 40 RON.

Beneficiază de 100% bonus până la 120 RON și rotiri gratuite vineri seara

Începe-ți sfârșitul de săptămână cu un bonus magnific. Vineri seara, între orele 18:00 și 23:59, primești de la winmasters un bonus de 100% până la 120 RON și 10 rotiri gratuite pentru jocul de sloturi Leprechaun Goes Egypt. Intră pe winmasters, depune minim 40 RON și încearcă-ți norocul.

Bonusuri pariuri winmasters

0-0: Pariază fără risc

Plasează un pariu înainte de începerea unui meci pe Scor Corect, Pauză/Final sau Scor Corect la Pauză/Final din selecția de campionate, iar dacă meciul se încheie 0-0, winmasters îți returnează miza în cazul în care pierzi pariul.

Pariază fără risc

Primește banii înapoi dacă ai doar o singură selecție pierdută

Generozitatea de la winmasters nu are limite. În cazul în care plasezi un pariu combo cu minim 5 selecții, cu cota minimă de 1.25 pe selecție și miza minimă pe bilet de 20 RON, winmasters îți va returna 100% din miza de până la 50 RON, dacă ai doar o singură selecție pierdută.

Plasează pariuri fără grijă

Invită-ți prietenii și câștigă până la 200 RON

Pentru fiecare prieten invitat, winmasters te va credita cu 20 RON, până la o sumă maximă de 200 RON. Deci, poți beneficia de bonus dacă inviți maxim 10 prieteni. Regula pentru acest bonus prevede că fiecare prieten invitat trebuie să depună minim 40 RON și să plaseze cel puțin un pariu.

Invită-ți prietenii și câștigă bani frumoși

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: