Sari la conținut

Betfair Bonusuri și Coduri Promoționale

Betfair este unul dintre cei mai cunoscuți operatori de jocuri de noroc din Europa. Pe site-ul lor poți să te joci la cazinou, dar și să plasezi pariuri sportive. Cazinoul este dotat cu sloturi distractive și jocuri de masă diverse (ruletă, poker, blackjack), iar bonusul de bun venit este atrăgător. Pe partea de pariuri sportive, pe lângă pachetul generos de bun venit ai parte și de diverse promoții în funcție de cele mai importante evenimente sportive ale momentului. În plus, nu lipsesc nici opțiunile tipice unei case de pariuri, precum cele cash out sau cash back. Așadar, site-ul Betfair îți poate oferi ore bune de distracție și îți aduce numeroase oportunități de a-ți mări câștigurile.

Bonusuri cazinou

Bonus la Depunere

La orice depunere de 50 RON vei primi 100 de rotiri gratuite.

Depun și revendic bonusul

Bonusuri Pariuri

Bonus de Până la 550 RON pentru Utilizatorii Noi

Înregistrează-te pe Betfair pentru a primi un bonus foarte tare! Primele zece săptămâni primești câte 50 RON bonus săptămânal la fiecare depunere de minim 50 RON efectuată pe site. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi folosind codul ZSKW11 și apoi să selectezi promoția când îți depui banii în cont.

Sunt nou și vreau bonusul

Până la 150 RON Bonus pe Betfair Exchange

În primele 5 săptămâni de la înregistrare pe Betfair Exchange, dacă pierderile tale nete săptămânale sunt mai mari decât câștigurile totale, îți vom rambursa până la 30 RON săptămânal, totalizând 150 RON.

Vreau bonusul

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: