Home cazinou Animalele de pretutindeni strâng premii doar pentru tine

Animalele de pretutindeni strâng premii doar pentru tine

Animalele de pretutindeni strâng premii doar pentru tine

Știm faptul că animalele ne fascinează, indiferent dacă alegem să avem în jurul nostru diferite necuvântătoare, sau nu. Ei bine, pentru că animalele sunt o parte indispensabilă a vieții, vom regăsi numeroase sloturi care au ca simboluri animale – de toate felurile. Și cum regnul animal este unul extrem de vast, cu siguranță că vom găsi acolo de la animale drăguțe, inofensive, cum ar fi porcușorii drăgălași pe care îi vom vedea mai târziu, dar și animale periculoase cum ar fi panterele. Avem și animale marine, sau înaripate vesele, toate reprezentate de cele mai multe ori în moduri amuzante sau periculoase, în funcție și de atmosfera generală a jocului. Partea cea mai frumoasă este că toate aceste ființe au strâns pentru tine comori, bonusuri și numeroase oferte de care să profiți din plin.

Oferta în România

Oferta jocurilor de acest fel, în România, este mai mult decât suficientă pentru a-ți satisface cerințele. Vei găsi jocuri cu animale atât la operatorii mari, cum ar fi Betano, Unibet sau Superbet, dar și la operatori mai noi pe piața jocurilor de noroc, cum ar fi WinBoss, Luck Casino sau Don.ro. Multe dintre ele vor avea și funcții speciale, cum ar fi tipologia Megaways sau Megaclusters. Aceste mecanici te pot ajuta să îți sporești câștigurile și să îți multiplice pariurile inițiale.

Mighty Wild Panther

Joc Mighty Wild: Panther Primul pe listă este jocul Mighty Wild: Panther, al celor de la Wazdan. Un joc captivant, care te introduce în inima pădurii tropicale, unde panterele domină teritoriul. Cu un RTP generos și o volatilitate medie, acest joc îți oferă șanse bune de câștig și senzații palpitante. Dispune de un format clasic cu 5 role și 25 de linii de plată, jocul fiind unul intuitiv, adaptat celor mai mulți dintre jucători. Ca funcții speciale amintim simbolul wild, reprezentat de pantera însăși, care poate înlocui alte simboluri pentru a forma combinații câștigătoare, și simbolul scatter, care poate declanșa runde bonus și rotiri gratuite. Rotirile gratuite pot fi redeclanșate, oferind șanse suplimentare de câștig. Grafica este și ea impresionantă și imersivă, aventura prin junglă fiind una plină de adrenalină și distracție pentru orice pasionat de sloturi. Indiferent de nivelul tău de experiență, jocul promite să îți ofere momente de neuitat și șanse de câștig generoase, în jungla sălbatică a felinelor.

Rocco Gallo

Joc Rocco Gallo Cum spuneam și la început, avem jocuri și cu înaripate, Rocco Gallo de la Play’n GO fiind unul dintre acestea. Grafica foarte frumoasă, colorată și detaliată, cu specific italian, ne transportă direct în satul unde are loc acțiunea jocului. În atmosfera ludică creată, vedem mai apoi că avem o planșă de joc de 5×3, cu 20 de linii de plată, perfectă pentru a ne distra pe cinste în compania cocoșilor cuceritori și a puicuțelor suave. Avem și funcții speciale, cea mai importantă fiind cea în care îl regăsim pe carismaticul Rocco Gallo, simbolul wild adică, dar și scatterele mult așteptate ce ne aduc rotiri gratuite și runde bonus. RTPul este unul bun, de 94,29%, iar volatilitatea mare, ceea ce se traduce în câștiguri mai rare, dar consistente. Premiul maxim este de până la de 10.000 de ori pariul inițial, așa că te poți aștepta oricând nu doar la „Punguța cu doi bani”, ci la adevărate ouă de aur!

Sky Piggies

Joc Sky Piggies Ai promis vreodată cuiva, ceva, „atunci cand o zbura porcul”? Acum e momentul să te ții de promisiune. Skywind îți aduce jocul Sky Piggies, unde porcii chiar zboară, iar în zborul lor îți aduc premii neașteptate. Jocul are un format de 6 role pe 6 rânduri, și un număr de 20 de linii de plată, experiența jocului fiind una extrem de relaxată și plăcută. Te bucuri și de șanse mari și de câștiguri consistente, având în vedere că RTPul este de 97%, iar volatilitatea mare, așa că totul este posibil în Sky Piggies. Ca simboluri, pe ecran vei întâlni zaruri, nestemate, teancuri de dolari și trifoi cu patru foi, dar și lingouri de aur și nelipsiții purceluși înaripați. Simbolul wild este prezent și înlocuiește alte simboluri ca să te ajute să formezi liniile de plată, iar rotirile gratis și rundele bonus le vei primi prin simbolurile scatter. În partea stângă a ecranului poți să îți și dublezi șansa de câștig, și mai poți folosi și funcția Bonus Buy.

Alte jocuri cu această tematică

Jocurile cu animale sunt foarte răspândite, și nu ne îndoim de faptul că trebuie doar să vrei să găsești unul, în rest, la toți operatorii te poți bucura de un astfel de joc. Indiferent dacă ai o preferință pentru un animal anume, sau poate preferi florile, decorurile naturale sau supranaturale, varietatea de jocuri disponibilă este mereu surprinzătoare. Tot ce trebuie să faci este să știi ceea ce cauți, și să pornești în aventură!

Superbet
Mighty Wild: Panther
RTP: 96,15%

Volatilitate: Medie Joacă Mighty Wild Panther la Superbet
Unibet
Rocco Gallo
RTP: 94,29%

Volatilitate: Mare Joacă Rocco Gallo la Unibet
Mr Bit
Sky Piggies
RTP: 97,01%

Volatilitate: Mare Joacă Sky Piggies la Mr Bit
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/03/games-with-animals.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/03/games-with-animals.png" width="300" height="174" alt="Animalele de pretutindeni strâng premii doar pentru tine">,<img loading="lazy" decoding="async" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/03/mighty-wild-panther-slot-300x182.png" alt="Joc Mighty Wild: Panther" width="300" height="182" class="alignright size-medium wp-image-9617" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/03/mighty-wild-panther-slot-300x182.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/03/mighty-wild-panther-slot.png 592w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img loading="lazy" decoding="async" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/03/rocco-gallo-slot-300x174.png" alt="Joc Rocco Gallo" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-9618" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/03/rocco-gallo-slot-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/03/rocco-gallo-slot.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img loading="lazy" decoding="async" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/03/sky-piggies-slot-300x180.png" alt="Joc Sky Piggies" width="300" height="180" class="alignright size-medium wp-image-9619" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/03/sky-piggies-slot-300x180.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/03/sky-piggies-slot.png 599w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="aligncenter size-medium wp-image-3222" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2023/12/superbet-logo.svg" alt="Superbet" width="200" height="74" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="aligncenter size-medium wp-image-3222" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/02/unibet-logo.svg" alt="Unibet" width="200" height="74" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="aligncenter size-medium wp-image-3222" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2022/09/mr-bit-logo.svg" alt="Mr Bit" width="200" height="74" />