HomecazinouPantere în jocuri online cu sloturi

Pantere în jocuri online cu sloturi

Pantere în jocuri online cu sloturi

Au văzut și citit o mulțime de povești cu aventurile panterilor în junglele sălbatice din India și Africa. Cea mai cunoscută poveste este a lui Tarzan sau Mowgli care explorează cele mai necunoscute lumi împreună alături și de pantera sălbatică. Aceste jocuri conțin de asemenea premii, bani, runde gratuite, bonusuri și multe alte bogății. Rolul tău este să le descoperi și să le aduni pe toate în contul tău. Pentru asta ai nevoie de un cont de jucător și să depui bani în contul de jucător. De fiecare dată vei primi câștiguri deoarece sunt oferite o mulțime de linii câștigătoare. Orice simbol scatter sau wild multiplă valoarea câștigată sau oferă câte mai multe rotiri gratuite.

Așa cum pantera din acest joc este rapidă, așa și tu ai șansa să câștigi RON în fiecare minut sau secundă. Cu cât te aventurezi mai adâng în junglă cu atât ai șanse să câștigi mai mulți bani.

Panther Moon

În această lume sălbatică a panterei negre trebuie să aduni câte mai multe monede, ca bugetul tău să fie și mai mare. Fiecare simbol are un anumit număr de monede. Orhideele sălbatice, fluturii, luna, bufnițele și literele oferă o atmosferă plină de emoții, dar și de curaj de a explora și descoperii cele mai adânci și ascunse premii și bani. Acest joc conține 5 role și 15 linii câștigătoare. Simbolul panteră dublează câștigurile, cu excepția simbolului scatter. Două sau mai multe simboluri scatter multiplichează câștigurile cu x3, plus încă 15 runde gratuite. Și în timpul rundelor gratuite pot fi activate alte runde gratuite, care la un moment dat pot dura mult timp, iar câștigul tău crește mereu. Literele și animalele sălbatice oferă între 100 și 750 de monede. Poți stabili singur suma de pariere și să o mărești ori de câte ori dorești. Poți apăsa ori când dorești și butonul auto start. Poți alege și butonul double half sau collect. Joacă acum este joc fascinant.

https://www.youtube.com/watch?v=lNKjq8lDGa8

În acest joc poți să câștigi bani și prin alegerea unei cărți. Dealerul va împărți 5 cărți cu fața în jos, iar tu vei ghici cartea cu numărul cel mai mare. Suma maximă de pariere este de 5.000 monede.

Panther Queen

Cu toții am văzut filmul Tarzan și junglilele sălbatice din inima Indiei. Și aici în acest joc minunat a fost creată o lume sălbatică, care abia așteaptă să o descoperi și să-ți arate bogățiile sale. În acest joc, simbolul regină dacă apare pe toate rolele vei câștiga 100.000 monede. Simbolul wild în fiecare joc își schimbă valoarea între x1-x10. Acest simbol înlocuiește orice simbol, cu excepția simbolului scatter. Rola 6 oferă mereu până la 5 runde gratuite. Simbolul piramidă acordă 5 jocuri gratuite. Important este faptul că în timpul rundelor gratuite, rolele 2, 3 și 4 se rotesc împreună creând un simbol uriaș. Acest joc conține până la 25 de linii câștigătoare. Celelalte simboluri din joc au o valoare între 5-400 de monede, care cresc câștigul din ce în ce mai mult.

Față de jocul Panther Moon, acest joc oferă până la 100.000 monede în plus dacă pe toate rolele apar simbolul regină. Totodată Panther Queen are cu 10 linii câștigătoare mai multe decât jocul de mai sus. Tema este diferită decât cea din jocul precedent, având ambele imagini și sunete uimitoare care îți trezesc fiori și emoții.

Prowling Panther

Prowling Panther este un joc magnific cu sunete și imagine excepționale. Sunetele din tobă te introduc în inima junglei indiene și africane care are ascunde sute de RON și premii în bonusuri și runde gratuite. Descoperă acum care sunt cele mai bune premii care ar putea să te facă fericit. În acest joc rolele sunt diferite de alte jocuri, anume rola 1 și 5 conțin trei simboluri, iar rolele 2 și 4 conțin patru simboluri, iar rola 3 conține cinci simboluri.

Simbolurile wild și scatter oferă 8 jocuri gratuite, câștigul multiplicat x2 sau 16 rotiri suplimentare. Cu cât apar mai multe simboluri x2 cu atât câștigul este și mai mult multiplicat. Toate celalte simboluri precum papagali, flori sălbatice, literele dețin o mulțime de monede. În acest joc poți câștiga chiar peste 2.000 de monede. Alătură-te și tu și descoperă fiecare comoară ascunsă în jungla panterei bântuitoare.

Participă la turneul de ruletă NetBet şi câştigă un Audi A1
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/panther-queen-slot.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/panther-queen-slot.png" width="300" height="167" alt="Pantere în jocuri online cu sloturi">
<iframe loading="lazy" title="M88 New Slot Game - Panther Queen" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/hZeOq0czqjU?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="Prowling Panther® Video Slots by IGT - Gameplay video" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/0_jVLp5Z-8U?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>