Sari la conținut

Visa in Cazinourile Online

Visa in Cazinourile Online

Un card Visa reprezintă orice tip de plată printr-un card bancar care folosește rețeaua Visa și care are sigla Visa pe ea. Aceste carduri pot fi de debit, de credit sau prepaid. Pentru depunerile și retragerile la cazinourile și casele de pariuri online, Visa este acceptată de majoritatea operatorilor, fiind considerată drept o opțiune legitimă de plată sau de retragere. Pentru a efectua o depunere pe un cazinou online cu un card Visa, tot ce trebuie să faci este să să alegi secțiunea “Depuneri” și metoda de plată. Apoi, selectează suma pe care vrei să o depui și completează câmpurile necesare. Datorită rețelei de procesare VisaNet, Visa conferă plăți sigure, rapide și de încredere, utilizând mai mult de 500 de variabile și parametri de detectare a fraudelor înainte de a efectua o tranzacție.

Depuneri și retrageri cu Visa

Euros Plățile prin cardurile bancare Visa sunt metode foarte ușoare de depunere pe website-uri de jocuri de noroc și pariuri sportive, fiind foarte des acceptate și folosite de jucători. Pentru a efectua o depunere printr-un card Visa, vizitează secțiunea depuneri a operatorului și completează datele cardului tău de acest tip.

Depunerile reușite de pe cardurile Visa sunt instantanee, astfel că vei putea juca imediat pe cazinoul sau casa de pariuri online. Visa este disponibilă și pentru retrageri, casele de pariuri preferând efectuarea lor prin aceeași metodă prin care a fost făcut și depozitul.

Cardurile de debit și de credit Visa nu au nici un fel de taxe suplimentare ascunse, ceea ce este, bineînțeles, un lucru bine de știut. Sunt, de asemenea, o metodă bună prin care poți să-ți alimentezi contul bancar.

Fă-ți cont la Visa

Pentru a obține un card de debit sau de credit Visa, este recomandat să discuți cu banca ta. Dacă nu ai un cont bancar deschis, acest lucru se poate face foarte ușor în zilele noastre, fiind necesar să ai o sursă de venituri și să ai o anumită vechime (pentru cardurile de credit), în funcție de instituția financiară la care apelezi.

Avantaje și dezavantaje

Dollars Printre avantajele conferite de plățile prin cardurile Visa se numără faptul că acest tip de plată este aproape unanim acceptat de operatorii online de jocuri de noroc, faptul că disponibilitatea sumelor depuse este imediată, cât și faptul că Visa nu percepe anumite taxe ascunse la depuneri sau retrageri pe cazinourile sau casele de pariuri online. Cu toate acestea, atunci când efectuezi depuneri de pe cardurile de credit Visa, există și anumite dezavantaje. Acestea constau în faptul că banii pe care-i cheltui de pe acest tip de card bancar nu sunt de fapt ai tăi, prin urmare va trebui să-i plătești la loc, de obicei cu o anumită dobândă. De asemenea, un asftel de card bancar nu poate fi obținut de oricine, existând posibilitatea ca, dacă nu îndeplinești condițiile impuse de bancă, să nu poți să o obții.

Cum se folosește Visa în cazinourile online

Depunerile și retragerile prin intermediul cardurilor bancare Visa sunt posibile pe majoritatea website-urilor operatorilor de cazinouri, pariuri sportive sau poker online locali. Trei dintre acestea sunt NetBet , la care depunerea minimă prin intermediul acestei metode este de 20 RON dar la care retragerile nu sunt posibile prin cardurile Visa, Unibet , unde suma minimă a depunerii este de 25 RON, iar cea a retragerilor – de 65 RON, și Betano , cu o limită minimă a depunerilor de pe cardurile de credit de 20 RON.

Pentru a efectua o depunere prin cardul Visa, nu trebuie decât să-ți deschizi un cont la cazinoul, casa de pariuri sau website-ul de poker respectiv, să accesezi secțiunea de depuneri, să alegi metoda de plată și suma și să completezi câmpurile aferente.