Sari la conținut

Mastercard in Cazinourile Online

Mastercard este o modalitate de plată extrem de cunoscută în întreaga lume care este posibilă prin intermediul cardurilor bancare de acest tip. Aceste carduri sunt emise de banca ta, ele putând fi de debit, de credit, prepaid sau carduri de cadouri. Dacă vrei să depui o sumă de bani pe un cazinou sau o casă de pariuri online prin cardul Mastercard, aceasta este o procedură simplă și rapidă. Depunerile de obicei sunt posibile prin această metodă accesând secțiunea “Depuneri” de pe website-ul respectiv, după care trebuie să completezi suma pe care vrei să o depui și să completezi datele cardului tău. Suma depozitată va fi disponibilă imediat în contul tău pentru ca tu să poți începe să joci de îndată.

Depuneri și retrageri cu Mastercard

Euros Mastercard este mai restrictiv decât Visa în ceea ce privește plățile pentru tranzacțiile online de jocuri de noroc, în sensul că depunerile prin Mastercard sunt posibile pentru jocurile de noroc pe internet, dar retragerile – nu sunt disponibile decât către același card.

Suma minimă care poate fi depusă prin această metodă depinde de limita impusă de operatorul respectiv de jocuri de noroc online și de banca ce ți-a emis cardul Mastercard, iar taxa de tranzacționare pentru acest transfer depinde de cazinoul la care vrei să efectuezi depunerea.

Pentru a efectua o plată cu cardul tău Mastercard, mai întâi trebuie să-ți faci un cont pe casa de pariuri sau cazinoul online respectiv. Apoi, accesează pagina de plăți și completează datele tale și ale cardului. Următorul pas constă în primirea confirmării tranzacției, pentru a putea să începi să joci.

Fă-ți cont la Mastercard

Pentru a-ți face un card Mastercard, trebuie să notifici banca ta de această opțiune. Aceasta te va ghida și îți va comunica ce acte sunt necesare pentru a-ți emite un astfel de card, în funcție de tipul cardului, după cum se menționează mai sus. În general, pentru a avea un card de debit Mastercard este nevoie să ai un venit, iar pentru cele de credit, și de vechimea la locul de muncă.

Avantaje și dezavantaje

Bank cards Printre avantajele plăților prin intermediul cardurilor Mastercard se numără securitatea tranzacțiilor, dar și rapiditatea și simplitatea lor. De asemenea, dacă folosești cardul de credit Mastercard, vei putea să alegi perioada de timp în care vrei să returnezi suma creditată. La dezavantaje se înscrie faptul că retragerile de la website-urile de jocuri de noroc sunt posibile doar către cardul Mastercard de pe care s-a efectuat depunerea.

Cum se folosește Mastercard în cazinourile online

Dacă vrei să efectuezi o depunere sau o retragere la un cazinou sau o casă de pariuri online cu cardul tău Mastercard, nu trebuie decât să accesezi secțiunea de plăți a platformei și să verifici dacă oferă această modalitate de plată.

Pe plan local, majoritatea operatorilor de jocuri de noroc online, fie ele cazinouri, case de pariuri sau website-uri de poker online, oferă această posibilitate de plată. Unul din aceste website-uri este WINBET, unde suma minimă care poate fi depusă prin cardurile Mastercard este de 10 RON, iar cea pentru retrageri – de 30 RON.

888casino este un alt cazinou online care acceptă această metodă de plată. Aici, suma minimă a depunerii prin Mastercard este de 40 RON, iar cea pentru retrageri – de 75 RON.