Sari la conținut

Exerciții fizice pentru jucători

Exerciții fizice pentru jucători

Conform The Better Health Channel, care este website-ul medical și de sănătate de top din Australia, de îndată ce observi că ai o problemă pentru jocurile de noroc, printre altele, este recomandabil “să găsești alternative la nocurile de noroc (…)” și să practici sportul. Aceasta deoarece sportul te poate ajuta să reduci sau să renunți la jocurile de noroc.

Nu uita, însă, atunci când începi orice tip de activitate fizică, să mănânci regulat și sănătos, să te hidratezi corespunzător și să dormi îndeajuns. De asemenea, este indicat să consulți medicul înainte de începerea oricărei activități fizice.

Iată câteva sugestii de sporturi care te pot ajuta să te relaxezi, să reduci tensiunea generată de jocuri sau să le ții în control.

Yoga

Yoga Yoga este o practică fizică, mentală și spirituală ce își are originile în India. Această practică te va ajuta nu numai pe plan fizic, dar și mintal, să îți calmezi mintea, să ai mai multă energie, să devii mai puternic fizic și psihic pentru a face față provocărilor vieții și a-ti menține calmul. Este mai ales recomandată jucătorilor pofesioniști de poker, care sunt supuși la numeroase stări de tensiune și stres.

Înotul

Înotul Înotul este, de asemenea, o activitate care te va ajuta atât pe plan fizic, dar și mintal. Deoarece este recomandabil și persoanelor care au anumite probleme cu alte sporturi ce presupun impact, poate fi practicat de majoritatea persoanelor.

Nu numai că înotul te ajută să arzi calorii și să îți tonifiezi musculatura întregului corp, dar te va ajuta și să dormi mai bine și să faci față stresului zilnic. Și aceasta deoarece studiile arată că persoanele care practică acest sport ajută la reducerea stresului vieții, având efecte pozitive asupra sănătății mintale ale practicanților. Și este destul de ieftin.

Alergatul

Alergatul Acest sport este indicat chiar zilnic, pentru 20-25 de minute. Evident, poate fi practicat oriunde, fiind recomandat în parcuri și zonele cu aer curat, unde este gratis! Alergatul te poate ajuta să te relaxezi mental și să faci față stresului zilnic și a provocărilor vieții, ajutându-te să nu mai despici firul în patru când vine vorba de problemele tale.

Alergatul ajută și la combaterea unor afecțiuni mintale precum anxietatea și atacurile de panică, dar și în tratarea multor afecțiuni conectate cu diferite dependențe.

Kickboxing

Kickboxing Dacă îți dorești să practici un sport care te va ajuta nu doar să eviți sau să scapi de dependența de jocuri de noroc, să te eliberezi de stres dar și să-ți îmbunătățești substanțial condiția fizică și sănătatea, kickboxingul este, cu siguranță, pentru tine.

Abonamentele sunt destul de ieftine, beneficiile sunt numeroase, vei scăpa de depresie și, pe lângă toate acestea, vei învăța autoapărare. Ce poate fi mai interesant?