Sari la conținut

Bonusuri si promoții la poker online

Bonusuri si promoții la poker online

Pe majoritatea site-urilor online de poker ni se oferă promoții și bonusuri atractive, prin intermediul cărora putem juca jocuri pe bani reali fără sa plătim acei bani, adică pe gratis. Aceste bonusuri se oferă sub multe forme diferite, de la bonusuri de bun-venit la bonusuri pentru recomandarea unui prieten și multe altele, unele fiind mai originale și unice ca altele.

De asemenea, multe site-uri oferă aceste bonusuri prin diferite concursuri, sau chiar prin sisteme VIP sau de fidelitate pentru a încuraja mai multă activitate de la utilizatori. Pe deasupra promoțiilor oferite pe site-uri, la Feeling Lucky poți profita de și mai multe bonusuri exclusive și oferte speciale prin paginile noastre de bonusuri și prin abonarea la newsletter-ul nostru.

Bonusuri fără depozit

Bonusurile care nu necesită un depozit de o sumă specifică sunt bonusuri fără depozit. Acestea sunt deseori bonusurile mai unice, care diferă mult de la un site la altul deoarece fiecare site alege în întregime cum oferă aceste bonusuri și cu ce condiții. Unele site-uri de exemplu oferă bonusuri fără depozit prin intermediul unui sistem de „misiuni” care trebuie completate pentru a primi recompense. Aceste „misiuni” pot fi orice de la verificarea contului la jucatul unui joc specific din cele oferite. Alte site-uri oferă bonusuri fără depozit prin anumite promoții pe jocuri specifice, care de exemplu îți măresc câștigurile pe acel joc pentru o perioadă limitată. La site-uri cu sisteme VIP am văzut bonusuri fără depozit oferite chiar prin obiecte reale care pot fi câștigate, cum ar fi tricouri cu logo-ul site-ului de exemplu.

carti-si-jeton

Bonusuri de depozit

Bonusurile cu depozit sunt destul de simple de obținut și sunt foarte similare pe toate site-urile. Acestea de obicei, dar nu întotdeauna, constă în dublarea depozitului până la o anumită sumă, sau pur și simplu o sumă exactă care se oferă dacă faci un depozit. Deși acestea par foarte similare de la un site la altul prin sumele oferite, care în multe cazuri sunt destul de apropiate, trebuie citite foarte bine și condițiile ofertei, deoarece acestea pot face toată diferența dacă un site permite retragerea sumei bonus mult mai repede decât altul. Spunem asta pentru că sumele primite prin bonusuri de obicei trebuie jucate de un anumit număr de ori înainte să poată fi retrase din cont.

Bonusuri de bun-venit

poker-baniBonusurile de bun-venit sunt probabil cele mai des întâlnite și de asemenea cele mai afișate pe reclamele site-urilor, cu scopul de a atrage mai mulți jucători. Prin urmare, aceste bonusuri sunt foarte competitive și site-urile încearcă întotdeauna să ofere bonusul cel mai bun. Unele site-uri oferă acest tip de bonus direct la înregistrare, fără depozit, dar atunci de obicei suma nu este foarte mare. Bonusurile mari de bun-venit se oferă în cele mai multe cazuri sub formă de bonusuri de depozit, prin dublarea sumei depozitate, până la o anumită sumă. De exemplu dacă vedem „Bonus de bun venit de 300 RON” asta de obicei înseamnă că dacă depunem 300 RON primim bonus încă 300 RON pe deasupra. Dacă depunem mai puțin de obicei ni se dublează depozitul, iar dacă depunem mai mult primim bonusul maxim de 300 RON. Aceste bonusuri trebuie de asemenea jucate de câteva ori înainte de a putea fi retrase din cont.

Promotions

poker-bankrollLa pokerul online există mai multe metode de a câștiga bani și premii pe lângă bonusurile și promoțiile deja discutate, deoarece multe camere de poker online oferă și premii foarte generoase prin concursuri și turnee. La acestea, premiile sunt în funcție de poziția pe care termini turneul, iar primele trei sau cinci locuri de obicei primesc premii speciale. Unele site-uri oferă bonusuri și sub formă de sisteme de fidelitate. Acestea de obicei sunt avantaje pentru jucători frecvenți și deși nu sunt întotdeauna foarte mari, pot fi foarte utile pe termen lung. Pe lângă asemenea sisteme de fidelitate există și sistemele VIP, care de obicei funcționează cu un sistem pe nivele și cu monede, care pot fi utilizate apoi pentru a „cumpăra” anumite bonusuri sau avantaje.