Sari la conținut

Cum să devii următorul mare jucător profesionist de poker

Cum să devii următorul mare jucător profesionist de poker

Originile pokerului sunt neclare și puțin controversate. Însă momentul când a devenit atât de popular a fost odată cu înființarea turnamentului World Series of Poker, în 1970, dar și odată ce pokerul online a fost inventat, in anul 1998.

Motivul pentru care este atât de popular printre jucătorii profesioniști este că pokerul nu este un simplu joc de noroc. Acesta presupune numeroase abilități și talente. Iar posibilitățile de câștig sunt extrem de mari, cu premii de milioane de dolari acordate câștigătorilor, în cazul turneului World Series of Poker.

Jucătorii profesioniști de poker au avantajul în comparație cu cei amatori deoarece dețin experiență în jocurile de poker online, cunosc tacticile și strategiile de joc. Prin urmare, ei au cele mai mari șanse de a câștiga.

Site-uri poker de top din România în 2024

Camera de Poker
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • Număr de Jocuri: 50+
 • Număr Licență: L1160651W000195
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • Bonus de Bun Venit: 90 RON
2
 • Număr de Jocuri: 3
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • Bonus de Bun Venit: 0 RON

Cum fac bani jucătorii profesioniști de poker

Desigur, joci poker o oră-două pe săptămână și uneori câștigi la turneele locale organizate de unele cazinouri online. Dar ce trebuie făcut pentru a ajunge un bun jucător profesionist de poker? Prin bun, a se înțelege un jucător care reușește să se întrețină doar jucând poker. Și nu numai să se întrețină, dar și să beneficieze de cele mai bune condiții și un stil de viață luxurios și interesant.

Păi în primul rând pokerul nu e doar despre o față impasibilă. Este nevoie să studiezi ore în șir pe zi, cel puțin cinci, dacă nu chiar mai mult, pentru a învăța strategii și tactici noi de joc. Acestea se îmbunătățesc pe zi ce trece, deci trebuie să te menții mereu informat. Prin urmare, o să-ți ia de la trei la 24 de luni pentru a începe să câștigi bani din acest joc.

Apoi, va trebui să acoperi cheltuielile de călătorie. Vei călători de-a lungul și de-a latul planetei, prin urmare vei vedea o groază de țări exotice și minunate, dar unele și scumpe. Prin urmare, va trebui să câștigi îndeajuns încât să-ți acoperi aceste cheltuieli. Și asta presupune că vei fi un jucător bun de poker, care câștigă în ordinul a sute de mii de dolari.

Și nu în ultimul rând, odată ce devii un bun jucător, vei putea să găsești sponsori. Aceasta este o altă metodă prin care jucătorii își măresc veniturile în prezent. În acest fel, ai șansa de a câștiga un salariu bunicel, de între 40.000 USD și 300.000 USD pe an, după cum declară Parker Talbot, sponsorizat de 888poker.

Cum să devii un campion profesionist la poker

Pentru a deveni un campion profesionist la poker, este important să privești această îndeletnicire ca și cum ar fi afacerea ta. Trebuie să renunți la locul de muncă pe care-l ai în prezent, căci pokerul îți va ocupa cel puțin 40 de ore din timpul tău în fiecare săptămână.

Apoi, trebuie să studiezi strategii, tactici și să joci efectiv pentru a deveni imbatabil. De asemenea, este important să urmărești turneele mari de poker prezentate online sau la TV, pentru a învăța de la cei mai buni jucători.

Pe lângă acestea, administrarea bugetului tău va fi extrem de importantă. Orice jucător de poker, indiferent de cât de bun e, va avea pierderi la un moment dat. Prin urmare, trebuie să dispui de un buget care să-ți permită căteva pierderi. Un lucru de care trebuie să ții seama este să nu joci niciodata pe o sumă pe care nu-ți permiți să o pierzi.

Și este necesar să te antrenezi. Nu numai mental, dar și fizic. Turneele profesioniste de poker presupun zile lungi în care va trebui să joci chiar și 16 ore consecutive. De aceea, practicarea unui sport este crucială pentru a te menține într-o formă fizică adecvată.

Pokerul este un joc în care starea ta mentală va fluctua mereu extrem de mult, de la bucurie la extaz și înapoi de multe ori pe zi. Prin urmare, este important să practici și meditația sau orice alte metodă de relaxare pentru ca aceste stări să nu-și lase o amprentă prea mare asupra ta.

Site-uri poker de top din România în 2024

Camera de Poker
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • Număr de Jocuri: 50+
 • Număr Licență: L1160651W000195
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • Bonus de Bun Venit: 90 RON
2
 • Număr de Jocuri: 3
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • Bonus de Bun Venit: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: