HomepariuriReal Madrid - FC Barcelona 2022 pariuri și cote

Real Madrid - FC Barcelona 2022 pariuri și cote

Real Madrid - FC Barcelona 2022 pariuri și cote

Continuăm seria de derby-uri cu una dintre cele mai răsunătoare rivalități din toată lumea. Ultimele două echipe neînvinse din La Liga, Real Madrid și FC Barcelona, se vor întâlni pentru cel de-al 284-lea El Clasico din istoria fotbalului spaniol. Duminică, 16 octombrie la ora 17:15 pe Estadio Santiago Bernabeu, ne așteaptă un meci anticipat în fiecare an de către milioane de fani ai fotbalului și pariurilor sportive.

Așa cum am menționat, cele două formații sunt singurele rămase neînvinse în La Liga. Nici forma lor din ultimele cinci meciuri din ligă nu diferă atât de tare. Real Madrid au obținut patru victorii și un egal, în timp ce FC Barcelona au reușit să câștige toate cele cinci partide. Diferența este că Real nu a pierdut niciun meci în toate competițiile, în timp ce Barcelona pare că nu va avansa din grupa lor de Champions League. Ultima confruntare dintre cele două a fost în martie, când Barcelona a câștigat în deplasare cu un scor copleșitor de 0-4.

Cele mai bune cote pentru pariuri online

Casa de pariuri Real Madrid Egal FC Barcelona Pariu

Unibet

2.28 3.60 3.10 Pariază

winmasters

2.27 3.60 3.00 Pariază

NetBet

2.25 3.65 3.00 Pariază

888sport

2.23 3.50 3.05 Pariază

Baumbet

2.36 3.60 3.00 Pariază

Superbet

2.30 3.70 3.00 Pariază

Mozzart

2.35 3.50 3.15 Pariază

Cotele oferite de casele de pariuri ne arată o ușoară tendință în favoarea lui Real Madrid să câștige această partidă. Peformanțele din acest sezon ale celor două echipe reflectă aproape perfect șansele lor de câștig. Real Madrid are șanse mai bune să iasă victorioasă, dar nu îi poți deconta complet pe FC Barcelona. Este greu să spui cu certitudine cine va câștiga acest meci, la fel de bine ai putea să dai cu banul ca să alegi. Părerea noastră este că îi vom vedea pe Real Madrid profitând de elanul lor superior, și câștigând această partidă dificilă.

În materie de pariuri alternative, acest meci nu va duce lipsă de atacanți extraordinari. Karim Benzema, Vinicius Junior, Rodrygo, Robert Lewandowski, Ansu Fati, Ousmane Dembele, sunt doar câțiva dintre jucătorii care ar putea să înscrie golul decisiv în acest meci. Ocazii de gol să fie, deoarece marcatori potențiali sunt mai mult decât suficienți. Tendința pentru meciurile El Clasico în ultimii ani a fost să aibă minim trei goluri înscrise. Dacă luăm în considerare și rezultatele finale obținute de cele două echipe sezonul acesta, atunci suntem de părere că se va menține acest trend și în cazul de față.

Așadar, va reuși Real Madrid să se impună pe teren propriu în fața rivalei sale, sau îi vom vedea pe FC Barcelona aplicând din nou umilința sezonului precedent?

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/real-madrid-fc-barcelona-la-liga-2022.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/real-madrid-fc-barcelona-la-liga-2022.png" width="300" height="174" alt="Real Madrid - FC Barcelona 2022 pariuri și cote">