HomebonusuriPokerStars Bonusuri și Coduri Promoționale

PokerStars Bonusuri și Coduri Promoționale

PokerStars Bonusuri și Coduri Promoționale

Site-ul PokerStars este unul dintre cele mai cunoscute site-uri de poker din lume. Cunoscut pentru reclamele la televizor cu fotbaliști și actori celebrii, care vor să te convingă să te alături lor pe cel mai mare site de poker online. Tocmai pentru că acesta este serviciul cel mai cunoscut al site-ului, majoritatea ofertelor speciale oferite sunt pentru jocurile de poker, o altă parte signifiantă pentru pariurile sportive și doar un număr limitat pentru cazinoul online. Pe deasupra bonusurilor de bun-venit și celelalte promoții oferite avem la dispoziție și un sistem VIP, care funcționează cu un sistem pe nivele care îți dă acces la recompense și intrare la turnee cu premii în bani. Între timp câștigi StarsCoins cu care poți de asemenea cumpăra bonusuri, sau chiar tricouri și alte premii. Pentru o listă de promoții pentru poker putem merge la secțiunea “Oferte speciale” de pe site, iar cele pentru pariurile sportive (BetStars) sunt vizibile direct pe pagina cu promoții a acestei secțiuni.

Bonusuri generale PokerStars

Bonus în valoare de $600 la prima depunere

Creează-ți acum un cont, verifică-ți datele iar apoi poți beneficia de un bonus de $600. Tot ce trebuie să faci este să depui primul tău budget de joc în cont, iar PokerStars îți va dubla această sumă până la valoarea de $600.
Cod bonus: STARS600

Ia-ți acum bonusul de $600!

Jocuri gratuite de $20 și 1M în bani virtuali

După crearea unui nou cont PokerStars și după finalizarea procesului de verificare, poți beneficia de jocuri gratis în valoare de $20 și de 1 milion în bani virtuali. Tot ce trebuie să faci este să efectuezi o primă depunere de minim $20.
Cod bonus: FREE20

Joacă gratis în valoare de $20 și ia-ți 1M în bani virtuali

Bonusuri pariuri PokerStars (BetStars)

Pariuri gratuite în valoare de 20 €/$/£

La BetStars poți beneficia de pariuri gratuite în valoare de 20 €/$/£. Tot ce trebuie să faci să obții două pariuri gratis de 10 €/$/£ este să plasezi primul tău pariu de 10 €/$/£ la cote de minim 1,5 (1/2) pe orice sport.

Obține pariuri gratuite în valoare de 20 €/$/£

Câștigă până la $100 plasând un pariu multiplu de 10 €/$/£

La BetStars poți obține șansa de a câștiga până la $100. Ca să ai șansa de a câștiga trebuie doar să plasezi un pariu multiplu de 10 €/$/£ la cote cumulate de minim 3,00 (2/1) sâmbăta, în intervalul orar 10:00-12:00 BST.

Plasează acum un pariu multiplu de 10 €/$/£ să câștigi $100

Mărește-ți câștigul de 10 ori cu Spin & Bet

După succesul Spin & Go la PokerStars, acum ai șansa de a-ți mări câștigurile de 10 ori prin Spin & Bet la BetStars. Alege opțiunea de pariere Spin & Bet pe care dorești să plasezi un pariu și adaug-o biletului tău. Introdu miza și dă click pe “Învârte & plasează pariul” să îți multiplici câștigurile de până la 10 ori.

Pariază acum și mărește-ți câștigul de 10 ori

Rambursare sub formă de pariu gratuit pentru sporturi americane

La BetStars îți poți primi înapoi miza sub formă de pariu gratuit de până la 50 €/$/£ dacă plasezi un acumulator de minim cinci cu opțiunile de pariere ‘Pariu pe învingător’, ‘2way inclusiv prelungiri’ și ‘3way’ pe următoarele sporturi: baseball, baschet, fotbal american și hochei pe gheață (cote de minim 1,20 (1/5)) iar una din selecțiile tale este necâștigătoare.

Recuperează-ți miza dacă ai o selecție necâștigătoare

Bonusuri poker PokerStars

Cel mai mare turneu săptămânal de poker din lume

La PokerStars poți participa în fiecare săptămână la cel mai mare turneu de No Limit Hold’em poker. Poți face buy-in direct pentru $215 în fiecare duminică, sau îți poți câștiga locul cu sutele de sateliți care au loc pe parcursul săptămânii.

Adu-ți bankroll-ul pe noi înălțimi cu un fond garantat de premii de $1,000,000

Schimbă-ți viața cu turneele VIP Super Saturday

Exclusiv pentru jucătorii VIP, PokerStars organizează pe ultima sâmbătă a lunii turneele VIP Super Saturday cu premii în valoare de peste $155000, iar buy-inul se poate face cu StarsCoin!

Câștigă premii în valoare de peste $155000

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pokerstars-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pokerstars-logo.png" width="300" height="174" alt="PokerStars Bonusuri și Coduri Promoționale">