Sari la conținut

Pariuri The International Dota 2 Championships

Pariuri The International Dota 2 Championships

Sporturile electronice, sau esports cum mai sunt cunoscute, au răsărit în ultimii ani drept unul din cele mai urmărite sectoare de divertisment în toată lumea. Unul dintre jocurile care se bucură de atenție semnificativă în această lume virtuală este Dota 2, deținut de Valve Software. Cea mai mare competiție de pe calendarul acestui joc este The International, un turneu ce se desfășoară pe durata a două săptămâni.

În cadrul acestuia, cele mai bune 20 echipe din toată lumea se vor înfrunta pentru a încorona o nouă campioană mondială. Câștigătoarea finalei va pleca acasă cu prestigiosul trofeu Aegis of Champions, împreună cu o sumă frumușică de bani ce se află de regulă în ordinul milioanelor de dolari. Pe tot parcursul turneului, milioane de spectatori urmăresc cu sufletul la gură pe diversele platforme de live streaming pentru a-și susține favoriții.

The International 2022

A 11-a ediție a Internaționalului deja a început la Singapore, acolo unde cele 20 de echipe și-au jucat meciurile din faza grupelor. Soniqs, BetBoom, Talon Esports și TSM nu au reușit să avanseze în faza eliminatorie a turneului, în mare parte datorită dramei absolute din ultima zi a grupelor. Pe de altă parte, acum avem o imagine clară a meciurilor care se vor disputa în debutul fazei eliminatorii. Royal Never Give Up, după ce au debutat excelent în acest turneu, din păcate au căzut în tabloul inferior în urma unei erupții de Covid printre jucătorii săi în a doua zi. Situația aceasta va trebui monitorizată îndeaproape dacă te hotărăști să pariezi, deoarece nu se știe cum va fi afectată performanța lor în continuare.

Campioana ediției precedente ce s-a ținut în București, Team Spirit, va porni din tabloul inferior în urma rezultatelor obținute în faza grupelor. Acest lucru înseamnă că o dată ce au pierdut o serie, vor fi eliminați de tot, spre deosebire de echipele din tabloul superior care vor cădea în tablou inferior după prima înfrângere. Adversara lor din finala de anul trecut, PSG.LGD, și-a asigurat calificarea în tabloul superior, împreună cu alte nume mari precum Evil Geniuses, Team Liquid, Team Secret, și OG. Indiferent dacă susții vreuna dintre echipe sau nu, vei avea parte de momente palpitante dacă te hotărăști să pariezi pe meciurile de la TI 11.

Pariuri pe The International

Având în vedere că vorbim despre cel mai mare turneu de Dota 2 din an, nu e de mirare că putem găsi foarte ușor opțiuni de pariere la casele de pariuri din România. Datorită faptului că sunt licențiate de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, știi că pariezi în siguranță într-un mediu complet legal. Astfel nu există riscul să îți fie reținuți în mod ilegal banii, sau să cazi victima unor înșelăciuni. În funcție de casa de pariuri online la care alegi să joci, vei avea acces la o multitudine de pariuri diferite pentru The International. Poți plasa pariuri pe câștigătorul direct al fiecărei serii, însă pariurile alternative vor fi și ele o opțiune. Câteva exemple ar fi pariurile handicap pentru numărul de hărți câștigate sau eroi uciși, scor corect pentru numărul de hărți, cine va cuceri first blood, peste sau sub la totalul de eroi uciși, și multe altele.

Desigur că unele case de pariuri oferă și opțiuni antepost, cum ar fi câștigătoarea întregului turneu, sau posibilitatea de a prezice dacă o echipă va câștiga turneul sau nu. O altă opțiune pe care o poți explora este aceea a pariurilor live, mai ales într-un joc atât de dinamic cum e Dota 2. Poți găsi variante live pentru echipa care va obține următorul hero kill, dar și cine va cuceri următorul turn, și nu numai. Nu uita să joci numai la casele de pariuri licențiate de către ONJN, altfel riști să ai probleme cu legea sau cu retragerea câștigurilor mai târziu.

Case de pariuri

Unibet

Unibet Unibet este un operator disponibil de foarte mulți ani în România, iar în acest timp și-au îmbunătățit constant serviciile. Pariurile pe esports, și implicit The International, se bucură de o diversitate decentă în materie de opțiuni de pariere. Ai la dispoziție multiple pariuri alternative legate de obiective sau killuri, dar și pariuri antepost. O funcție foarte utilă este integrarea live streamurilor direct în site-ul Unibet, ceea ce îți permite să te uiți la meciuri și să pariezi din aceeași pagină fără să ratezi acțiunea. Bonusurile și promoțiile disponibile la Unibet sunt excelente, indiferent dacă ești amator de pariuri sportive sau cazinou online.

winmasters

winmasters logo winmasters este casa de pariuri online românească adorată de mii de utilizatori din toată țara. Din punct de vedere al ofertei de pariere, este una dintre cele mai bine puse la punct atunci când vine vorba de capitolul esports și The International. Selecția de pariuri alternative este una din cele mai vaste pe care o să le găsești oriunde, cuprinzând opțiuni de handicap, scor corect, total killuri, și altele. Pe lângă asta, bonusurie și promoțiile sunt foarte bune, iar aplicațiile pentru Android și iOS sunt optimizate excelent pentru distracția de pe dispozitive mobile.

Superbet

Superbet Logo Unul din operatorii care și-au elevat cel mai tare prezența din mediul online în ultimii ani, Superbet este una din cele mai bune case de pariuri din România. Principalul sponsor al Superligii, oferta lor de pariere pentru The International este mai mult decât decentă. Ai la dispoziție atât opțiunile directe, dar și pariuri alternative cum ar fi handicap, scor corect hărți, și altele. Bonusurile și promoțiile pe care le oferă Superbet sunt printre cele mai bune pe care le vei găsi, Roata Supernorocului putând să îți ofere un nou premiu în fiecare zi.