Unibet Bonusuri și Coduri Promoționale

Site-ul Unibet este unul de renume în toată Europa. Din momentul în care deschizi această pagină web, ești invitat imediat de către dl. Ilie Dumitrescu sa-ți descoperi pachetul generos de bun venit. Ai parte de bonusuri suplimentare la toate categoriile după site: pariuri, cazinouri, bingo sau poker. Primești rotiri gratuite în cazinou, promoții la turneele de poker sau de bingo, și pariuri cu risc redus sau cu miza mai mare. De asemenea ai ocazia de a beneficia de avantaje importante folosindu-te de aplicația mobilă sau de site-ul adaptat pentru ecranele mai mici. În plus, dacă aduci un prieten la Unibet, vei primi un bonus de nu mai puțin de 150 RON. Sortimentul foarte larg îți va aduce ore bune de distractie.

Bonusuri pariuri Unibet

Până în 250 RON pariuri fără riscuri ca bonus de bun venit

Ca nou jucător, la Unibet poți profita de un bonus de bun venit de 250 RON fără risc pentru orice pariu sportiv pe care vrei să-l plasezi. Dacă vei pierde primul pariu, Unibet îți returnează 100% suma de bani pe contul tău de joc.

Primești până în 250 RON bonus de bun venit

50 RON fară nici un risc de pe mobilul tău

Dacă ești sau nu jucător nou la Unibet, din momentul în care vei descărca aplicația noastră poți primi de până în 50 RON înapoi în cazul în care ai pierdut primul pariu. Descarcă această aplicație și bucură-te de acest nou bonus.

Pariază 50 RON fără risc prin intermediul aplicației

Cote mai bune pentru diverse jocuri de top viitoare

Pariază pentru viitoarele jocurile de fotbal cu cote de 4 ori mai mari decât cele normale. Utilizează acest nou cod bonus la înregistrearea de pe Unibet și plasează pariul pentru a te bucura de acest bonus.

Bonusuri cazinou Unibet

Până în 1.000 RON gratis la prima depunere

La prima tranzacție pe contul tău de joc poți alege un bonus de 100% pentru depunerile de până în 1.000 RON. Sau poți alege pentru un bonus 200% pentru depunerile de până în 300 RON.

Primește până în 1.000 RON gratis

20 de rotiri gratuite la Super Flip

Primește 20 de rotiri gratis pe care le poți folosi în jocul Super Flip pe care îl poți juca de pe mobil sau de pe aplicația de pe Unibet. Bonusul trebuie jucat de 25 de ori ca să poți beneficia de celalte bonusuri.

Primește 20 de rotiri gratuite la Super Flip

150 RON dacă îți inviți prietenii aici

Recomandă Unibet prietenilor tăi și prin înregistrarea lor, mulțumită ție, primești un bonus de 150 RON în contul tău de joc pentru fiecare prieten invitat. Prietenii tăi vor putea profita de bonusul de bun venit la Unibet.

Primești 150 RON pe prieten

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: