HomebonusuriUnibet Bonusuri și Coduri Promoționale

Unibet Bonusuri și Coduri Promoționale

Unibet Bonusuri și Coduri Promoționale

Fiind licențiat să opereze pe teritoriul României de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc încă din 2016, Unibet este un operator de jocuri de noroc care și-a construit o poziție respectabilă pe piața românească. Aici vei găsi servicii atât de pariuri sportive, cât și de cazinou online.

Promoțiile care sunt disponibile pe aceasta platformă sunt foarte bine structurate și ușor de accesat. Poți beneficia de multiple bonusuri pentru fiecare secție a site-ului, indiferent dacă îți plac păcănelele, pariurile sportive, pokerul, bingo, sau altele. Pe lângă acestea, Unibet pune la bătaie premii extrem de atractive sub forma de campanii cu disponibilitate limitată.

Bonusuri cazinou la Unibet

Până la 1.000 RON și 333 rotiri gratuite de bun venit

Înscrie-te la Unibet și primești un bonus de 100% până la 1.000 RON, plus 333 de rotiri gratuite pe jocul 20 Super Hot atunci când efectuezi prima depunere.

Fă-ți cont și ia bonusul

20 de rotiri gratuite dacă joci vineri

Depune minim 40 RON în contul tău în zilele de vineri, iar Unibet te recompensează cu 20 de rotiri gratuite la jocul Ghost of Dead. Banii pe care îi câștigi din aceste rotiri sunt cash, fără condiții de rulaj.

Obține rotirile și distrează-te

140 de rotiri gratuite în fiecare sămbătă

Unibet te motivează să joci în weekend cu o ofertă distractivă. Depune minim 80 RON în zilele de sâmbătă ca să primești 140 de rotiri gratuite pe jocul 20 Super Hot.

Activează bonusul și câștigă acum

Până la 20 de rotiri gratuite în fiecare luni

Începe săptămâna cum trebuie cu rotiri gratuite la jocul Twin Spin Megaways. În fiecare luni, între 18:00 și 20:00, acceptă oferta în joc și învârte roata pentru a câștiga între cinci și 20 de rotiri gratuite.

Învârte roată în fiecare luni

Bonusuri pariuri la Unibet

Pariu fără Risc de 300 RON plus 150 de rotiri gratuite

Înregistrează-te la Unibet ca să beneficiezi de un Pariu fără Risc în valoare de 100% până la 300 RON, plus 150 de rotiri gratuite pe jocul Burning Hot.

Revendică-ți pariul și rotirile gratuite

Pariu gratuit de 50 RON când pariezi pe Superliga

Plasează patru pariuri live de minim 25 RON pe meciurile din Superliga ce au cotă minimă 1.40, iar Unibet îți oferă un pariu gratuit de 50 RON ca premiu. Oferta este disponibilă de vineri până luni, iar pariul gratuit poate fi folosit pe orice meci de fotbal.

Pariază live și bucură-te de premiu

25 RON bonus la pariuri când joci la cazinou

În fiecare vineri, Unibet te răsplătește cu 25 RON bonus atunci când joci 150 RON pe sloturile de la cazinou. Tot ce trebuie să faci este să accepți oferta, și apoi ești gata să începi distracția.

Activează bonusul și joacă-ți șansele

Bonusuri poker la Unibet

Bonus de bun venit progresiv până la 200€

Înscrie-te la Unibet ca să beneficiezi de una din cele mai tari oferte de bun venit pentru poker. Poți beneficia de un bonus de bun venit progresiv de până la 200€ plus patru intrari la turnee Freeroll în valoare de 500€. O depunere minimă de 10€ îți pot aduce toate aceste beneficii și altele.

Fă-ți cont și ia bonusul

Token gratuit săptămânal pentru King of Flips

Intră în contul tău Unibet în fiecare săptămâna ca să obții o șansă de a-l provoca pe Rege la un flip all-in. Dacă ești câștigător, atunci îți poți încasa recompensa, sau o poți paria din nou pentru una și mai mare. Toate acestea până la marele premiu – un pachet de 2.000€ la Unibet Open.

Ia-ți tokenul și provoacă-l pe Rege

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo.png" width="300" height="174" alt="Unibet Bonusuri și Coduri Promoționale">