Sari la conținut

Superbet sau Casa Pariurilor Comparație

În general în viață, este indicat să faci o analiză mai amplă a situației înainte de a lua o decizie finală. De această data, îți recomandăm să cercetezi mai detaliat două website-uri care se aseamănă din multe puncte de vedere: Superbet și Casa Pariurilor. Acestea au în comun faptul că sunt consacrate mai ales datorită agențiilor off-line. Superbet are o gamă ceva mai mare de sporturi, dar și pariuri speciale, care sunt extrem de interesante. Casa Pariurilor, pe de altă parte, oferă 11 discipline sportive la care se poate paria, dar și numeroase loterii structurate după țară.

Superbet

Casa Pariurilor

Superbet Casa Pariurilor
Viziteaz€ă Superbet Vizitează Casa Pariurilor
Bonusuri Bonusuri
Informatii generale
Firmă MJP Interactive Ltd Hattrick PSK d.o.o.
Număr Licență L1203785W001253 L1160652W000306
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat

Superbet

Casa Pariurilor

superbet Casa Pariurilor
Informatii cazinou
Live Casino
Jocuri Online
Descarcă Jocuri
Jocuri Gratis
# Jocuri 2.000+ 1.000+
Highrollers
Jocuri
Ruletă
Zaruri
Cărți
Slots
Video Poker
Blackjack
Poker

Superbet

Casa Pariurilor

Superbet Casa Pariurilor
Informatii pariuri
Pariuri Live
# Sporturi 25+ 30+
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Handbal
Fotbal American
Rugby
Golf
Tenis de Masă
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică

Superbet

Casa Pariurilor

Superbet Casa Pariurilor
Cazino mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Pariuri mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App

Superbet

Casa Pariurilor

Superbet Casa Pariurilor
Depenure
Depunere Minimă 20 RON 10 RON
Termen de Plată 3-6 zile 3 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal

Superbet

Casa Pariurilor

Superbet Casa Pariurilor
Cazinou bonus
Bonus Bun Venit 100% Până La 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite 1.500 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON 100 RON
Bonus Depunere 0 RON 333 rotiri gratuite
Bonus Aducere Prieteni 0 RON 0 RON
Sistem Fidelitate
Pariuri bonus
Bonus de Bun-Venit 500 RON 600 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON 0 RON
Bonus Depunere 0 RON 100 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON 0 RON
Sistem Fidelitate

Superbet

Având o platformă foarte bine structurată și ușor accesibilă, Superbet are mai mult de 500 de agenții off-line în toată țara. Acest website îți pune la dispoziție 15 sporturi la care poți paria, cu nenumărate tipuri de pariuri. Biletele de pariuri la acest operator pot fi simple sau combinate. Cât despre jocurile de cazinou, la Superbet poți găsi 50 de jocuri, printre care sloturi, jocuri de masa, ruletă, poker sau arcade. Aici poți paria și live, la evenimente virtuale, loterii, dar și la pariurile speciale. Din acestea fac parte de pildă pariuri politice, chiar din domeniul religios, sau din cel al filmelor americane. La fotbal, tipurile de pariuri de la Superbet sunt extrem de diverse, acestea putând fi pe pauză final, prima repriză, handicap, GG combo, etc. Poți afla mai multe detalii despre oferta de pariuri sportive de la acest operator de pe recenzia noastră. Bonusurile la Superbet sunt interesante, de pildă cel de 50% ramburs în caz că pierzi la primul pariu. Depunerile și retragerile pot fi efectuate atît pe site, cât și cash ăn agențiile fizice. Suma minimă care poate fi depusă pe Superbet este de 20 RON, iar cea maximă – de 20.000 RON. Superbet oferă toate posibilitățile de contact cu departamentul de relații cu clienții.

Casa Pariurilor

Cu 750 de agenții off-line distribuite în toată țara, Casa Pariurilor este deja un nume consacrat pe plan local. Acest website oferă 11 discipline sportive la care poți juca, cu cinci sporturi la secțiunea de pariuri live, unde poți găsi evenimente din cele mai diverse. Biletele pot fi simple sau în sistem. La cazinoul online, poți paria la sloturi, jocuri de masă, jocuri cu jackpot, dar și la cele de cazinou live. Casa Pariurilor oferă și evenimente virtuale, precum curse virtuale de câini sau de cai. Tipurile de pariuri la sportul rege sunt și aici foate diversificate, de la cele mai simple ca de exemplu pe rezultat final sau total goluri, până la cele mai complexe ca handicap, gol în ambele reprize sau scor corect. Despre toate acestea poți afla mai multe pe recenzia noastră detaliată. Promoțiile de la Casa Pariurilor lipsesc cu desăvârșire de pe website, dar există posibilitatea ca ele să fie oferite în agențiile off-line. Depunerile și retragerile la acest operator sunt disponibile prin transfer bancar, carduri bancare. Nu există o sumă minima care poate fi depusă prin transfer bancar, iar cea a retragerilor depinde de modalitatea de plată selectată. Serviciul cu clienții este posibil la Casa Pariurilor doar prin email.

Concluzie

Cu toate că Superbet și Casa Pariurilor au numeroase puncte comune, aceste website-uri se diferențiază totuși prin numărul sporturilor oferite, tipurile de pariuri și piețele la care se poate juca. Superbet oferă ceva mai multe discipline sportive și are și cateva piețe inedite. Acest operator are o platformă foarte bine organizată și ușor de accesat. Casa Pariurilor, un nume consacrat în România în special datorită agențiilor sale terestre, are un website ceva mai simplu dar cu tipuri de pariuri extrem de diverse și cu o gamă variată de loterii și jocuri de cazinou. Ambele sunt demne de ținut minte și sigure. Ție care îți place?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *