Sari la conținut

Pariuri la Curse de Câini

Pariurile online de curse de câini sunt destul de similare cu cele de cai. În principiu, tot ce trebuie să faci este să gasești un site care îți îngăduie să plazezi pariuri de câini online, să-ți alegi ogarul sau câinii preferați, suma pe care vrei să o pariezi și să plasezi pariul. În România, acest tip de pariuri nu este atât de popular ca, de exemplu, în Marea Britanie, iar cursele de câini nu se organizează la noi în țară. Cu toate acestea, pariurile la cursele de câini pot fi foarte distractive și se pot plasa la diverse case de pariuri. Astfel, ai ocazia să-ți rotunjești bugetul destul de mult dacă ghicești ogarul câștigător. In mediul online din România, pariurile de câini funcționează destul de simplu: alegi un pariu simplu, dublu sau multiplu, iți alegi câinii preferați și urmărești cursa cu sufletul la gură. Dacă ai ghicit rezultatul, te poți bucura de câștiguri imediate.

Pariuri online pentru cursele cu câini

La pariurile online pe curse de câini, pariezi ogarul câștigător. Dacă bifezi opțiunea “E/W”, poți plasa două paruri. Poți, de asemenea, paria pe faptul că ogarul ales de tine ajunge la linia de sosire pe primele două locuri. Dacă acesta iese pe locul al doilea, vei putea să încasezi anumite câștiguri. Există și posibilitatea de a plasa pariuri multiple, adică să pariezi pe mai mulți câini la curse diferite, cât și cea de pariuri în sistem, identic cu pariurile din alte sporturi. Momentan, cursele de câini la care poți plasa pariuri la noi în țară sunt cele din Marea Britanie și Irlanda. Unele siteuri de pariuri din România au curse de câini live, însă ele pot fi urmărite doar dacă plasezi pariuri pe câinii care participă la ele.

Case de pariuri

NetBet

NetBet logoCând accesezi pagina de pariuri pe cursele de câini de pe NetBet, vei observa cursele virtuale care urmează să se desfășoare și imediat lângă fiecare vei vedea butonul SP, care reprezintă cuvintele “”Starting Price” – cota agenției. Aceste curse de câini sunt preînregistrate și se desfășoară la intervale de cateva minute. Ai opțiunea de a plasa un pariu pe câștigătorul final, dar și cea de plasare a pariului pe ogarii care se vor situa pe locul doi și trei. Astfel, poți să te delectezi urmărind numeroase curse de câini și să te bucuri de câștiguri substanțiale pe unul din cei mai reputabili operatori de pariuri online din România. Dacă dorești să împărtășești cu noi experiențele tale la pariurile la curse de câini, te rugăm să ne contactezi folosind formularul de mai jos.