Sari la conținut

Poker Online în România

În trecut, dacă voiai să joci orice fel de joc de sloturi sau poker, trebuia să mergi la un cazinou din orașul tău, însă în ziua de azi, mulțumită internetului, putem juca poker de pe canapeaua noastră confortabilă de acasă, atât pe bani reali cât și pe bani virtuali. În cazinourile online găsim foarte multe variante de poker, de la Hold’em la tipuri de Draw sau Stud, de obicei avem mai mult ca destule jocuri de ales. Totuși nu putem merge la un oarecare site de poker online, ci pentru siguranța banilor noștri trebuie să ne asigurăm ca jucăm pe un site care funcționează conform legii și este licențiat de către ONJN. Pe majoritatea site-urilor vom vedea oferte și promoții generoase și aplicații mobile ca să putem juca oriunde, oricând, pe lângă alte servicii oferite cum ar fi cursuri pentru începători.

Site-uri poker de top din România în 2024

Camera de Poker
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
  • Număr de Jocuri: 50+
  • Număr Licență: L1160651W000195
  • Bonus Fără Depunere: 0 RON
  • Bonus de Bun Venit: 90 RON
2
  • Număr de Jocuri: 3
  • Număr Licență: L1160657W000330
  • Bonus Fără Depunere: 0 RON
  • Bonus de Bun Venit: 0 RON

Site-uri legale de poker în România

Poker CartiPentru a ne asigura că site-ul pe care jucăm se ține de reglementările și legile impuse pentru jocurile de noroc trebuie să ne asigurăm că acesta este licențiat de către ONJN. Asta ne asigură că site-ul plătește taxele necesare și oferă funcțiile necesare pentru prevenirea dependenței și pentru protecția minorilor. Aceste site-uri licențiate le putem găsi prin site-ul oficial al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, care ne oferă liste cu site-uri aprobate și neautorizate, fiecare cu o funcție de căutare să putem verifica că site-ul pe care îl accesăm este organizat conform legii. Odată ce știm ca un site este licențiat putem continua să ne creăm un cont. Apoi putem începe să jucăm, ori din browser prin site, ori printr-un program pentru calculator care trebuie descărcat. Apoi depinde de site dacă trebuie să depunem bani înainte să putem juca, sau dacă ni se oferă posibilitatea de a juca pe bani virtuali, ceea ce este foarte util ca să ne putem obișnui cu jocurile oferite înainte să jucăm cu banii noștri adevărați.

Jocuri de poker

După cum am menționat mai sus, site-urile de poker oferă tot mai multe tipuri diferite de poker. Toate aceste tipuri de jocuri au scopul similar, dar de obicei diferă prin metoda prin care trebuie să ajungi la o mână bună. Câteva exemple sunt Hold’em, Stud și Draw. La jocuri de tip Stud avem mâini cu o combinație de cărți vizibile pentru adversari și cărți vizibile doar pentru noi, iar la Draw avem posibilitatea de a renunța la anumite cărți și să le înlocuim cu cărți noi.

Hold’em-ul este probabil modul cel mai popular de joc poker, în special Texas Hold’em. Acesta este pokerul „standard” cel mai cunoscut și cel mai des jucat în care avem cărți în mână și cărți comune pe masă. Toate aceste cărți pot fi combinate cum vrem, să ajungem la mâna cea mai bună.

Poker Jeton

Un alt tip de poker derivat de la Texas Hold’em este Omaha. La Omaha, cea mai mare diferență cu Texas Hold’em este că trebuie să folosim exact 3 cărți de pe masă și două din mână ca să formăm combinația cea mai bună.

Modul cel mai popular de tip Draw este jocul de Five Card Draw. Fiind un joc de Draw, înseamnă că avem posibilitatea de a renunța la anumite cărți din mână. Jocul de Five Card Draw funcționează în felul următor: se împart cinci cărți fiecărui jucător, după care începe prima rundă de pariere. Apoi urmează runda de Draw în care se renunță la cărți, urmată de încă o rundă de pariere. după aceasta, mâna cea mai bună câștigă.

Un alt tip de poker foarte popular este Razz. Razz este un joc de Seven Card Stud (Low only) adică nu mâinile cele mai mari câștigă, ci cele mai mici. La acest tip de joc, asul este considerat a fi o carte cu valoare mică. Prin urmare, cea mai „bună” mână la Razz este Five Low, sau Wheel, care sunt cărțile: 5,4,3,2,A.

Mai există multe alte tipuri și variante ale acestor jocuri, cu numere diferite de cărți și cu limite diferite, dar acestea sunt cele mai des jucate, iar pentru celelalte jocuri găsim de obicei instrucțiuni detaliate pe site-urile camerelor de poker online.

Recenzii ale celor mai bune site-uri de poker

poker-masaCu marea gamă de site-uri diferite de poker disponibile în ziua de azi poate fi greu să alegem site-ul cel mai bun. După cum am mai menționat, una dintre cele mai importante caracteristici ale unui site de poker este ca acesta să fie legal și licențiat de ONJN. Apoi este important să citești recenziile acestor site-uri. Tocmai de aceea noi depunem mult efort pentru a îți oferi recenzii cât mai detaliate și care acoperă toate aspectele importante ale unui site online de poker. Recenziile noastre ale experților încep cu o introducere generală a site-ului, după care începem cu elementul esențial: jocurile. În secțiunea asta discutăm diferitele tipuri de jocuri disponibile și încercăm câteva dintre ele ca să ne formăm o idee mai bună despre ce diferențiază site-ul respectiv de alte site-uri de pe piață. Apoi ne uităm la bonusurile și promoțiile oferite de site și la condițiile de depunere și retragere, pentru că și aici este important de știut cât trebuie să ai în cont înainte să poți retrage banii. La finalul recenziei discutăm serviciul pentru clienți și metodele de contact oferite, dar și disponibilitatea aplicațiilor pe telefonul mobil, sau a unui site optimizat pentru browserul mobil, pentru că este important de știut dacă vei putea juca de oriunde. Pe lângă aceste recenzii ale experților îți recomandăm să citești și recenziile trimise de utilizatori, deoarece și astea pot ajuta mult la evaluarea unui site, iar prin urmare te vor ajuta să găsești site-ul cel mai bun pentru tine.

Bonusuri și promoții

shannon_elizabeth_pokerMajoritatea site-urilor de poker online oferă și bonusuri sau oferte speciale, fie ele sub formă de bonus de bun-venit cum ar fi bani gratis la înregistrare, fie sub formă de sisteme VIP pe nivele și cu monede care pot fi cheltuite apoi pe bonusuri. Este bine de știut ce site-uri oferă bonusurile mai bune, ca să poți beneficia de ele la maxim. Există bonusuri fără depozit, adică care pot fi primite fără să depozitezi bani în cont, bonusuri cu depozit, bonusuri de recomandare a prietenilor pe care le primești dacă un prieten de-al tău își face cont pe acel site, sisteme de fidelitate și sisteme VIP. Sistemele VIP funcționează de obicei cum am spus mai sus, pe nivele care ne da acces la turnee și monede care pot fi cheltuite pe bonusuri. Sistemele de fidelitate de obicei includ bonusuri și oferte speciale mai mici, dar mai frecvente pentru a le da un mic avantaj jucătorilor frecvenți.

Turnee

Unibet Poker Texas Hold'emMulte site-uri de poker online vor oferi ocazional, lunar sau săptămânal și diferite turnee de poker cu premii mari în bani, în cazul turneelor mari. La turneele mai mici premiile pot fi bonusuri, sau bilete de intrare gratuită la alte turnee mai mari. Un turneu mare săptămânal este turneul Sunday Million de la PokerStars. Intrarea la turnee de obicei necesită buy-in în bani, dar unele site-uri oferă ca bonus bilet de buy-in gratuit care îți permite să participi fără să plătești cu banii tăi de exemplu. Turneele de obicei se premiază în funcție de mărimea stackului (adică a jetoanelor/banilor pe care îi ai), cu persoana cu cel mai mare stack fiind pe primul loc, iar participanții care ajung pe 0 fiind eliminați până a rămas doar o persoană, care apoi câștigă premiul întâi.

Aplicații pentru poker

Un site bine stabilit în mediul online de poker de obicei va oferi cel puțin un site web optimizat pentru browserul mobil. Unele site-uri oferă pe deasupra și aplicații mobile care ne permit să jucăm o parte din, sau toate, jocurile oferite de acest site cu o interfață optimizată pentru ecranele mici ale telefoanelor. Prin urmare, un site bun de poker ne va permite să jucăm oriunde mergem, oricând, prin aceste aplicații. Site-urile care nu oferă toate tipurile de poker prin aplicații de obicei vor oferi totuși esențialele, adică jocurile cele mai populare cum ar fi No Limit Texas Hold’em. Câteva site-uri populare care oferă aplicații de poker sunt PokerStars și Unibet.