HomepariuriPariuri Esports

Pariuri Esports

Pariuri Esports

Chiar dacă în alte sporturi precum fotbal sau baschet abilitatea unui jucător se măsoară în cât de atletic este, sau cât de abil e din punct de vedere tehnic, paralelele cu profesioniștii de sporturi electronice există. Nu ai nevoie să alergi repede, dar ai nevoie de reflexe rapide. Nu ai nevoie să știi să faci scheme cu mingea sau să o centrezi, dar ai nevoie să cunoști în detaliu perfect harta, personajul, echipa, sau arma cu care joci. Pe lângă toate acestea, în cazul jocurilor de echipă trebuie să te poți baza pe coechipierii tăi ca să aveți vreo șansă.

Dacă acum 10-20 de ani jocurile pe calculator erau considerate o pierdere de vreme, iată că între timp au ajuns să fie recunoscute drept un adevărat sport competitiv. O dată cu asta, a apărut o întreagă industrie ce valorează miliarde de dolari care să o susțină, iar lucrurile nu par că se vor opri prea curând. Și pentru că așa cum știm cu toții, banul la ban trage, casele de pariuri nu au putut rata ocazia de a-și revendica partea lor din profiturile acestei industrii. Te invităm așadar, să explorezi cu noi această lume a sporturilor electronice care ar putea să fie extrem de profitabilă pentru tine ca și parior.

Dota 2

Urmașul celebrei hărți de Warcraft 3, DotA Allstars ar putea fi considerat primul joc modern care a zdruncinat lumea aceasta a sporturilor electronice. Totul a început în 2011, când Valve Software a găzduit în Germania prima ediție a ceea ce urma să devină cel mai mare turneu anual din lume – The International. În ediția din 2021, potul total a fost în jur de 40.000.000 USD – o sumă pe care te-ai aștepta să o vezi la turneele de tenis sau baseball mai mari.

Chiar și așa, opțiunile de pariere pentru Dota 2 nu sunt disponibile doar o dată pe an când se desfășoară Internaționalul. Turneele au loc pe parcursul întregului an calendaristic, mulțumită sistemului DPC (Dota Pro Circuit). Astfel, vei avea aproape mereu un meci pe care să pariezi, indiferent dacă vorbim despre un turneu găzduit de ESL, Dreamhack, sau chiar românii de la PGL.

League of Legends

Rivalul cel puțin la fel de celebru al Dota 2, League of Legends se poate lăuda și el cu premii fantastice pentru turneele sale. Cel mai mare turneu din sezon este Campionatul Mondial de League of Legends, cunoscut și drept Worlds. În 2018 a fost acordat cel mai mare premiu din istoria acestei competiții, aproximativ 2.400.000 USD pentru campionii Invictus Gaming.

Fiecare an aduce un nou sezon din circuitul profesionist de League of Legends. Turneele și competițiile se desfășoară în mai toate regiunile, ceea ce înseamnă că mereu se vor juca meciuri profesioniste undeva. Fiecare dintre acestea va veni și cu selecții alternative pe care poți paria, cum ar fi totalul de killuri, prima echipă care omoară Baronul, sau chiar și pariuri antepost.

Counter-Strike: Global Offensive

Unul din cele mai populare esports care nu face parte din genul MOBA, Counter-Strike: Global Offensive este o opțiune palpitantă pe care să îți plasezi pariurile. Succesorul fraților săi mai mari, Counter-Strike 1.6 și Source, CSGO se bucură de succes în lumea jocurilor competitive. Acest fapt se poate observa în varietatea mare de turnee, ligi, sau competiții care se pot regăsi pe calendar.

Atât competițiile de cel mai înalt nivel, cât și cele mai puțin majore au loc în permanență pe tot parcursul anului. Așadar mereu vei avea opțiuni pe care să îți plasezi pariurile. Opțiunile alternative sunt și ele disponibile pentru pariurile pe CSGO în funcție de operatorul la care joci. Poți să pariezi pe cine crezi că va câștiga fiecare hartă individuală, câștigătoarea fiecărei runde, și alte opțiuni de pariere live.

Alte jocuri

Explozia de atenție de care se bucură sporturile cibernetice nu se limitează numai la cele mai mari titluri însă. Casele de pariuri online oferă posibilitatea să pariezi și pe alte jocuri, cum ar fi Overwatch 2, Fortnite, Rainbow Six, și multe altele. Fiecare dintre acestea are propria lor scenă profesionistă și implicit propriul calendar de evenimente. Fondurile de premii pentru unele din turneele acestor jocuri sunt de ordinul milioanelor de dolari. Chiar dacă ar putea să fie necesar să cauți un pic pentru a le găsi, opțiunile de pariere pentru acestea sunt disponibile la unele case de pariuri online din România.

Unibet

UnibetUnibet este una din cele mai mari case de pariuri online disponibile în România, iar oferta lor de pariuri pentru esports este pe măsura reputației. Aici poți să pariezi pe competițiile momentului din Dota 2, League of Legends, CS:GO, Overwatch 2, și altele. În plus, Unibet oferă și live streaming direct pe site-ul lor, ca să poți urmări meciurile în timp ce pariezi pe ele. Pe lângă asta, bonusurile și promoțiile de care poți beneficia sunt printre cele mai bune disponibile.

winmasters

winmasters logo La winmasters te așteaptă o gamă foarte diversă de esports pe care poți să pariezi, atât cele de top cât și unele mai puțin faimoase. Pe lângă cele pentru fiecare meci în parte, vei găsi și opțiuni de pariuri alternative sau antepost. Bonusurile și promoțiile sunt generoase, și cu siguranță îți vor amplifica distracția și câștigurile. Cazinoul online este și el pe măsura secției de pariuri sportive, așa că dacă ești amator de păcănele merită să arunci un ochi peste el.

Superbet

Superbet Logo Superbet s-a dezvoltat mai mult decât orice alt operator de jocuri de noroc în ultimii ani, iar acest lucru se poate vedea în calitatea serviciilor oferite. Oferta lor de pariere pentru esports este suficient de vastă încât să mulțumească pe oricine, cu titluri precum Dota 2, League of Legends, Rainbow Six, și altele. Pe lângă clasicele pariuri de tip câștigător al partidei, ai la dispoziție și opțiuni alternative precum handicap asiatic la numărul de hărți și killuri, echipa câștigătoare a fiecărei hărți, și alte variante interesante. Bonusurile și promoțiile de la Superbet sunt printre cele mai bune pe care le vei găsi oriunde, iar Roata Supernorocului îți poate aduce în fiecare zi un nou premiu.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/esport-player.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/esport-player.png" width="300" height="200" alt="Pariuri Esports">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-7849" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/the-international-arena-nationala-300x175.jpeg" alt="" width="300" height="175" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/the-international-arena-nationala-300x175.jpeg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/the-international-arena-nationala-1024x598.jpeg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/the-international-arena-nationala-650x380.jpeg 650w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/the-international-arena-nationala-180x105.jpeg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/the-international-arena-nationala-360x210.jpeg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/the-international-arena-nationala-790x462.jpeg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/the-international-arena-nationala.jpeg 1085w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-15" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png" alt="Unibet" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-16" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png" alt="winmasters logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-14" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo-300x174.png" alt="Superbet Logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />