Sari la conținut

PokerStars VIP Club și 888.ro Club te așteaptă să urci în ierarhie

PokerStars este bine cunoscut ca fiind lider pe piața pokerului online. Lucrul acesta nu se reflectă numai prin numărul foarte mare de jocuri și turnee oferite, deoarece la PokerStars putem juca aproape orice tip de joc poker, de la No Limit Hold’em la Razz, dar se reflectă și prin atenția pentru dorințele clienților și serviciul pentru clienți.

Cu PokerStars putem juca oriunde, oricând, datorită aplicațiilor mobile oferite. Ce ar fi însă un site de Poker fără un sistem de fidelitate pentru highroller-ii dintre noi.


Clubul VIP este un sistem de recompense și rabaturi. PokerStars a fost primul site de poker care a oferit un asemenea program, iar chiar și în ziua de astăzi se laudă că au cel mai mare club VIP din lume. La mesele celor de la PokerStars fiecare jucător pe bani reali poate câștiga StarCoins. Cu aceste monezi îți poți cumpăra orice produs din gama specială a magazinului PokerStars. Printre aceste produse se află tricouri, geci, șepci,… și multe altele. De asemenea ai oportunitatea să-ți achiți intrarea la turnee de top și evenimente live de prestigiu.

PokerStars Poker Mobil

Toți jucătorii pe bani reali pot urca în ierarhia Clubului VIP. Jucătorii încep de la nivelul BronzeStar VIP și pot atinge un nivel VIP mai mare. Cu cât atingi un nivel mai înalt, cu atât mai multe recompense câștigi. Cel mai mare nivel pe care-l poți atinge este cel de Supernova. Pentru a vedea tot timpul cât mai ai până la următorul pas, ai la dispoziție o bară cu progresul tău direct la masa de joc. Progresul îl faci câștigând VPP-uri, sau VIP Player Points. Acest lucru este doar posibil dacă joci pe bani reali. PokerStars nu este însă singurul site de poker care oferă un club de fidelitate.

PokerStars 7-Card StudCei de la 888poker îți oferă de asemenea un drum către recompense. La 888.ro Club câștigi puncte pe măsură ce joci, și câștigi monede de aur. Aceste monede le poți transforma apoi în premii. Pentru a câștiga monede nu trebuie doar să joci, ci trebuie să îndeplinești anumite misiuni. Fiecare misiune îți va oferi un număr diferit de puncte și va avea loc pe durate diferite. Deși va trebui să finalizezi unele misiuni pentru a câștiga puncte, în cazul altora, vei acumula punctele în mod automat, pe măsură ce joci.

Vizitează apoi Pagina de Transformare și alege-ți ce vrei din produsele disponibile. Fiecare premiu necesită un număr diferit de monede de aur, așa că, indiferent de nivelul la care te afli vei găsi ceva special pentru tine. Chiar dacă ambele site-uri de poker oferă așadar un club de fidelitate de calitate, cei de la 888.ro Club adaugă un element de aventură jocului după site.

Site-uri poker de top din România în 2024

Camera de Poker
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
  • Număr de Jocuri: 50+
  • Număr Licență: L1160651W000195
  • Bonus Fără Depunere: 0 RON
  • Bonus de Bun Venit: 90 RON
2
  • Număr de Jocuri: 3
  • Număr Licență: L1160657W000330
  • Bonus Fără Depunere: 0 RON
  • Bonus de Bun Venit: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: