Sari la conținut

888poker Recenzie

888poker Recenzie
Jocuri (5)
Serviciu clienți (5)
Scor total (3.5)
½☆
Pozitive
 • Interfață foarte bună
 • Aplicații mobile rapide
 • Procesarea tranzacțiilor rapidă
 • Explicații și instrucțiuni pentru începători
Negative
 • Număr restrâns de jocuri
Concluzie

888poker își îndeplinește rolul de jucător principal în lumea poker-ului virtual. Deși jocurile sunt restrânse în număr, ai parte de explicații pas cu pas și de un număr de turnee la care să-ți poți forma mâna. La înscriere ești întâmpinat cu un pachet de bun venit foarte atractiv care te propulsează în acest joc palpitant. Daca ești începător, urmărește instrucțiunile și regulile jocurilor diferite și intră în joc. Descarcă aplicația mobilă și ia-ți partidele preferate întotdeauna cu tine. Tranzacțiile bancare se procesează de regulă rapid, iar la orice întrebare ai te poți adresa serviciilor cu clienții care îți vor răspunde în termen rezonabil. Așadar, Feeling Lucky te invită să descoperi acest site și să-ți spui părerea.

Vizitează 888poker

888poker completează seria de succes a platformei 888 – alături de 888casino și 888sport. Am analizat și secțiunea dedicată poker-ului pentru a determina dacă acest set de jocuri de cărți este reprezentat la fel de bine ca jocurile de cazinou sau pariurile sportive. Pentru început, este de menționat faptul că poker-ul la 888poker necesită descărcarea unui program. Acest lucru nu este deosebit în lumea poker-ului, iar pe site ai la dispoziție instrucțiuni clare și simple. 888poker ne oferă diferite turnee la care putem participa pentru diferitele jocuri de poker. La prima înscriere ai parte și de un bonus generos de bun venit pentru a te lansa în joc. 888poker te ajută să înțelegi foarte bine toate variantele disponibile și te învață cum sa joci. Te poți aștepta la o mulțime de jocuri Sit & Go, turnee Heads up (unu-la-unu) și multe altele. Acest site îți garantează că vei fi tratat absolut corect prin licența obținută de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Jocuri de Poker

Pe 888poker avem parte de 5 variante de poker diferite. Bineînțeles că nu lipsește regele poker-ului: Texas Hold’Em. Pe lângă această variantă mai putem juca Omaha Hi, Omaha Hi Lo, 7 Card Stud și 7 Card Stud Hi Lo. În ceea ce urmează vom face o selecție și îți prezentăm cele mai interesante variante

Omaha Hi


Jocul Omaha Hi, cunoscut și drept Pot Limit Omaha (PLO) este un joc în care limitele pot deveni mari. Mai mari, putem chiar spune, decât cele de la Texas Hold’em. Se întâlnește des situația în care chiar 5 jucatori sunt all-in la Flop-uri, așteptând cartea norocoasa din draw. La Omaha Hi parierea este limitată, ceea ce înseamnă că nu poti face all-in-uri extrem de mari. Fiecare jucător primește 4 cărți la început, nu 2 ca la Hold’Em. Deși ai 4 cărți în mână, poți folosi doar două pentru a-ți forma mâna. În plus, la Omaha poti avea mai multe ieșiri la Chinte, numite ‘Wrap-Out’. Dacă nu ai încercat acest tip de poker, 888poker îți oferă un ghid al regulilor în 8 pași ușori spre a învăța să jucați Omaha.

7 Card Stud


Această variantă de poker este considerată una dintre cele mai palpitante jocuri. Prin anii 80 era de departe cel mai căutat tip de poker. Asta, normal, până a răsărit și Hold’Em-ul. De altfel, aceste tipuri de poker sunt foarte diferite. La 7 Card Stud, primești 7 cărți în mână și nu mai este vorba de cărți în comun. Seven Card Stud nu include niciun blind. În schimb, jucătorii trebuie să joace un ante la începutul fiecărei mâini noi. Este nevoie de răbdare și de o doză sănătoasă de abilități de joc pentru a fi într-adevăr foarte bun la această variantă de poker, dar efortul vă va fi răsplătit.

Texas Hold’Em


Hold’Em-ul provine din Vestul Sălbatic, iar începând cu anul 1900 a început să cucerească inimile tuturor iubitorilor de Poker. Acest joc de cazinou are astăzi statutul de joc legendar printre pariori. La 888poker poți juca o mulțime de jocuri diferite de Texas Hold’Em. Ai la dispoziție turnee la mese multiple (MTT-uri), sit&go-uri sau mese pe bani reali. Tot ce trebuie să faci, este să descarci software-ul de poker, care apropo este foarte bun și fluent și să-i ‘dai bătaie’.

Bonusuri și promoții

Când te înscrii la 888poker, ai parte de un bonus foarte mare de bun venit la prima depunere. Site-ul de poker îți va oferi un bonus de 100%. În acest fel, poți ajunge la o sumă primită de până la 3.000 RON. O sumă frumoasă pentru a te lansa în lumea poker-ului. În plus, 888poker îți oferă posibilitatea de-a participa la un turneu dedicat membrilor noi. 888poker îți oferă și un număr de promoții sezonale/temporare care se schimbă sistematic. Aici se oprește însă, cel puțin în acest moment, sortimentul de bonusuri și promoții.

Depuneri și plăți

Din tab-urile din parte de sus a site-ului putem selecta pagina cu operațiuni bancare. Aici regăsim o serie de informații și instrucțiuni foarte clare despre cum putem efectua tranzacții bancare. Metodele de depunere care permit și retragerea sunt: Visa, MasterCard, NETELLER, Skrill sau transferul bancar obișnuit. paysafecard permite depunerea, dar nu și retragerea. paysafecard are o limită minimă de depunere de 25 RON, transferul bancar de 400 RON si restul de 40 RON. De asemenea, dacă procesarea tranzacției se efectuează în cel mult 10 minute în cele mai multe cazuri, tine cont că transferul bancar poate dura și până la 5 zile.

Mobil


888poker ne oferă posibilitatea de a lua cu noi orice joc de poker pe dispozitivul mobil. Avem la dispoziție aplicații pentru sistemele iOS și Android. Aplicația este făcută foarte bine și funcționează în mod fluent. Aceasta este foarte ușor de navigat și aduce un plus important site-ului 888poker. Joci de oriunde te afli prin Wifi, 3G sau 4G/LTE. Totul funcționează exact cum trebuie, iar experiența de poker care îți este oferită este una completă și distractivă.

Servicii cu clienții

Deși totul este explicat foarte bine pe site, pot exista situații neprevăzute în care sa avem nevoie de asistență. În acest scop, putem suna a numărul afișat pe pagina de contact în timpul orelor de muncă. Dacă dorim putem lua contactul și electronic prin email. Suportul de relații cu clienții disponibil prin e-mail răspunde într-un termen rezonabil.

Vizitează 888poker Bonusuri

Site-uri poker de top din România în 2024

Camera de Poker
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • Număr de Jocuri: 50+
 • Număr Licență: L1160651W000195
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • Bonus de Bun Venit: 90 RON
2
 • Număr de Jocuri: 3
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • Bonus de Bun Venit: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Prezentare Rapidă

Vizitează 888poker Bonusuri

 • Bonus Fără Depozit: 0 RON
 • Bonus Bun Venit: 3.000 RON

Informații generale
Număr Licență L1160654W000324
Firma 888 Romania LTD
Jocuri Web
Program Poker PC
Program Poker Mac
Jocuri gratis
Număr de Jocuri 5
Highrollers
Jocuri
Texas Hold'em
Omaha
5 Card Omaha
Courchevel
Stud
Triple Stud
Five Card Draw
2-7 Triple Draw
HORSE
Razz
8-Game Mix
Hold'em/Omaha
Badugi
Mobil
Site Mobil
Aplicație iPhone/iPad
Aplicație Android
Plăți
Depunere Minimă 40
Termen de Plată 5 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun Venit 3.000 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii pentru clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Telefon
Online Chat