Home Pariuri Online în România

Pariuri Online în România

După al-2-lea război mondial, România a intrat în rețeaua de țări satelit din sfera sovietică. în regimul comunist, orice activitate legată de pariuri sau cazinouri era strict interzisă. Când România și-a recăpătat democrația în 1990, aceste activități s-au introdus. Din 2014, și pariurile online au fost regularizate. De atunci, piața de pariuri online din România a explodat și s-a maturizat. în orice cartier din orice mare oraș găsești astăzi o agenție de pariuri, iar orice mare site european, precum Unibet sau Netbet, sunt disponibile și în România. Fiecare site are bonusurile și promoțiile proprii, cu programe de fidelitate și aplicații mobile bine dezvoltate, în așa fel ca tu să poți să mizezi pe sportul tău preferat oricând și de oriunde. Ai de asemenea o mulțime de unelte disponibile pentru a-ți calcula mai bine deciziile. Poți așadar găsi pagini cu statistici sportive sau cu părerile experților.

Case de pariuri online de top din România în 2024

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 300 RON
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 400 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Sporturi: 25+
 • Număr Licență: L1203785W001253
 • Bonus de Bun Venit: 500 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
5
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160651W000195
 • Bonus de Bun Venit: 500 RON
 • Bonus Fără Depunere: 225 RON
 • # Sporturi: 20
 • Număr Licență: L1160665W000326
 • Bonus de Bun Venit: 500 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Sporturi: 37
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 1.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Sporturi: 37
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 1.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
9
 • # Sporturi: 40+
 • Număr Licență: L1213854W001295
 • Bonus de Bun Venit: 600 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bookmakeri legali în Romania

Sortimentul sporturilor disponibile pentru pariuri în Romania este unul bogat. Orice site își va pune numărul licenței obținut de la Oficiul National pentru jocuri de Noroc pe pagina principală. În acest fel, legalitatea este asigurată, și poți paria liniștit. Pe cele mai multe site-uri, bilețelul de pariuri poate fi găsit și completat direct de pe pagina principală. Participarea la pariurile sportive este în acest fel foarte simplă. Ai pe aceeași pagină lista cu sporturi, evenimentele sportive pentru fiecare sport și bilețelul de pariuri. Înainte de a miza însă, te poți folosi de mai multe unelte. Poți urmări părerea experților online, sau poți să cauți statistici relevante pentru a-ți calcula deciziile mai bine. Dacă ai peste 18 ani, poți să accesezi în mod simplu și rapid orice pariu la aproape orice sport. Ai la dispoziție o mulțime de site-uri legale și bine aranjate, pe care le vom pune sub lupă.

betting-football

Sporturi

În mod logic, cele mai căutate sporturi naționale și internaționale se regăsesc pe cele mai multe site-uri de pariuri online. Fotbalul este cel mai bine reprezentat sport pe toate site-urile de pariuri. De asemenea, fiecare eveniment sportiv important din lume ca de exemplu Wimbledon va fi adăugat sistematic la site, oferindu-ți în acest fel un pachet complet și up-to-date. Să vedem care sunt cele mai căutate sporturi:

Fotbal

Nu va surprinde pe nimeni faptul că fotbalul este cel mai bine reprezentat sport pe absolut toate site-urile de pariuri. Pe lângă cele mai importante ligi domestice, precum cele din România, Anglia, Franța, Italia sau Spania, poți accesa și ligile inferioare dintr-o selecție vastă de țări din toata lumea. Sortimentul fotbalistic este atât larg cât și foarte adânc.

Baschet

sporturi-pariuriNici la baschet nu lipsesc cele mai importante competiții din lume. NBA-ul este cel mai mare jucător în această categorie, dar sortimentul nu este limitat la liga Americană. În funcție de cât de elaborat este site-ul, apar și ligi de baschet mai puțin cunoscute. Unibet are de exemplu în sortiment și liga Filipineză. În mod sigur vei găsi un site care să ți-se potrivească. Știi cine este următorul Magic Johnson? Consideri că Stephen Curry este în formă? Nu sta pe gânduri, încearcă-ți feeling-ul sportiv la baschet. Ai de unde alege și ai la dispoziție o mulțime de site-uri construite în mod intuitiv pentru a-ți îmbunătăți experiența de pariuri online.

Tenis

Tenisul este de asemenea un sport foarte căutat la pariuri. Pe toate site-urile vizitate de noi am întâmpinat o selecție largă de partide de tenis la care să putem paria. Crezi ca știi cine va câștiga următorul turneu de mare șlem? Te consideri expert în partidele de cupa Davis? Documentează-te și încearcă-ți norocul. Ai parte de cote atrăgătoare la o mulțime de site-uri de calitate.

Review-uri la cele mai bune site-uri de pariuri

Ai auzit vreodată de expresia Americană ‘time is money’? Ei bine, trebuie să îți petreci timpul prețios pe site-uri care merită cu adevărat. Noi te ajutam să eviți pierderea timpului – sau cea a banilor. În primul rând este foarte important să excluzi din listă site-urile care nu sunt licențiate de către ONJN. În al doilea rând, este recomandat să cauți review-uri pentru site-urile de pariuri, pentru a-ți putea alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine. Noi îți punem la dispoziție recenzii scrise de experții noștri. În aceste articole punem sub lupă cele mai importante aspecte a site-urilor de pariuri. Îți descriem cele mai prezente jocuri, cat de ușor este să plasezi un pariu, de ce fel de bonusuri și promoții ai parte, cum și cât durează să depui sau să-ți retragi banii și cât de ușor dai de ajutor dacă-l cauți. Însă, nu numai experții au scris review-uri, ci și utilizatorii își împart experiențele online cu tine. Nu mai sta pe gânduri, te vom ajuta să pornești pe drumul cel potrivit.

Bonusuri și promoții

pariuri-suporter-fotbalIndiferent de site-ul pe care îl alegi, vei avea la dispoziție o mulțime de bonusuri sau promoții. Vei putea alege un cod pe care să-l poți introduce la înregistrare, iar banii îți apar automat în contul respectiv. Poate fi vorba de bonusuri la prima depunere sau chiar de o sumă de bani pe care o primești fără a necesita un depozit. De asemenea printre promoții se află și formule atractive precum cele ‘cash back’ sau pur și simplu cote foarte atrăgătoare. La unele site-uri, poți chiar colecta puncte prin sistemele de fidelitate, și poți în acest fel să profiți de alte avantaje surprinzătoare. Am analizat în detaliu toate posibilitățile la un număr important de site-uri de calitate, și îți punem la dispoziție toate instrucțiunile necesare.

Pariuri Live

O opțiune interesantă oferită de cele mai multe site-uri de pariuri este cea de a paria live. În acest fel, poți să mizezi la partide sportive care sunt chiar în plină desfășurare. Cotele se schimbă pe măsură ce partidele se desfășoară. Poți urmări partidele prin opțiunea Live Score, dar site-urile de top precum Netbet sau Unibet îți oferă chiar posibilitatea de a viziona în direct cele mai importante evenimente sportive, direct după site-ul lor.

Aplicații Mobile

pariuri pe mobil Trăim în vremuri în care totul trebuie să funcționeze cât mai rapid, și de oriunde te-ai afla. Nici în domeniul pariurilor acest lucru nu a fost omis. Cele mai importante site-uri de pariuri s-au adaptat, și îți oferă o aplicație mobilă. Prin aceste aplicații, sau cel puțin prin site-urile adaptate la utilizarea prin mobil, poți accesa toate funcționalitățile necesare. Poți depune și retrage bani, poți paria, și poți accesa serviciile cu clienții. Aproape toate site-urile au cel puțin această adaptare mobilă, însă site-urile de top adaugă și o aplicație separată.

<img decoding="async" class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width=“180” height=“105” />,<img loading="lazy" decoding="async" class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="300" height="174"/>,<img loading="lazy" decoding="async" class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo.svg" alt="Betano" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2023/12/superbet-logo.svg" alt="Superbet" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2023/12/netbet-logo.svg" alt="NetBet" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-logo.png" alt="eFortuna" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo.png" alt="888sport" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betfair-logo.png" alt="Betfair" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2022/09/mr-bit-logo.svg" alt="Mr Bit" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" decoding="async" width="620" height="360" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/01/donro-logo.svg" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="Don.ro Logo" style="width:100%;height:58.06%;max-width:620px;" />,<img loading="lazy" decoding="async" width="620" height="360" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2023/12/superbet-logo.svg" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="Superbet Logo" style="width:100%;height:58.06%;max-width:620px;" />,<img loading="lazy" decoding="async" width="620" height="360" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-logo.png" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-logo.png 620w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-logo-360x209.png 360w" sizes="(max-width: 620px) 100vw, 620px" style="width:100%;height:58.06%;max-width:620px;" />,<img loading="lazy" decoding="async" width="620" height="360" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2023/12/vlad-cazino.svg" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="Vlad Cazino Logo" style="width:100%;height:58.06%;max-width:620px;" />,<img loading="lazy" decoding="async" width="620" height="360" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2023/10/frank-casino-logo.svg" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="Frank Casino Logo" style="width:100%;height:58.06%;max-width:620px;" />,<img loading="lazy" decoding="async" width="620" height="360" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2016/09/winmasters-logo.svg" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="winmasters Logo" style="width:100%;height:58.06%;max-width:620px;" />,<img loading="lazy" decoding="async" width="620" height="360" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo.svg" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="Betano Logo" style="width:100%;height:58.06%;max-width:620px;" />,<img loading="lazy" decoding="async" width="620" height="360" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2022/09/mr-bit-logo.svg" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="Mr Bit Logo" style="width:100%;height:58.06%;max-width:620px;" />,<img loading="lazy" decoding="async" width="620" height="360" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-logo.png" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="Maxbet logo" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-logo.png 620w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-logo-360x209.png 360w" sizes="(max-width: 620px) 100vw, 620px" style="width:100%;height:58.06%;max-width:620px;" />,<img loading="lazy" decoding="async" width="620" height="360" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2023/10/luck-casino-logo.svg" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="Luck Casino logo" style="width:100%;height:58.06%;max-width:620px;" />,<img loading="lazy" decoding="async" width="620" height="360" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-logo.png" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-logo.png 620w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-logo-360x209.png 360w" sizes="(max-width: 620px) 100vw, 620px" style="width:100%;height:58.06%;max-width:620px;" />,<img loading="lazy" decoding="async" width="620" height="360" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/bet-arena-logo.png" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="Bet Arena" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/bet-arena-logo.png 620w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/bet-arena-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/bet-arena-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/bet-arena-logo-360x209.png 360w" sizes="(max-width: 620px) 100vw, 620px" style="width:100%;height:58.06%;max-width:620px;" />,<img loading="lazy" decoding="async" width="620" height="360" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-logo.png" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="eFortuna" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-logo.png 620w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-logo-360x209.png 360w" sizes="(max-width: 620px) 100vw, 620px" style="width:100%;height:58.06%;max-width:620px;" />,<img loading="lazy" decoding="async" width="620" height="360" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2023/12/netbet-logo.svg" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="NetBet logo" style="width:100%;height:58.06%;max-width:620px;" />,<img loading="lazy" decoding="async" width="620" height="360" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/circus-ro-logo.png" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/circus-ro-logo.png 620w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/circus-ro-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/circus-ro-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/circus-ro-logo-360x209.png 360w" sizes="(max-width: 620px) 100vw, 620px" style="width:100%;height:58.06%;max-width:620px;" />,<img loading="lazy" decoding="async" width="620" height="360" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/favbet-logo.png" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="Favbet logo" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/favbet-logo.png 620w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/favbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/favbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/favbet-logo-360x209.png 360w" sizes="(max-width: 620px) 100vw, 620px" style="width:100%;height:58.06%;max-width:620px;" />,<img loading="lazy" decoding="async" width="620" height="360" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/logo-winner.svg" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="winner" style="width:100%;height:58.06%;max-width:620px;" />,<img loading="lazy" decoding="async" width="620" height="360" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo.png" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="Sportingbet logo" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo.png 620w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo-360x209.png 360w" sizes="(max-width: 620px) 100vw, 620px" style="width:100%;height:58.06%;max-width:620px;" />,<img loading="lazy" decoding="async" width="620" height="360" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo.png" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="888sport" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo.png 620w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-360x209.png 360w" sizes="(max-width: 620px) 100vw, 620px" style="width:100%;height:58.06%;max-width:620px;" />,<img loading="lazy" decoding="async" width="620" height="360" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betfair-logo.png" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betfair-logo.png 620w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betfair-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betfair-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betfair-logo-360x209.png 360w" sizes="(max-width: 620px) 100vw, 620px" style="width:100%;height:58.06%;max-width:620px;" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="aligncenter size-large wp-image-438" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betting-football-1024x396.png" alt="betting-football" width="1024" height="396" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betting-football-1024x396.png 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betting-football-300x116.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betting-football-180x70.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betting-football-360x139.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betting-football-790x306.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betting-football-1095x424.png 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betting-football.png 1556w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="alignright size-medium wp-image-442" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sporturi-pariuri-300x300.png" alt="sporturi-pariuri" width="300" height="300" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sporturi-pariuri-300x300.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sporturi-pariuri-150x150.png 150w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sporturi-pariuri-1024x1024.png 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sporturi-pariuri-65x65.png 65w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sporturi-pariuri-180x180.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sporturi-pariuri-360x360.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sporturi-pariuri-790x790.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sporturi-pariuri-1095x1095.png 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sporturi-pariuri.png 1600w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="alignright size-medium wp-image-440" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pariuri-suporter-fotbal-300x221.png" alt="pariuri-suporter-fotbal" width="300" height="221" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pariuri-suporter-fotbal-300x221.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pariuri-suporter-fotbal-180x133.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pariuri-suporter-fotbal-360x266.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pariuri-suporter-fotbal-790x583.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pariuri-suporter-fotbal.png 1022w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="alignright size-medium wp-image-443" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pariuri-pe-mobil-300x184.png" alt="pariuri pe mobil" width="300" height="184" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pariuri-pe-mobil-300x184.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pariuri-pe-mobil-180x111.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pariuri-pe-mobil-360x221.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pariuri-pe-mobil-790x485.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pariuri-pe-mobil.png 814w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />
Don.ro Pariuri Recenzie

Don.ro Pariuri Recenzie

Don.ro își răsfață comunitatea și cu opțiunea de pariuri sportive. Aici, cei pasionați au..

citeşte mai mult
Pariuri Super Bowl

Pariuri Super Bowl

Zona Americii de Nord se remarcă printr-un interes deosebit acordat sporturilor precum baschetul..

citeşte mai mult
Superbet Pariuri Recenzie

Superbet Pariuri Recenzie

Superbet este una din cele mai răspândite case de pariuri din România, cu peste 1.000 de agen..

citeşte mai mult
Elite Slots Pariuri Recenzie

Elite Slots Pariuri Recenzie

Elite Slots este un operator de jocuri de noroc intrat pe piața românească online din anul 201..

citeşte mai mult
Pronosport

Pronosport

Pronosportul este un joc de pronosticuri sportive organizate de Loteria Română. Jocul se joacă..

citeşte mai mult
Vlad Cazino Pariuri Recenzie

Vlad Cazino Pariuri Recenzie

Vlad Cazino este, deja, un reputat operator de jocuri de noroc. Celebru pentru tema sa cu specifi..

citeşte mai mult
Bonusuri si promoții la pariuri online

Bonusuri si promoții la pariuri online

Te crezi un adevărat cunoscător de sporturi și ești pregătit sa-ți încerci norocul? Bookma..

citeşte mai mult
Pariuri Cupa Africii

Pariuri Cupa Africii

Cupa Națiunilor Africane (CAN), sau, pe scurt, Cupa Africii, este una dintre cele mai efervescen..

citeşte mai mult
Frank Casino Pariuri Recenzie

Frank Casino Pariuri Recenzie

Frank Casino există de ceva timp și pe piața pariurilor sportive prin divizia sa Frank Sports,..

citeşte mai mult
Pariuri Cupa Americii

Pariuri Cupa Americii

Competiția CONMEBOLSE se întoarce în 2024 cu o ediție care va avea loc în Statele Unite ale ..

citeşte mai mult
Pariuri live fotbal

Pariuri live fotbal

Înainte puteai rata oportunități importante de a câștiga bani dacă nu reușeai să-ți plas..

citeşte mai mult
Pariuri Cupa Asiei

Pariuri Cupa Asiei

Cupa Asiei reprezintă cea mai importantă competiție de pe continentul asiatic. Ea are loc o da..

citeşte mai mult
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/01/donro-logo.svg>>>https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/01/super-bowl-logo.svg>>>https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2023/12/superbet-logo.svg>>>https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-logo-300x174.png>>>https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pronosport-logo-300x174.png>>>https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2023/12/vlad-cazino.svg>>>https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/joc-de-fotball-300x118.png>>>https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/02/caf-logo.svg>>>https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2023/10/frank-casino-logo.svg>>>https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/02/copa-america-2024-logo-300x174.png>>>https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pariuri-suporter-fotbal-300x221.png>>>https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/02/afc-asian-cup-logo.svg>>>