HomecazinouWeekenduri mai distractive cu rotiri gratuite la Mr Bit

Weekenduri mai distractive cu rotiri gratuite la Mr Bit

Weekenduri mai distractive cu rotiri gratuite la Mr Bit

După o săptămână grea de muncă, relaxarea din weekend vine ca o briză răcoritoare pe timpul caniculei din vară. Mr Bit este de acord cu acest lucru, și astfel se face că își răsplătește jucătorii cu rotiri gratuite extra pentru depunerile efectuate în weekend. Fiecare zi de la sfârșitul săptămânii vine cu un set nou de recompense, și poți profita de fiecare dintre acestea. Lista bonusurilor corespunzătoare fiecărei zile este următoarea:

  • Vineri – 40 de rotiri gratuite pe jocul Forge of Fortunes, în valoare de 0.50 RON fiecare;
  • Sâmbătă – 30 de rotiri gratuite pe jocul Knight Rider, în valoare de 1 RON fiecare;
  • Duminică – 30 de rotiri gratuite pe jocul Road Rage, în valoare de 1 RON fiecare.

Tot ce trebuie să faci pentru a obține aceste rotiri gratuite este să efectuezi minimul aferent fiecărui bonus în intervalul orar respectiv acelei zile. Cel de vineri necesită o depunere minimă de 70 RON, iar cele de sămbătă și duminică necesită o depunere minimă de 100 RON.

Iar după ce ai terminat cu rotirile gratuite, poți arunca o privire și peste celelalte jocuri disponibile în catalogul Mr Bit. Cu peste 2.000 de titluri de la o mulțime de producători, garantat vei găsi ceva pe placul tău. Nu uita că poți folosi modul demo ca să le încerci gratuit, fără să-ți riști soldul contului. Pe lângă asta, mai poți beneficia și de celelalte oferte și promoții disponibile pe site-ul lor. Nu mai sta pe gânduri și apasă butonul de mai jos, ca să vezi tot ce are Mr Bit de oferit.

Obține rotirile gratuite exclusive la Mr Bit
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/weekenduri-distractive-mr-bit.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/weekenduri-distractive-mr-bit.png" width="300" height="110" alt="Weekenduri mai distractive cu rotiri gratuite la Mr Bit">