HomecazinouDezlănțuie dragonul cu noile jocuri de la Mr Bit

Dezlănțuie dragonul cu noile jocuri de la Mr Bit

Dezlănțuie dragonul cu noile jocuri de la Mr Bit

Mr Bit este unul dintre cele mai noi cazinouri online disponibile în România, și deja începe să facă furori. Chiar dacă face parte dintr-o familie extinsă împreună cu SlotV și Frank Casino, Mr Bit se deosebește de frații săi prin bonusurile fantastice, și numărul ceva mai mare de jocuri. Două dintre cele mai noi-adăugate sunt Dragon’s Fire Megaways și Dragon Tribe, creații marca Red Tiger, respectiv Nolimit City. Ambele sunt sloturi în stil cascadă, ceea ce înseamnă că vei avea ocazia să declanșezi o avalanșă de premii. Mai mult, le poți încerca și tu chiar acum prin modul demo disponibil pe site. Acesta îți permite să le testezi gratuit fără niciun risc, prin folosirea unui sold virtual.

Dragon’s Fire Megaways

Dragon’s Fire Megaways Încinge atmosfera cu Dragon’s Fire Megaways, un slot în stil cascadă cu grilă de joc variabilă. Ca urmare a acestui fapt, numărul total al liniilor de plată poate ajunge până la 117.649. Fiecare combinație câștigătoare va dispărea pentru a face loc unui nou set de simboluri, care la rândul lor pot declanșa alte cascade și așa mai departe. Jocul dispune de multiple funcții și simboluri speciale care te vor ajuta pe parcursul distracției tale. Unele dintre acestea îți vor adăuga Wildcarduri extra pe ecran, sau îți vor oferi multiplicatori de câștig. Trei simboluri Free Spins oriunde pe ecran îți vor declanșa un număr aleator de rotiri gratuite cu multiplicator cumulativ.

Există chiar și un mod special în care poți câștiga unul din Jackpoturile oferite, ce poate fi activat atunci când găsești minim trei simboluri Jackpot. RTP-ul este de 93.16%, acesta reprezentând media returului din toate modurile de joc.

Dragon Tribe

Dragon Tribe Nolimit City ne aduce un alt joc deosebit, ce combină trăsături ale sloturilor clasice și cascadă. Combinațiile câștigătoare se realizează în stil clasic, însă atunci când sunt confirmate, vor fi distruse pentru a face loc altor simboluri. Grila de joc este în format 4×6, dar se poate extinde până ajungi să ai 20.736 de linii de plată. Wildcardul se extinde pe toată rola sa, și vine la pachet cu un multiplicator ce poate crește până la 6x în funcție de unde aterizează. Simbolurile Misterioase vor extinde grila cu un număr variabil, și sunt disponibile atât în jocul standard cât și în timpul funcției speciale.

Trei simboluri Bonus oriunde pe ecran îți vor porni funcția Dragon Spins, prin care poți alege dintre două moduri diferite de joc. Fiecare dintre ele va veni cu un nivel diferit de risc și câștig potențial, în funcție de cât ești de curajos. În timpul acestei funcții, fiecare trei cascade declanșate vor transforma unul din simbolurile normale Dragon în Wildcard pe tot parcursul funcției. RTP-ul este de 94.41%.

Bonusuri și Promoții Mr Bit

Fiind un cazinou relativ nou-venit pe piața românească, Mr Bit pune la bătaie bonusuri și promoții destul de tari pentru clienții săi. Bonusul de bun venit îți aduce până la 2.500 RON plus 400 de rotiri gratuite pe sloturile Supreme Hot, 20 Super Hot, și 10 Burning Hot. În plus, atunci când îți confirmi datele personale vei fi răsplătit cu încă 100 de rotiri gratuite pe jocul 20 Golden Coins. Mai departe poți beneficia de o sumedenie de alte oferte periodice și recompense prin sistemul de loialitate. Așadar înscrie-te acum ca să profiți și tu de beneficiile puse la bătaie de Mr Bit.

Descoperă noile jocuri împreună cu Mr Bit
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/dragons-fire-megaways.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/dragons-fire-megaways.png" width="300" height="174" alt="Dezlănțuie dragonul cu noile jocuri de la Mr Bit">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-7815" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/dragons-fire-megaways-300x174.png" alt="Dragon’s Fire Megaways" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/dragons-fire-megaways-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/dragons-fire-megaways-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/dragons-fire-megaways-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/dragons-fire-megaways.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-7814" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/dragon-tribe-300x174.png" alt="Dragon Tribe" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/dragon-tribe-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/dragon-tribe-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/dragon-tribe-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/dragon-tribe.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />