Sari la conținut

Jackpot: Premiul cel mare ar putea fi la tine în buzunare

Cu siguranță toată lumea a visat la un moment dat să câștige la loterie. Petreceam ore în șir gândindu-ne cui și câte case i-am cumpăra, sau vorbeam cu prietenii care și ei la rândul lor aveau propriile ambiții legate de cum ar cheltui banii dacă ar fi câștigători.

Ei bine jackpoturile de la cazinourile online sunt un mod bun de a retrăi nostalgia acelor vremuri, oferindu-ți șansa de a câștiga premii fabuloase pe măsură ce joci mai mult. În ziua de azi mai rar găsești cazinou care să nu ofere cel puțin un fel de jackpot, așadar indiferent unde joci mereu vei avea posibilitatea de a câștiga cel puțin unul.

Cuvântul ‘jackpot’ își are originea în Statele Unite ale secolului 19, unde jucătorii de poker își puneau mizele în potul partidei până când unul dintre ei avea o pereche de juveți (jacks) sau mai mare. Dacă nimeni nu avea măcar doi juveți, atunci runda o lua de la capăt și toți jucătorii trebuiau să plătească miza din nou înainte să fie împărțite cărțile.

Jackpoturi în cazinourile online românești

Așa cum spuneam mai sus, jackpoturile își au originea în jocurile de poker la care participanții erau nevoiți să își tot plătească miza până când cineva avea minim doi juveți. Acest principiu s-a păstrat oarecum și în jackpoturile sloturilor, unde valoarea acestora crește progresiv cu fiecare rotire până când unul din jucători îl căștiga. Acesta este un jackpot progresiv, numit așa datorită felului în care se tot mărește.

Mai există și jackpoturile fixe. Acestea nu se schimbă în funcție de mizele jucătorilor, ceea ce pare a fi un dezavantaj dar trebuie să ținem cont că asta înseamnă că mereu e garantată o sumă minimă pe care o poți câștiga. Astfel sunt evitate situațiile în care câștigi un jackpot progresiv care valora extrem de puțin fiindcă abia fusese câștigat de altcineva. Jackpoturile pot fi de mai multe feluri în funcție de valoarea acestora – de la mic la mare: Mini, Minor, Major și Mega.

Dacă te întrebi cam cât de mare poate să ajungă un astfel de jackpot sau deja te resemnezi că probabil trebuie să investești o sumă imensă de bani ca să ai șansa de a îl câștiga, atunci urmează să ai o surpriză. În 2021 Superbet a plătit cel mai mare jackpot din istoria sloturilor din România – 7.314.007,11 RON. Miza cu care s-a câștigat această sumă impresionantă? Nici mai mult, nici mai puțin de 4 RON. Așadar jackpoturile imense pot fi câștigate chiar dacă nu joci pe sume mari.

Divine Fortune

Convinge zeii să îți ofere favoarea lor în Divine Fortune al celor de la NetEnt. Jocul pune la bătaie trei jackpoturi diferite – jackpotul Minor și cel Major care sunt fixe, și jackpotul Mega care este progresiv. Pentru a avea șansa de a câștiga unul dintre aceste premii uimitoare, trebuie să obții întâi trei simboluri Bonus pentru a intra în modul de joc Jackpot Bonus. O dată activat, trebuie să obții un rând de simboluri Bonus pentru a câștiga jackpotul Minor, două rânduri pentru jackpotul Major, și trei rânduri pentru marele premiu – jackpotul Mega.

Poți juca Divine Fortune chiar acum la Superbet, NetBet, Unibet sau 888casino.

 

Diamond Wild

Acum că ai obținut binecuvântarea divinităților, pregătește-te să pleci în căutarea diamantelor prețioase cu jocul Diamond Wild al celor de la iSoftBet. Un joc ce vine cu nu mai puțin de cinci jackpoturi diferite ce se modifică în funcție de miza cu care joci. Cel mai mic jackpot care poate fi câștigat valorează de zece ori miza, iar pentru a îl obține ai nevoie de cinci simboluri scatter – reprezentate prin diamante. Premiul cel mai mare reprezintă echivalentul a 2.500 de mize, și îl poți câștiga atunci când aduni nouă simboluri scatter. Aceste simboluri evident nu trebuie să formeze o linie și pot fi oriunde pe ecranul de joc.

Poți să joci Diamond Wild la Stanleybet, Gameworld sau Maxbet.

Joc Responsabil

Așadar după cum ți-am arătat, nu trebuie să joci mereu cu cea mai mare miză ca să câștigi premii uriașe. Este extrem de important totuși indiferent cât de mare e miza ta să fii responsabil când te joci și să îți cunoști limitele. Nu paria niciodată mai mult decât îți permiți și nu intra în datorii din cauza jocurilor de noroc. Dacă vrei neapărat să te joci dar nu îți permiți, majoritatea cazinourilor online oferă un mod demo prin care poți să te joci fără riscuri..