Sari la conținut

Jocuri clasice și producători faimoși la Vlad Cazino

Jocuri clasice și producători faimoși la Vlad Cazino

Vlăduț ne încântă din nou cu o serie de noi jocuri distractive, venite din partea unor producători de care sigur ai auzit până acum. Tirol Fest al EGT, Book of Ra Classic al Novomatic, și Silverback Gold de la NetEnt sunt creațiile care ne vor încânta de acum înainte la Vlad Cazino. Toate aceste sloturi sunt în stil clasic, dar fiecare se diferențiază prin funcțiile speciale, tematica, și altele. Le poți încerca și tu chiar acum prin modul demo, care îți permite să te joci fără niciun risc. Astfel poți să testezi gratuit sloturile înainte să le joci cu bani reali.

Tiol Fest

Jocuri clasice și producători faimoși la Vlad Cazino Ce alt mod mai bun să sărbătorești Oktoberfest decât cu un slot plin de bere și voie bună, cum ar fi Tirol Fest al lui EGT. Grila de joc este formată din șase role și patru rânduri, iar simbolurile sunt reprezentate de semnele cărților de joc și diverse lucruri pe care le-ai vedea la un festival cu specific nemțesc. Pe lângă clasicele Wildcard și Scatter, mai este un alt Simbol Special care poate apărea pe toate rolele și se transformă într-un simbol normal aleator. Toate Simbolurile Speciale se vor sincroniza între ele, așadar potențialul pentru câștiguri majore este destul de ridicat.

Funcția specială de zece rotiri gratuite poate fi declanșată atunci când găsești trei simboluri Scatter oriunde pe ecran. Orice rundă de succes îți oferă posibilitatea să îți dublezi câștigurile dacă ghicești corect culoarea cărții de joc în funcția Gamble. Cireașa de pe tort este funcția Jackpot Cards, pe care o poți regăsi și în celelalte jocuri EGT. Aceasta îți oferă posibilitatea să câștigi oricând unul din cele patru Jackpoturi progresive dacă apare pe ecran simbolul Jackpot Cards. RTP-ul este de 96.02%.

Book of Ra Classic

Book of Ra Classic Novomatic ne încântă și ei cu un slot din celebra lor serie Book of Ra, cu un stil artistic asemănător sloturilor de pe vremuri. Ecranul este în format 5×3, iar numărul liniilor de plată este personalizabil în funcție de preferințe – minim una și maxim nouă. Scatterul preia și funcția de Wildcard în acest joc, iar trei sau mai multe oriunde pe ecran îți vor oferi zece rotiri gratuite cu un simbol expandabil ales aleator. Funcția Gamble este prezentă și ea, iar dacă te consideri norocos îți poți dubla câștigurile la finalul unei runde prin ghicirea culorii cărții de joc. RTP-ul este de 95.10%, un număr decent pentru acest tip de joc.

Silverback Gold

Silverback Gold Pregătește-te să iei jungla cu asalt în jocul Silverback Gold, o creație marca NetEnt. Slotul acesta bestial este în format 5×4, iar simbolurile sunt reprezentate de diverse animale pe care le-ai găsi în jungla africană, împreună cu semnele cărților de joc. Scatterul îți poate aduce până la 20 de rotiri gratuite atunci când găsești minim trei oriunde pe ecran. Wildcardul va ține locul oricărui simbol într-o combinație câștigătoare, iar în cadrul funcției speciale poate să îți aducă aleator un multiplicator dublu sau triplu.

Mai este și jocul bonus, care se declanșează automat înaintea funcției speciale. În cadrul acestuia, toate simbolurile sunt înlocuite cu jetoane ce au valori aleatorii. Ai la dispoziție trei runde ca să aduni cât mai multe, însă numărul rundelor se resetează de fiecare dată când găsești unul nou pe ecran. Valoarea totală a acestor jetoane va fi adăugată la contorul funcției speciale, prin care poți transforma toate simbolurile normale animale în simbolul Silverback atunci când atingi pragurile aferente. RTP-ul este de 96.11%.

Bonusuri și Promoții Vlad Cazino

Vlad Cazino are una dintre cele mai bogate oferte de bonusuri și promoții pe care le vei găsi la cazinourile online din România. Bonusul de bun venit îți aduce 100% extra până la 1.500 RON, plus 200 de rotiri gratuite pe jocul Rise of Ra. Pe lângă acesta, Vlăduț mai are multe alte oferte și promoții periodice pentru tine, așa că mereu vei avea ceva în plus să te motiveze când joci.

Descoperă noile jocuri împreună cu Vlad Cazino

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *