Sari la conținut

Mr Bit Bonusuri și Coduri Promoționale

Mr Bit Logo

Mr Bit este un operator de jocuri de noroc ce și-a făcut debutul pe piața românească în anul 2021. În acest timp au reușit să pună la punct una din cele mai mari selecții de jocuri pe care o vei găsi la orice cazinou online disponibil la noi în țară, cu peste 2.000 de titluri. Pe lângă asta, mai putem găsi pe site-ul lor servicii de pariuri sportive, funcționalitate excelentă pe dispozitivele mobile, și un serviciu de asistență disponibil 24/7. Bonusurile și promoțiile sunt și ele pe măsura celorlalte facilități, și spre deosebire de frații săi Frank Casino și SlotV, Mr Bit dispune de promoții pentru secția de pariuri sportive. Astfel poți beneficia de bonusuri excelente de bun venit, dar și oferte disponibile pentru un timp limitat.

Bonusuri cazinou Mr Bit

Bonus de Bun-Venit Până la 2.500 RON

Înregistrează-te la cazinoul online Mr Bit ca să beneficiezi de până la 2.500 RON plus 550 de rotiri gratuite pentru primele trei depuneri. Acestea vor fi disponibile pentru jocurile Amusnet.

Fă-ți cont și ia bonusul

100 de Rotiri Gratuite Când îți Confirmi Datele

După ce ți-ai făcut cont la Mr Bit, confirmă-ți datele personale pentru a obține 100 de rotiri gratuite la jocul 20 Golden Coins. Tot ce trebuie să faci este să furnizezi documentele necesare pentru a-ți putea verifica identitatea, și apoi să te bucuri de răsplată.

Verifică-ți datele și joacă gratis

Zeci de rotiri gratuite în weekend

Mr Bit te ajută să te relaxezi după o săptămână grea cu rotiri gratuite pe jocurile Extreme, Seasons, și Alice in Wonderland. Activează bonusul și depune suma minimă necesară pentru a primi rotirile gratuite pe jocul aferent zilei de weekend în care joci.

Revendică oferta și începe relaxarea

Bonusuri pariuri Mr Bit

Freebet Până la 200 RON

Creează-ți contul la Mr Bit și revendică oferta de bun venit pe secția sport. Aceasta îți poate aduce până la 200 RON ca freebet la primul tău pariu.

Vreau freebet

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: