Sari la conținut

Maxbet sau Sportingbet Comparație

Maxbet sau Sportingbet Comparație

Două website-uri de jocuri de noroc emblematice se înfruntă pentru a fi alese de jucători: Maxbet, cu o reputație puternică pe plan local și datorită faptului că are și agenții locale în toată țara, cu 103 jocuri de cazinou, 40 de sporturi diferite și o gamă de sporturi virtuale, și Sportingbet, un website relative recent, licențiat în anul 2017. Acesta din urmă se specializează mai mult pe pariurile sportive, oferind posibilitatea de pariere la 30 de sporturi, dar și o secțiune destul de completă de jocuri de cazinou și cazinou live, cu peste 80 de jocuri. Oare cine va ieși învingător?

Maxbet

Sportingbet

eFortuna Sportingbet
Vizitează eFortuna Vizitează Sportingbet
Bonusuri Bonusuri
Informații generale
Firmă MAXBET MALTA LTD GVC Holdings Plc.
Număr Licență L1160661W000651 L1160656W000327
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat

Maxbet

Sportingbet

Maxbet Sportingbet
Informaţii cazinou
Live Casino
Jocuri Online
Descarcă Jocuri
Jocuri Gratis
# Jocuri 103 89
Highrollers
Jocuri
Ruletă
Zaruri
Cărți
Slots
Video Poker
Blackjack
Poker

Maxbet

Sportingbet

eFortuna Sportingbet
Informaţii pariuri
Pariuri Live
# Sporturi 40 28
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Handbal
Fotbal American
Rugby
Golf
Tenis de Masă
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică

Maxbet

Sportingbet

eFortuna Sportingbet
Cazino mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Pariuri mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App

Maxbet

Sportingbet

eFortuna Sportingbet
Depuneri
Depunere Minimă 40 RON
Termen de Plată 2-7 zile max 10 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal

Maxbet

Sportingbet

eFortuna Sportingbet
Cazinou bonus
Bonus Bun Venit 1.200 RON 700 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON 0 RON
Bonus Depunere 0 RON 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 300 RON 0 RON
Sistem Fidelitate
Pariuri bonus
Bonus de Bun-Venit 900 RON 200 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON 0 RON
Bonus Depunere 0 RON 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 100 RON 0 RON
Sistem Fidelitate

Maxbet

Acest operator a reușit să-și croiască un renume și în ceea ce privește jocurile de noroc online. Maxbet oferă jocuri de cazinou, de cazinou live, pariuri online, dar și pariuri live. Maxbet îți pune la dispoziție jocuri cu jackpot sau fără, printre care sloturi, rulete sau jocuri de blackjack. Cât despre pariurile sportive online, pariuri live și virtuale, acest operator te întâmpină cu o selecție destul de variată de sporturi, printre care, bineînțeles, fotbalul, tenisul sau tenisul de masă, dar și din cele mai puțin populare, precum hurling. Pariurile live de la Maxbet pot fi plasate la evenimente la fotbal, tenis, baschet, volei, etc. Tipurile de pariuri care pot fi depuse la Maxbet la fotbal, de pildă, sunt mai simpliste decât la alți competitori, cu pariuri 1 x 2, ambele marchează, total goluri pe echipă, etc. Piețele disponibile la această disciplină sunt din cele mai diverse și extrem de numeroase. Poți afla mai multe informații pe acest subiect din recenziile noastre detaliate. Maxbet are o serie de promoții interesante, ca de exemplu bonusul de bun venit de 100%. Depunerile și retragerile de pe acest website sunt disponibile prin cardurile bancare, transfer bancar sau portofele electronice.

Sportingbet

Pe acest website poți juca la cazinoul online și live, dar poți plasa și pariuri online și live. Sportingbet se axează mai mult pe secțiunea de pariuri sportive, aducându-ți o selecție de 30 de sporturi, dintre care nu lipsesc fotbalul, tenisul sau handbalul. Cât despre jocurile de cazinou online, acest operator prezintă mai mult de 80 de jocuri, printre care cele mai multe sunt sloturi, dar și cateva jocuri de masă. Tipurile de pariuri care pot fi plasate la Sportingbet sunt diversificate, la fotbal mai ales, de tip 1 x 2, cine se va califica, șansă dublă, câte goluri vor fi înscrise, etc. La pariurile live, sunt prezentate discipline precum fotbal, tenis, baschet, tenis de masa, ș.a. Despre toate acestea poți citi pe recenziile noastre detaliate despre Sportingbet. Această casă de pariuri își întâmpină noii jucători cu un bonus de 100% din suma depusă la cazinoul online și unul de până în 200 RON la prima depunere la pariurile sportive. Depunerile și retragerile la Sportingbet sunt posibile prin transfer bancar, carduri bancare sau portofele eletronice, iar suma minimă care poate fi depusă este de 40 RON.

Concluzie

Indiferent pe care îl vei alege, website-urile de jocuri de noroc Maxbet și Sportingbet îți vor aduce experiențe de neuitat într-un cadru sigur și ușor accesibil. Pe ambele poți plasa pariuri sportive, pariuri live, dar poți și să joci la cazinourile online și live. Maxbet, care are și agenții fizice, aduce în plus pariurile la sporturi virtuale și o selecție mai mare de sporturi și jocuri de cazinou, pe când Sportingbet se distinge prin oferta variată de tipuri de pariuri care pot fi plasate aici. Alege-l pe cel care ți se pare cel mai potrivit pentru tine și nu uita să joci responsabil.