Sari la conținut

Cum să te joci gratuit la cazinou online

Cum să te joci gratuit la cazinou online

De câte ori ți s-a întâmplat să îți dorești să te joci la aparate, dar să nu îți permiți? Și având în vedere faptul că niciodată nu ar trebui să joci mai mulți bani decât îți permiți, întrebarea următoare este ce ai putea să faci. Sau poate pur și simplu uneori nu ai chef să cheltui bani, dar ai chef de niște păcănele. Ei bine, în acest ghid te vom învăța cum poți să te joci gratuit și complet legal pe marea majoritate a cazinourilor online disponibile în România. Fie că vorbim despre modul demo ce nu implică posibilitatea de câștiguri reale, sau despre bonusuri ce îți oferă șansa să îți umpli buzunarele.

Modul demo

Dacă vrei să joci doar de distracție și nu îți pasă dacă obții bani reali sau nu, ori dacă vrei să te joci dar nu îți permiți, atunci poți încerca modul demo. Marea majoritate a cazinourilor online oferă posibilitatea să joci gratuit pe site-ul lor, de regulă printr-o opțiune marcată drept ‘demo’, sau ‘joacă de distracție’. Unele dintre ele oferă acest mod numai dacă nu ești autentificat în contul tău, dar altele îți permit să joci chiar dacă ești deja logat. Vei avea la dispoziție un sold virtual care este legat doar de sesiunea aceea de joacă.

De multe ori e o idee bună să încerci un joc pe gratis înainte să îl joci pe bani reali. Astfel poți să îți faci o idee mai bună despre regulile lui, cât de des plătește, și dacă e un joc pe gustul tău sau nu. Ia-o așa: nu ai da banii pe o mașină fără să vezi cum se conduce întâi, nu?

Bonusuri fără depunere pe cazinou

Desigur, poate că nu vrei să te joci pe gratis. Poate că pentru tine banii reali pe care îi mizezi sunt ca sarea și piperul din mâncare – fără ele lipsește gustul. Dacă ești genul de jucător care preferă să își condimenteze distracția cu niște adrenalină extra, atunci poți să beneficiezi de diversele bonusuri pe care le oferă cazinourile fără să fie necesară vreo depunere. Bonusurile fără depunere pe cazinou reprezintă o modalitate foarte bună să faci rost de founduri extra ca să poți să te joci gratuit, dar să ai șansa de a câștiga bani reali totuși.

Unele cazinouri oferă și bonusuri de bun venit care nu necesită depunere pentru jucătorii noi. Evident că nu se vor ridica la nivelul bonusurilor de bun venit oferite pentru depuneri, dar având în vedere că poți transforma ceva gratuit în bani reali, parcă începe să nu sune așa rău. În mod normal aceste oferte sunt oferite pentru un timp limitat, așa că e o idee bună să stai cu ochii pe paginile de promoții ale cazinourilor.

Bonusuri de rotiri gratuite

O altă metodă foarte bună de a te juca fără bani sunt rotirile gratuite. Desigur, foarte multe sloturi le oferă ca și răsplată atunci când activezi o funcție specială, dar le mai poți primi și prin revendicarea ofertelor cazinourilor. Multe cazinouri online au oferte bonus ce constau în rotiri gratuite pe diverse jocuri, cu o bună parte dintre acestea fiind fără depunere. Așadar poți să transformi rotirile gratuite în bani reali direct în contul tău.

Bonusuri pentru aplicații mobile

Aplicațiile mobile devin un beneficiu din ce în ce mai comun întâlnit pe cazinourile online disponibile la noi în țară. Așa se face că unele dintre ele vor să își promoveze aplicația și oferă jucătorilor incentive să le utilizeze. Indiferent că vorbim despre bonusuri ce constau în bani sau rotiri gratuite, tot ce trebuie să faci este să descarci versiunea pentru Android sau iOS în funcție de sistemul de operare al smartphone-ului tău și apoi să activezi oferta respectivă.

Cele mai bune cazinouri la care să te joci gratuit

winmasters

winmasters logo

La winmasters distracția nu se oprește niciodată, indiferent dacă ești pasionat de pariuri sportive sau jocuri de cazinou. În plus, la winmasters poți să beneficiezi de o sumedenie de oferte de rotiri gratuite, atât cu depunere sau cerințe speciale cât și fără. Pe lângă asta, Calendarul Cazino te așteaptă cu noi oferte speciale în fiecare zi a lunii. Dacă vrei să încerci jocurile prin modul demo, atunci va trebui să nu fii autentificat în cont. Apoi tot ce trebuie să faci este să deschizi jocul pe care vrei să-l joci, la fel cum ai face în mod normal.

MagicJackpot

Unul dintre cazinourile mai noi de pe piața românească, MagicJackpot s-a remarcat deja prin selecția decentă de jocuri, dar mai ales prin oferta excelentă de bonusuri pe care o pune la dispoziția utilizatorilor săi. Chiar dacă pe MagicJackpot nu ai din start disponibile foarte multe promoții, fiecare zi îți aduce un nou bonus mulțumită Roții Norocului. Printre aceste bonusuri vei putea primi și rotiri gratuite sau chiar bani în cont pe care să-i folosești pentru a obține câștiguri și mai mari. De asemenea, modul demo poate fi activat dacă nu ești autentificat în cont și accesezi oricare dintre jocurile eligibile.

Vlad Cazino

Vlad Cazino

Cazinoul românesc de care toată lumea a auzit mulțumită reclamelor, dar pe care jucătorii îl cunosc datorită calității sale. Vlad Cazino este un cazinou online unde vei găsi jocuri din abundență, dar și oferte pe măsură. Printre acestea poți să beneficiezi și de oferte ce constau în rotiri gratuite sau bani extra cu care să te joci. Unul dintre aspectele ce diferențiază Vlad Cazino de celelalte cazinouri online din această listă este faptul că poți să accesezi modul demo fără să te deloghezi din cont. Pur și simplu selectezi ‘Joacă de distracție’ atunci când vrei să deschizi un joc și ți se va încărca varianta gratuită.