Sari la conținut

Loterii Internaționale Online în România

Loterii Internaționale Online în România

Loteriile sunt o categorie de jocuri de noroc unde poți câștiga o sumă impunătoare prin alegerea numerelor norocoase. De obicei, trebuie să alegeți 5 numere între 1-50 și 2 numere extra între 1-10. Regulile, însă, variază de la loterie la loterie. Există mai multe loterii internaționale unde poți să-ţi încerci norocul. Spre exemplu, renumitele EuroMillions şi The Lotter: Poți alege la care din aceste loterii dorești să joci, aici având mai multe opțiuni. Majoritatea dintre ele pot fi jucate online în mod legal. Pentru a juca legal, e necesar să te identifici la momentul înregistrării pe site-ul loteriei. De obicei, trebuie să le trimiți un document care-ţi demonstrează identitatea. Ulterior, dacă te-au identificat, poți în sfârșit să participi la loterie.

Loteria Română

În România există o mare varietate de mai multe tipuri de loterii la care poți participa, multe dintre ele pot fi jucate online, fiecare loterie oferă diverse niveluri de câștig. Unele dintre jocurile menționate sunt: Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc Plus, Video Loteria și multe altele. La toate aceste jocuri trebuie să ghicești numerele selectate pentru câștig şi, în dependență de câte numere ai ghicit, obții premiul respectiv.

Pe site-ul oficial al Loteriei Române Loto.ro poți verifica rezultatele extragerii pentru fiecare joc. E foarte ușor de navigat. Pur și simplu, pune șoricelul pe „Jocuri și Rezultate”, apoi pe jocul ales și, în final, faci click pe „Rezultate Extrageri”. Poți, de asemenea, să folosești simulatorul de joc ca să vezi cum se desfășoară loteria cu adevărat.

Loterii internaționale online

Poți juca online și la loterii internaționale. Astfel, se poate juca pe site-ul oficial al loteriei dorite. Pentru securitate și pentru a juca legal, e necesar mai întâi să-ţi fie verificată identitatea. Loteriile străine oferă mai multe modalități pentru depunerea banilor. Spre exemplu: NETELLER, Skrill, WebMoney, Visa și MasterCard. Fiecare loterie diferă, în felul său, un lucru este cert – e mult mai benefic să joci la o loterie Română legală și aprobată. Aici procedura de identificare și depunere a banilor va derula mult mai rapid. Iar dacă apare o problemă și ai nevoie de ajutor, vei primi asistență foarte repede. Este important să joci numai la loteriile care sunt legale și aprobate. Altfel, te pui în risc, iar probabilitatea de a-ți pierde banii este una foarte mare.

Grecia Kino 20/80

Grecia Kino 20/80 este un joc loto organizat în Grecia zilnic de la 9 dimineața până la ora 22, ora României. În acest loto se extrag 20 de numere din 80, în 5 minute fiind făcute 5 extrageri. Poți câștiga o sumă de până la 500.000 euro, toate agențiile de loterie oferind cote favorabile. Ești stăpânul destinului tău, poți selecta pentru câte numere câștigătoare vrei să joci. Poți juca de la un singur număr până la 10 numere. Cu cât mai multe numere câștigătoare selectezi, cu atât mai mare va fi suma câștigului.

Italia Keno 20/90

Similar cu jocul Grecia Kino, Italia Keno 20/90 are 5 extrageri la fiecare 5 minute. Loteria se desfășoară zilnic. Evident, această loterie este din Italia, aici se extrag 20 de numere din 90. La fel ca Grecia Kino, suma pentru câștig este incredibilă, iar oportunitatea de câștig este mereu prezentă pentru că extragerile au loc non-stop. Deci, dacă ai poftă de niște pizza sau spaghete, le poți combina cu un joc de loto. Cine știe, poate câștigi destul pentru o vacanță luxoasă în Italia sau, mai bine, îți cumperi un Ferrari la care demult visezi. Care nu ar fi dorința ta, șansa să ţi-o realizezi este cu Italia Keno!

Multi Polonia 20/80

Un alt favorit care îți garantează multe câștiguri este Multi Polonia 20/80. Loteria este din Polonia și aici se extrag 20 de numere din 80, dar numai în două extrageri zilnice. Prima e la ora 15.00, iar a doua este la 22:40, ora României. Ai niște bani pentru jucat? Încearcă cu Multi Polonia, poți juca practic cu orice combinație de numere câștigătoare, de la combinații simple, precum 1/1, 2/2 etc., până la unele mai ciudate, precum 3/4, 4/14 etc. Poți juca Multi Polonia la orice agenție de loterie din România.

NetBet

Titanul loteriilor și jocurilor de noroc, NetBet oferă o gamă variată de loterii la care poți participa. Grecia Kino 20/80, Italia Keno 20/90, Slovacia Keno 20/80, vrei să joci la o loterie internațională? O găsești pe NetBet. Nu numai loterii europene, dar și loterii din Statele Unite ale Americii, Canada și Hong Kong sunt disponibile pentru tine. Concomitent, NetBet oferă cele mai mari câștiguri, iar modalitățile de plată sunt diverse. Timpul de procesare variază în dependență de modalitățile de plată, toate însă sunt gratuite. Dacă ai nevoie de asistență și nu găsești răspunsul pe site, poți contacta cu NetBet prin live chat, telefon sau email.

Superbet

Superbet un alt gigant al jocurilor de noroc și lotourilor, dispune de mai multe jocuri internaționale, europene și americane respectiv. Poți juca printr-o agenție sau online, unde trebuie să te înregistrezi, iar dacă nu ești fan al calculatoarelor, poți juca pe versiunea mobilă. Ai opțiunea de a juca zilnic, începând cu următoarea săptămână și desigur ai o diversitate mare de tipuri de loterii. Metodele de plată includ: cash, transfer bancar, Visa, Skrill și multe altele. Superbet este licențiat și legal, deci poți fi sigur că este o agenție veritabilă, securitatea fiindu-ți garantată.