Sari la conținut

Casa Pariurilor Pariuri Recenzie

Casa Pariurilor Pariuri Recenzie
Jocuri (4)
Serviciu clienți (4)
Scor total (4)
Pozitive
  • Numărul de sporturi și discipline
  • Bonusuri decente
  • Aplicații Android și iOS
  • Multiple opțiuni de contact
Negative
  • Puține metode de depunere
Concluzie

Casa Pariurilor este unul din giganții de pe piața românească de jocuri de noroc, iar toată lumea a auzit cu siguranță la un moment dat de acest brand. Oferta de pariere pe care o pune la dispoziția utilizatorilor este excelentă, iar bonusurile și promoțiile sunt destul de bune raportat la ce oferă competiția. Toate acestea vin la pachet cu aplicații dedicate pentru Android și iOS și serviciul de asistență deosebit.

Desigur, sunt și aspecte la care ar putea să mai lucreze. Numărul limitat de metode de tranzacție este unul dintre aceste aspecte. Chiar dacă le au pe cele mai des-întâlnite, ar putea să își mai extindă numărul de metode oferite. Totuși, aspectele pozitive sunt mai mult decât suficiente ca să te convingă să joci la Casa Pariurilor.

Casa Pariurilor este unul dintre cei mai vechi operatori de jocuri de noroc de pe piața românească. Cu peste 500 de agenții disponibile pe teritoriul țării, începând cu anul 2020 aceștia și-au extins activitatea și în mediul online. Grație licenței cu numărul L1160652W000306 emisă de ONJN, Casa Pariurilor poate fi accesată de oriunde ai fi, indiferent dacă ești pe laptop sau pe telefon. Selecția de sporturi și categorii de pariere este bogată. Pe lângă asta, bonusurile și promoțiile puse la dispoziția utilizatorilor sunt de top. Iar dacă ești genul căruia îi place să mai joace și la păcănele ocazional, atunci te vei bucura să afli că la Casa Pariurilor ai și cazinou online.

Tipuri de pariuri

La Casa Pariurilor vei găsi o selecție excelentă de sporturi și discipline pe care să pariezi. Ai la dispoziție peste 30 de categorii diferite din care să alegi evenimentele cele mai interesante. Cel mai popular este bineînțeles fotbalul, urmat de tenis și baschet. Fiecare dintre aceste categorii vine la pachet cu multiple alte subcategorii, rezultând într-un total de zeci, sute, sau mii de evenimente pe care să pariezi indiferent de sportul sau disciplina pe care o alegi. Bineînțeles că există și posibilitatea să pariezi live pe evenimentele care sunt deja în desfășurare. Din păcate streamingul nu este disponibil însă, cu excepția meciurilor din Liga 1.

Fotbal

Nelipsit la oricare casă de pariuri, fotbalul ia prim-planul și la Casa Pariurilor. Ai la dispoziție sute de ligi, campionate, cupe, și multe alte competiții din toată lumea pe care să pariezi. Pornind de la cele mai populare precum Premier League sau Serie A, și ajungând până la ligile din Peru sau Insulele Feroe. Printre acestea vei regăsi opțiuni de pariere atât pentru fotbalul masculin, cât și pentru cel feminin. Fiecare meci vine la pachet cu zeci sau chiar sute de evenimente pe care poți să pariezi. Așadar indiferent dacă ești genul de om care pariază pe câștigătorul partidei sau preferi opțiunile secundare precum marcatorii golurilor, la Casa Pariurilor vei găsi ceea ce cauți. Pariurile live sunt și ele o opțiune demnă de luat în considerare, iar dacă ești expert când vine vorba de Liga 1, poți să profiți de streamingul din aplicație ca să nu ratezi nicio fază importantă.

Tenis

Al doilea cel mai popular sport de la Casa Pariurilor, tenisul este opțiunea preferată a multor pariori din lume. Cele mai mari competiții din lume sunt aici, indiferent dacă vorbim despre Wimbledon, Roland Garros, sau orice alt turneu din circuitele ATP și ITF. Pe lângă asta, fiecare meci vine la pachet cu multiple evenimente pe care poți paria precum totalul de game-uri, cine câștigă primul set, și multe altele. Pariurile live sunt o opțiune foarte viabilă pentru tenis, datorită faptului că este un sport atât de dinamic.

Hochei pe gheață

Hocheiul pe gheață este un sport foarte popular în alte părți ale lumii, dar care nu e la fel de urmărit în România. Totuși, Casa Pariurilor oferă opțiuni decente de pariere pentru acest sport. Poți paria pe cele mai mari competiții precum NHL sau Liga Campionilor, dar și pe competiții mai mici sau de amatori precum Dream League. Chiar dacă nu sunt atât de multe, poți găsi pariuri alternative și în cazul hocheiului – totalul de goluri, câștigătoarea la pauză, și altele.

Bonusuri și promoții

Bonusurile și promoțiile disponibile la Casa Pariurilor sunt destul de decente. Aceștia pun la dispoziția utilizatorilor noi două bonusuri de bun venit, fiecare cu avantajele sale în funcție de buget. Primul îți aduce 50% extra până la 200 RON pentru primele trei depuneri, pentru un total de 600 RON. Al doilea îți oferă un bonus cash de 100 RON atunci când depui 25 RON și îi rulezi de patru ori în termen de zece zile. Dacă pierzi banii înainte să îndeplinești rulajul de 100 RON, poți să te folosești de alți bani depuși ulterior pentru a completa cerințele.

Pe lângă asta, utilizatorii existenți pot beneficia de ofertele și promoțiile periodice disponibile la Casa Pariurilor. Printre acestea putem enumera câștiguri extra în funcție de numărul de evenimente de pe bilet, cote mărite, Pariul Șansă, și altele.

Retrageri și depuneri

Pentru a depune bani în contul tău de la Casa Pariurilor, te poți folosi de cardul bancar Visa, Mastercard, sau Maestro. Pe lângă acestea, mai ai la dispoziție opțiunile de a depune prin paysafecard sau direct într-una din sutele de agenții Casa Pariurilor din țară. Sumele minime pe care le poți depune sunt de 20 RON prin intermediul cardului bancar sau paysafecard, și 10 RON în agenție.

În cazul retragerilor poți utiliza aceleași metode ca și în cazul depunerilor, cu mențiunea că paysafecard este înlocuit de transfer bancar. Sumele minime pe care le poți retrage sunt 50 RON pentru card sau transfer bancar, și 10 RON în agenție. Desigur că la retragere vei putea folosi numai metodele pe care le-ai folosit și în cazul depunerilor.

Mobil

Dacă ești genul de persoană care preferă să se joace de pe mobil, atunci vei fi bucuros să afli de aplicațiile dedicate pe care le oferă Casa Pariurilor. Indiferent dacă ești fan Android sau iOS, vei putea descărca aplicația respectivă sistemului tău de operare atât pe telefon cât și pe tabletă. Funcționalitatea este la fel ca pe desktop – poți să plasezi pariuri, să depui bani, să accesezi bonusuri, și așa mai departe. Indiferent ce tip de pariuri vrei să plasezi, pre-meci sau live, pe fotbal sau crichet, le vei găsi în aplicație.

Servicii cu clienții

Dacă întâmpini vreodată dificultăți atunci când încerci să îți plasezi biletele la Casa Pariurilor, poți sta liniștit deoarece echipa de asistență îți stă la dispoziție. Poți lua legătura cu ei telefonic, prin live chatul de pe site, sau pe Facebook Messenger zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00. Dacă dorești să îi contactezi în afara intervalului orar atunci poți opta să le scrii un e-mail, iar ei îți vor răspunde a doua zi în cel mai scurt timp posibil. În plus, poți încerca să arunci un ochi peste pagina de întrebări frecvente, unde vei găsi soluțiile pentru cele mai des-întâlnite probleme.

Vizitează Casa Pariurilor Bonusuri

Prezentare Rapidă

Vizitează Casa Pariurilor Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: 600 RON
Informații generale
Număr Licență L1160652W000306
Firmă Hattrick PSK d.o.o.
Pariuri Live
# Sporturi 30+
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Handbal
Fotbal American
Rugby
Golf
Tenis de Masă
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă 10 RON
Termen de Plată 3 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun-Venit 600 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 100 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii pentru clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat
Alte Tipuri de Jocuri
Cazinou Casa Pariurilor Cazinou
Poker