Casa Pariurilor Pariuri Recenzie

Autor

Casa Pariurilor este un site care, după cum ne spune și numele, se concentrează pe pariurile sportive online. Prin urmare, acest site nu ne oferă și cazinou sau poker ca multe alte site-uri de pe piață. Acest site are 750 de agenții în toată țara, la care putem merge să depunem sau să retragem bani din cont și să plasăm pariuri. Pe pagina de statistici găsim foarte multe informații despre sporturi, iar sus în dreapta paginii găsim un link care ne duce spre Blogul “Casa Pariurilor” unde găsim ultimele știri despre sporturile noastre preferate. Casa Pariurilor ne oferă de asemenea pariuri live și pariuri pe loterii din toată lumea, inclusiv transmisiuni live la unele evenimente din secțiunea de pariuri live.

Tipuri de pariuri

casapariurilor-pariuri-plasareLa Casa Pariurilor putem paria pe 11 sporturi diferite, de la fotbal la darts, dar majoritatea sunt sporturi populare precum baschet, tenis, handbal, etc. Avem la dispoziție și pariuri live, să putem paria în direct pe evenimentele noastre preferate, iar în unele cazuri putem chiar să le urmărim în direct pe site mulțumită disponibilității transmisiunilor live. Plasarea pariurilor este foarte ușoară pe acest site. În stânga paginii de pariuri sportive avem lista cu sporturile disponibile. Dacă dăm click pe unul din aceste sporturi se deschide lista de ligi și competiții, cu steagul țării lângă ele, ca să gasim mai ușor liga pe care o căutăm. După selectarea ligii putem selecta pe coloana din mijloc evenimentul pe care dorim să pariem, iar asta o facem dând click pe rezultatul care credem că va fi cel corect, care apoi este adăugat la biletul nostru de pariu. Deși numărul de sporturi disponibile este restrâns, suntem impresionați de numărul de ligi și evenimente pe care le avem la dispoziție pe acest site.

Fotbal

fotball-pariuCu o minge de fotbal în logoul lor, este clar că și la Casa Pariurilor, la fel ca la aproape orice site de pariuri online, fotbalul este cel mai accesat sport de pe site. La momentul scrierii acestui articol, Casa Pariurilor oferă pariuri sportive la fotbal pentru mai mult de 50 de ligi, inclusiv Bundesliga, Liga 1 și Seria A. Pe pagina de pariuri live vedem iarăși că sunt disponibile foarte multe meciuri de fotbal. Fotbalul fiind așa de popular, ni se oferă multe aspecte pe care putem paria, în afară de rezultatul final. La Casa Pariurilor putem paria pe cel puțin 50 de aspecte diferite. Acestea variază de la numărul total de goluri la șansa unui autogol, dar lista completă o găsim pe pagina “ghid de pariere” . Pe blog găsim de asemenea multe articole și știri despre fotbal.

Hochei

Hocheiul, deși nu este atât de popular ca fotbalul, totuși este al 4-lea cel mai accesat sport de pe Casa Pariurilor. Pentru hochei avem acces la pariuri pe diferite ligi din Suedia, Rusia, Finlanda, Elveția și Cehia. Aici putem paria pe 7 aspecte diferite, inclusiv număr de goluri par sau impar și rezultatul după fiecare perioada a jocului. La pariurile live, hocheiul este prezent într-o măsură surprinzător de mare. La momentul scrierii acestui articol sunt chiar mai multe evenimente live de hochei decât de tenis, baschet sau handbal.

Tenis

La Casa Pariurilor și tenisul este în topul celor mai accesate sporturi. Prin urmare avem și pentru acest sport acces la multe ligi importante. După selectarea unei ligi și a unui eveniment vedem că și aici avem la dispoziție multe aspecte pe care putem paria. Să fim mai exacți, sunt 6 aspecte diferite de la scorul exact pe seturi la șansa că un jucător ales de noi câștigă minim un set. Dacă mergem pe pagina de pariuri live, vedem din nou prezența acestui sport în lista cu evenimente disponibile, chiar cu mai multe aspecte decât avem la pariurile normale.

minge

Bonusuri și promoții

Unde la majoritatea site-urilor de pariuri sportive am văzut întotdeauna multă atenție și mult efort pentru a oferi bonusuri și promoții, aici nu este cazul, deoarece la Casa Pariurilor din păcate nu vedem nicio pagină cu oferte speciale sau bonusuri și nici imagini sau texte pe site despre bonusuri de bun-venit, sau orice alt tip de bonus. Asta însă nu este neapărat un dezavantaj, deoarece le dă celor de la Casa Pariurilor mai mult timp să se diferențieze prin alte caracteristici, cum ar fi în cazul acesta numărul mare de ligi și evenimente disponibile la pariat, cum am menționat deja mai sus. Trebuie totuși să menționăm ca o mare parte din servicii se oferă în agenții așa că există posibilitatea ca acolo să fie oferite sau afișate promoții care nu sunt afișate pe site-ul online.

Depuneri și plăți

casapariurilor-pariuri-depunereDepunerile și retragerile la Casa Pariurilor se pot face prin mai multe metode, pe care le găsim pe pagina de “e-portofel” sau pagina de ajutor. Acestea includ: Transfer bancar, Mastercard, Maestro, Visa, paysafecard, Skrill sau prin una din cele 750 de agenții din țară. Depunerea minimă este inexistentă pentru transferul bancar, dar în rest depinde de metoda de plată aleasă, dar aceasta nu depășește suma de 50 RON prin Skrill. Pe pagina de ajutor citim că toate depunerile ar trebui să fie procesate în maxim 7 zile lucrătoare. Retragerea minimă din nou depinde de metoda de plată aleasă și prin urmare va apărea pe ecran după alegerea metodei dorite.

Mobil

casapariurilor-pariuri-mobilAm spus deja că Casa Pariurilor se diferențiază prin numărul mare de ligi și sporturi oferite, însă dacă ne uităm la disponibilitatea pe telefonul mobil putem adăuga și asta la lucrurile prin care se diferențiază acest site, deoarece oferă compatibilitate mai bună cu telefonul mobil decât o foarte mare parte a site-urilor din mediul pariurilor online.

Pe pagina de promoții a blogului Casa Pariurilor și în stânga paginii principale a site-ului sub lista de sporturi vedem linkuri spre aplicațiile mobile Android și iOS ale acestui site, care pe lângă aceste aplicații oferă și un site optimizat pentru browser-ul mobil.

Servicii pentru clienți

casapariurilor-pariuri-comDeși vedem că acest site dedică mult timp și depune mult efort pentru a oferi accesibilitatea site-ului prin telefonul mobil și pentru a oferi o listă mare de ligi și evenimente, pe partea de servicii pentru clienți ni se pare că se poate mai bine. Pe pagina de ajutor avem doar câteva întrebări standard, care deși includ răspunsuri foarte informative și bune, nu sunt suficiente pentru ce alte probleme sau întrebări utilizatorii ar putea avea. Dacă mergem jos pe pagină găsim și un link de contact, însă tot ce face acesta este să ne deschidă mailul cu adresa de suport. Așadar, în afară de o singură adresă de e-mail nu avem alte metode de contact, spre deosebire de alte site-uri care oferă numere de telefon sau chat-uri live cu răspunsuri imediate. Totuși trebuie să ținem cont de faptul că o parte din serviciile oferite se oferă din agenții, așa că există posibilitatea să primim servicii pentru clienți mai bune prin agenții decât este posibil prin internet, deoarece aici încă avem contact direct cu persoana care ne ajută.

Visita Casa Pariurilor
Bonusuri