Sari la conținut

Superbet Bonusuri și Coduri Promoționale

Superbet Logo

Superbet este unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România, cu peste 1.000 de agenții în toată țara. Nu e de mirare astfel că și prezența lor în mediul online este una foarte impunătoare, cu peste 1.500 de jocuri de cazinou și sute de evenimente sportive disponibile pe site-ul lor. Cu un asemenea arsenal de jocuri și pariuri, era de așteptat ca secția de promoții să fie și ea pe măsură. Pe lângă bonusurile excelente de bun venit pe secțiile de pariuri și cazinou, Superbet mai oferă și rotiri gratuite, pariuri gratuite, cashback, turnee, și multe alte recompense periodice.

Bonusuri generale Superbet

Bonusuri și premii zilnice la Roata SuperNorocului

Învârte roata pentru a avea șansa la unul din premiile fantastice oferite de SuperBet. Poți câștiga rotiri gratuite și bonusuri atât pe cazinou cât și pe secția de pariuri sportive, sau marele premiu de 50.000 RON Jackpot SuperSpin. Fiecare zi e o nouă șansă de câștig.

Învârte roata și ia-ți premiul

Bonusuri cazinou Superbet

Bonus exclusiv de 229 de rotiri gratuite

Feeling Lucky și Superbet au colaborat ca să-ți aducă un super bonus de 229 de rotiri gratuite pe jocul Burning Hot. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi folosind butonul nostru, iar după ce depui minim 50 RON în cont rotirile sunt ale tale. După ce revendici bonusul acesta de bun venit, îl poți revendica și pe următorul.

Obține bonusul tău exclusiv aici

Bonus de bun venit până la 1.200 RON și 300 de Rotiri Gratuite

Obține un bonus de bun venit în limita a 1.200 RON plus 300 de rotiri gratuite pentru primele trei depuneri pe cazinou atunci când îți faci cont la Superbet. Tot ce trebuie să faci este să depui minim 50 RON prima oară, iar apoi 20 RON pentru următoarele două depuneri, și Superbet îți va credita bonusul și rotirile aferente după fiecare depunere.

Înregistrează-te și revendică bonusul

Bonusuri pariuri Superbet

Bonus de bun venit până la 500 RON

Fă-ți acum cont la Superbet ca să beneficiezi de oferta de bun venit în valoare de până la 500 RON pentru primele trei depuneri pe secția Sport. Primele două depuneri vin cu un bonus de 50% în limita a 200 RON, în timp ce ultima îți aduce 100% în limita a 100 RON extra.

Fă-ți cont și joacă bonusul

Câștigă pariul înainte de finalul meciului

Pariază pe echipa ta favorită la Superbet, iar dacă aceștia reușesc să obțină oricând un avantaj de două goluri atunci pariul tău va fi automat câștigător indiferent de rezultatul final. Super Avantaj se aplică și pentru alte sporturi, așa că dacă nu îți place fotbalul tot poți să beneficiezi de promoție.

Plasează-ți biletul câștigător

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: