HomebonusuriCasa Pariurilor Bonusuri și Coduri Promoționale

Casa Pariurilor Bonusuri și Coduri Promoționale

Casa Pariurilor este unul dintre cei mai vechi operatori de jocuri de noroc din România, aceștia avându-și originile în lumea caselor de pariuri fizice. O dată cu era digitalizării, Casa Pariurilor a făcut tranziția în mediul online unde s-a stabilit printre operatorii de top. Pe site-ul lor vei putea găsi peste 35 de categorii diferite pe secția de pariuri sportive, și sute de jocuri distractive pe cazinou. Oferta lor de bonusuri este una decentă, chiar dacă este mai mult axată pe partea de pariuri sportive – ceea ce nu e o surpriză având în vedere originile acestui operator. Beneficiile îți sunt puse la dispoziție imediat ce te-ai înregistrat, cu oferte de bun venit foarte bune atât pentru cazinou, cât și pentru pariuri.

Bonusuri cazinou Casa Pariurilor

Bonus de bun venit până la 1.500 RON

Înregistrează-te pe cazinoul Casa Pariurilor și beneficiază de super oferta lor de bun venit. Primele trei depuneri îți aduc un bonus de 100%, în limita a 500 RON fiecare. Tot ce trebuie să faci este să depui minim 25 RON și să rulezi bonusul în termen de 28 de zile de la înregistrare.

Fă-ți cont și obține bonusul

100 RON bonus la verificarea contului

Înregistrează-te la Casa Pariurilor și efectuează procesul de verificare a contului pentru a primi 100 RON bonus. Imediat ce a fost verificat contul vei primi banii, iar aceștia trebuie rulați de 20 de ori în termen de zece zile.

Verifică-ți contul și ia bonusul

333 de rotiri gratuite la jocul Better Wilds

Înregistrează-te la Casa Pariurilor, depune minim 25 RON în contul tău, și vei fi recompensat cu 333 de rotiri gratuite la jocul Better Wilds. Bonusul trebuie rulat de 25 de ori în termen de zece zile.

Înregistrează-te și joacă rotirile gratuite

Bonusuri pariuri Casa Pariurilor

Până la 600 RON bonus de bun venit

Obține oferta de bun venit de 100% până la 600 RON la Casa Pariurilor ca să începi cariera de parior cu dreptul. Primele două depuneri îți aduc un bonus de 50% în limita a 200 RON, iar a treia îți aduce 100% în limita a 200 RON.

Înregistrează-te și pariază acum

Bonus de bun venit de 100 RON

Înregistrează-te la Casa Pariurilor, depune minim 25 RON în cont, apoi efectuează rulajul de 100 RON total în termen de zece zile. O dată ce ai efectuat rulajul, Casa Pariurilor te răsplătește cu 100 RON cash ca să îți continui distracția.

Joacă și câștigă 100 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/casa-pariurilor-logo.png">