Sari la conținut

Casa Pariurilor Bonusuri și Coduri Promoționale

Casa Pariurilor

Casa Pariurilor este unul dintre cei mai vechi operatori de jocuri de noroc din România, aceștia avându-și originile în lumea caselor de pariuri fizice. O dată cu era digitalizării, Casa Pariurilor a făcut tranziția în mediul online unde s-a stabilit printre operatorii de top. Pe site-ul lor vei putea găsi peste 35 de categorii diferite pe secția de pariuri sportive, și sute de jocuri distractive pe cazinou. Oferta lor de bonusuri este una decentă, chiar dacă este mai mult axată pe partea de pariuri sportive – ceea ce nu e o surpriză având în vedere originile acestui operator. Beneficiile îți sunt puse la dispoziție imediat ce te-ai înregistrat, cu oferte de bun venit foarte bune atât pentru cazinou, cât și pentru pariuri.

Bonusuri speciale EURO 2024 Casa Pariurilor

Până la 250 de puncte de loialitate, și 1.200 de rotiri gratuite

Ai șansa să primești până la 250 de puncte de loialitate după ce îți verifici contul și depui de 3 ori minim 50 RON. În plus, primești și câte 300 de rotiri gratuite la fiecare pas, ca să îți încerci norocul la Shinning Crown.

Vreau bonus special

Bonusuri cazinou Casa Pariurilor

Ai 30 de Zile Gratuite la Shining Crown

Înscrie-te și ai 2.200 rotiri la depunere + 10 rotiri pe zi timp de 30 zile la Shining Crown.

Învârte roata

Bonusuri pariuri Casa Pariurilor

Bonus de Bun Venit Fără Depunere și Pariuri Fără Griji

La înregistrare vei avea 50 RON pentru verificarea contului și apoi ai de 5 ori „pariu fără risc” și „banii înapoi”, dar și mii de puncte de loialitate.

Înregistrează-te și pariază acum

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: