Home bonusuri Casa Pariurilor Bonusuri și Coduri Promoționale

Casa Pariurilor Bonusuri și Coduri Promoționale

Casa Pariurilor Bonusuri și Coduri Promoționale

Casa Pariurilor este unul dintre cei mai vechi operatori de jocuri de noroc din România, aceștia avându-și originile în lumea caselor de pariuri fizice. O dată cu era digitalizării, Casa Pariurilor a făcut tranziția în mediul online unde s-a stabilit printre operatorii de top. Pe site-ul lor vei putea găsi peste 35 de categorii diferite pe secția de pariuri sportive, și sute de jocuri distractive pe cazinou. Oferta lor de bonusuri este una decentă, chiar dacă este mai mult axată pe partea de pariuri sportive – ceea ce nu e o surpriză având în vedere originile acestui operator. Beneficiile îți sunt puse la dispoziție imediat ce te-ai înregistrat, cu oferte de bun venit foarte bune atât pentru cazinou, cât și pentru pariuri.

Bonusuri cazinou Casa Pariurilor

Bonus de bun venit 2.500 Rotiri Gratuite

Înregistrează-te pe cazinoul Casa Pariurilor și beneficiază de super oferta lor de bun venit. Primești 2.200 rotiri la depunere, și apoi încă 10 rotiri în fiecare zi, timp de 30 de zile, la Shining Crown.

Fă-ți cont și obține bonusul

100 RON bonus la verificarea contului

Înregistrează-te la Casa Pariurilor și efectuează procesul de verificare a contului pentru a primi 100 RON bonus. Imediat ce a fost verificat contul vei primi banii, iar aceștia trebuie rulați de 20 de ori în termen de zece zile.

Verifică-ți contul și ia bonusul

333 de rotiri gratuite la jocul Better Wilds

Înregistrează-te la Casa Pariurilor, depune minim 25 RON în contul tău, și vei fi recompensat cu 333 de rotiri gratuite la jocul Better Wilds. Bonusul trebuie rulat de 25 de ori în termen de zece zile.

Înregistrează-te și joacă rotirile gratuite

Bonusuri pariuri Casa Pariurilor

Bonus de Bun Venit Fără Depunere și Pariuri Fără Griji

Obține oferta de bun venit și revendică 50 RON în puncte de loialitate la KYC, și încă 5 pariuri fără riscuri.

Înregistrează-te și pariază acum

Bonus de bun venit de 100 RON

Înregistrează-te la Casa Pariurilor, depune minim 25 RON în cont, apoi efectuează rulajul de 100 RON total în termen de zece zile. O dată ce ai efectuat rulajul, Casa Pariurilor te răsplătește cu 100 RON cash ca să îți continui distracția.

Joacă și câștigă 100 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/casa-pariurilor-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/casa-pariurilor-logo.png" width="300" height="174" alt="Casa Pariurilor Bonusuri și Coduri Promoționale">