Sari la conținut

Play’n GO în România

Play'n GO

Play’n GO este o companie care produce software-uri de jocuri de noroc încă din 1997, originară din Suedia și cu un alt birou în Ungaria. Această companie operează în piețe reglementate din întreaga lume și este extrem de apreciată datorită versatilității și a calității superioare ale produselor sale. Pe piața din România, Play’n GO a intrat în anul 2016, atunci când a obținut licența de la autoritățile române pentru a oferi produsele sale operatorilor locali. Compania deține o licență de clasa a II-a de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România. Jocurile produse de Play’n GO care pot fi experimentate de jucătorii locali sunt, desigur, jocurile de slot care au consacrat compania ca un nume de rezonanță în domeniu, dar și jocurile de masă și de cazinou, precum ruleta Play’n GO sau diferite variante de blackjack.

Jocuri de cazinou produse de Play’n GO

Momentan, jocurile de slot sunt extrem de populare în întreaga lume, cât și în România, iar Play’n GO se concentrează foarte mult pe ele. Jocurile de slot produse de ei sunt extrem de competitive datorită unui design și a sunetului de înaltă calitate. Pe lângă acestea, însă, ei produc și alte jocuri precum pokerul video și altele. Cu toate că acestea nu sunt foarte numeroase, ele excelează prin calitate.

Majoritatea jocurilor Play’n GO sunt disponibile și pe telefonul mobil și tabletă, în special versiunile moderne ale acestora. Jocurile lor funcționează impecabil pe toate platformele importante (iOS, Windows Phone, Android și Blackberry). Din pacate, unele din jocurile produse mai demult nu sunt accesibile de pe dispozitivele mobile.

Jocuri de slot Play’n GO

Play’n GO se concentrează în special pe jocurile video de slot, pe care le produce la o înaltă calitate. Tematicile utilizate sunt din cele mai diverse, care pot satisface preferințele tuturor jucătorilor. Printre cele mai cunoscute jocuri de slot produse de ei se enumeră Aztec Warrior Princess, Leprechaun Goes to Hell sau Fortune Teller.

Motivele pentru care jocurile produse de ei sunt atât de populare sunt varietatea lor, varietatea platformelor de pe care pot fi accesate, cât și întreaga gamă de instrumente de back-office care le îngaduie clienților lor să-și clădească o afacere de succes. Cele mai populare jocuri de slot produse de Play’n GO disponibile in România sunt Reactoonz, Hugo și Lady of Fortune.

Reactoonz

Este un joc de slot extrem de distractiv disponibil pe Unibet cu o tematică cu extratereștri. Are șapte rânduri si șapte linii, fiind disponibil pe desktop și dispozitive mobile. Obiectivul este să aduni cel puțin cinci simboluri identice adiacente fiecăruia, având șapte funcții de bonus ce includ cinci funcții quantum. Când câștigi, aceste simboluri sunt înlocuite de altele noi care aterizează pentru a umple spațiul liber.

Hugo

Disponibil în limba româna pe winmasters, are cinci tamburi rotativi și zece linii câștigătoare, cu o tematică bazată pe faimosul troll din Scandinavia. Simbolul Hugo dublează câștigurile atunci când apare într-o combinație câștigătoare. Jocul are un Bonus Comoară în care poți accesa prin mai multe nivele ale minei de aur pentru a găsi cuferele cu comori.

Lady of Fortune

Acest joc de slot are cinci tamburi rotativi și este disponibil, de asemenea, în limba română, cu o tematică ce amintește de o călătorie în viitor, fiind accesibil de pe platforma cazinoului online Unibet. După ce ți-ai plasat pariul, dacă apeși butonul “Valoarea Monedei”, îți poți stabili denominarea monedelor. Apoi hotărăște cu câte monede vrei cu butonul “Monede”. Folosește butonul “Linii” pentru a alege numărul de linii câștigătoare, jocul având 15 linii câștigătoare.

Cazinouri Play’n GO în România

Unibet

UnibetUnibet este un operator de jocuri de noroc licențiat in România, cu un cazinou online care se ocupă de jocuri de slot, jocuri de masă, cât și jocuri cu Dealer Live. Această platformă iți oferă peste 100 de jocuri de slot, având numeroase bonusuri foarte avantajoase, de exemplu cel de 100% din suma depusă prima dată până în 500 RON. Dispozitivele mobile pot accesa platforma descărcând aplicațiile mobile Unibet. Printre jocurile oferite de Unibet se enumeră și cele produse de Play’n GO, aici putând să experimentezi ultimele variante modernizate ale celebrelor jocuri de la acest producător.

NetBet

NetBet logo Cu o interfață deosebit de prietenoasă și bine structurată, NetBet vine în întâmpinarea vizitatorilor săi cu diverse jocuri deosebit de atractive, având și secțiunea de cazinou live. Ceea ce ne-a atras admirația în mod special este faptul ca jocurile disponibile în cazinoul online sunt organizate și după producător, astfel acordându-ti posibilitatea să alegi jocurile produse de Play’n GO cu un singur click. NetBet oferă, de asemenea, numeroase bonusuri și promoții, are o ofertă variată de jocuri produse de Play’n GO și un software performant care îți îngăduie să joci de pe orice dispozitiv, dacă acesta poate susține tehnologia flash.

winmasters

winmasters logoCu o ofertă de peste 350 de jocuri de cazinou, winmasters este unul din primele cazinouri licențiate în România. Bonusurile disponibile pentru jucătorii de cazinou online sunt printre cele mai atractive, dându-ți posibilitatea de a strange o suma de 1.500 RON prin depuneri. Acest cazinou online poate fi accesat și de pe orice tip de dispozitiv mobil, platforma utilizând cele mai recente tehnologii responsive web design, care îti garantează un contact neîntrerupt cu platforma. Jocurile de la Play’n GO sunt și ele prezente, aici putând să-ți încerci șansele cu cele mai prestigioase jocuri de slot de la acest producător. Pentru mai multe detalii despre cazinourile Play’n GO în România, te rugăm să ne contactezi prin intermediul formularului de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *