Sari la conținut

MagicJackpot Cazinou Recenzie

MagicJackpot Cazinou Recenzie
Jocuri (5)
Serviciu clienți (4)
Scor total (4)
Pozitive
  • Wheel of Magic
  • 900+ jocuri
  • Site mobil optimizat
  • Asistență clienți
Negative
  • Limitele pe tranzacții
Concluzie

MagicJackpot este într-o poziție interesantă momentan. Nu e chiar la nivelul marilor cazinouri, dar nu e nici cu mult în urmă. Având în vedere că este printre cele mai noi cazinouri apărute în ultimii ani, e de admirat faptul că e la un nivel atât de apropiat de competitorii săi totuși.

Selecția de jocuri este impresionantă, chiar dacă bonusurile oferite nu sunt tocmai cele mai deosebite. Wheel of Magic este probabil principalul punct forte, însă. Cel mai mare minus îl reprezintă limita minimă un pic prea mare la retrageri. Toate aceste avantaje și dezavantaje, împreună cu funcționalitatea optimizată pentru mobil fac ca MagicJackpot să fie un cazinou online care merită categoric să fie încercat.

MagicJackpot este un cazinou online înființat în 2021 și care face parte din familia Superbet. Chiar dacă nu are aceeași vechime ca și alții dintre competitorii săi, MagicJackpot dispune de o ofertă acceptabilă de bonusuri precum și o sumedenie de jocuri cunoscute printre pasionați. În plus, cazinoul ne pune la dispoziție jocul lor propriu – Wheel of Magic – ce poate fi învârtită o dată pe zi și ne oferă șansa de a câștiga rotiri gratuite, bonusuri, sau chiar premiul cel mare: 50.000 RON MagicJackpot.

De menționat sunt și cele patru jackpoturi disponibile pentru jocurile EGT. Toate acestea sunt disponibile și pe dispozitivele mobile, direct pe site. Având un asemenea nume consacrat precum Superbet în spate, este de la sine înțeles că totul se desfășoară într-un cadru legal datorită licenței L1203785W001253 emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Jocuri cazinou

Selecția de jocuri a celor de la MagicJackpot este una vastă, având peste 900 din care putem alege. Astfel se regăsesc printre ele cele mai faimoase jocuri ale celor de la EGT, iSoftBet sau Novomatic. Totodată avem la dispoziție și jocuri de masă (ruletă, blackjack), precum și versiunile lor live.

Toate acestea se pot juca direct din browser, nefiind necesară descărcarea de aplicații suplimentare. Le puteți încerca pe gratis în modul demo pentru a învăța regulile sau dacă vreți să le testați. Platforma e ușor-navigabilă și jocurile se încarcă repede.

Book of Dead

Book of Dead al celor de la Play’n GO este unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou printre cunoscători. Simbolurile au o tematică specifică Egiptului Antic, fiind compuse din zei egipteni și cărțile de joc de la zece la as. Cartea funcționează atât ca simbol joker cât și scatter, iar dacă nimerești minim trei cărți îti activează secvența de zece rotiri gratuite. Dacă ești cu adevărat norocos, poți nimeri încă trei cărți pentru a îți prelungi secvența cu încă zece rotiri gratuite până când este câștigată suma maximă.

Îți poți dubla câștigurile dacă alegi să ghicești culoarea unei cărți de joc, sau poți câștiga chiar de patru ori mai mult dacă alegi să ghicești suita acesteia.

Gates of Olympus

Produs de Pragmatic Play, Gates of Olympus este un joc ce ne transportă înapoi în Grecia Antică. Simbolurile plătesc oriunde pe ecran, iar numărul total de simboluri identice de pe ecran determină valoarea câștigului la finalul rotirii. Acestea sunt reprezentate de bijuterii și nestemate prețioase, dar cel mai valoros simbol este cel de scatter – la patru sau mai multe astfel de simboluri câștigi rotiri gratuite.

Aviator

Creație a celor de la Spribe, Aviator este unul din cele mai inovatoare jocuri apărute în ultimii ani. Pe ecran ai un avion care urmează să decoleze. Pariurile se pot plasa până când acesta decolează, iar după aceea trebuie să alegi când să îți încasezi câștigurile ce vor fi multiplicate în funcție de cât rămâne avionul în aer pe ecran. Atenție însă, dacă avionul părăsește ecranul atunci vei pierde banii.

Bonusuri și promoții

Clienții noi pot beneficia de un bonus de 100% în limita a 900 RON la prima depunere, și un bonus de 50% în limita a 600 RON la a doua depunere. De asemenea, după prima depunere poți obține 600 de rotiri gratuite pe jocul Book of Dead (zece rotiri gratuite pe zi, timp de zece zile pentru prima depunere plus 500 de rotiri gratuite instant pentru verificarea contului) o dată cu verificarea datelor de pe contul tău.

Cât despre clienții deja existenți, aceștia nu pot beneficia momentan de niciun bonus. Există însă sus-menționatul Wheel of Magic, ce poate fi învârtit o dată pe zi și îți oferă șansa de a câștiga rotiri gratuite, bonusuri, sau cei 50.000 RON MagicJackpot. Atunci când ai unul sau mai multe bonusuri disponibile acestea îți vor fi semnalate printr-o cutie de cadou în susul paginii, lângă soldul contului, împreună cu o cifră ce îți indică numărul de bonusuri pe care le poți revendica.

Retrageri și depuneri

Depunerile în contul MagicJackpot se pot face prin card bancar Visa sau Mastercard – de credit sau debit – sau prin alte metode cum ar fi paysafecard, Skrill și NETELLER. Pentru toate aceste opțiuni transferul se realizează instant și vine cu o taxă de tranzacție în valoare de 2%, precum și limite de minim 50 RON sau maxim 5.000 RON.

Retragerile le poți efectua pe cardul bancar Visa sau Mastercard, Skrill sau NETELLER. De precizat faptul că fiecare tranzacție vine cu o taxă de 1% și limite de minim 100 RON sau maxim 50.000 RON. Efectuarea tranzacției este instantă în cazul Skrill sau Neteller, dar poate dura între trei și cinci zile lucrătoare pentru cardurile bancare.

Mobil

MagicJackpot nu ne pune la dispoziție opțiunea de a descărca o aplicație dedicată pentru Android sau iOS, însă având în vedere faptul că site-ul funcționează impecabil pe mobil nici nu este nevoie. Site-ul este optimizat pentru a fi folosit de pe telefoanele mobile sau tablete, astfel încât nu vei avea probleme în a te juca

jocurile preferate sau atunci când vrei să depui sau retragi bani. Funcționalitatea este aceeași ca pe versiunea de pe calculator indiferent dacă ești utilizator de Android, iPhone sau iPad.

Servicii cu clienții

MagicJackpot stă decent la capitolul relații cu clienții. Pagina de ajutor cuprinde o secție de întrebări frecvente bine pusă la punct, iar dacă ai nevoie în continuare de ajutor atunci poți contacta unul din agenții lor care te va ajuta cu orice problemă ai. Nici nu va trebui să aștepți foarte mult pentru a fi pus în legătură cu unul, iar aceștia te vor ajuta cu politețe și profesionalism. Din păcate însă, deocamdată nu au o prezență pe rețelele sociale și nici număr de telefon, deci nu pot fi contactați pe alte căi decât prin site-ul lor.

Vizitează MagicJackpot Bonusuri

Prezentare Rapidă

Vizitează MagicJackpot Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: 1.500 RON
Informații Generale
Număr Licență L1203785W001253
Numele Firmei MJP Interactive Ltd
Live Casino
Jocuri Online
Descarcă Jocuri
Jocuri Gratis
# Jocuri 900+
Highrollers
Jocuri
Ruletă
Zaruri
Cărți
Slots
Video Poker
Blackjack
Poker
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Minimum 50 RON
Termen de Retragere 3-5 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus Bun Venit 1.500 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii Client
Disponibilitate 24/7
Email
Telefon
Online Chat
Alte Tipuri de Jocuri
Pariuri
Poker