Sari la conținut

NetBet deschide minele de aur pentru tine

NetBet deschide minele de aur pentru tine

Pregătește-te pentru aventuri și aur de la NetBet. Ai încredere în tine că în „mine” vei găsi comori neașteptate și bonusuri care îți vor da lumea peste cap. Cazinoul online îți aduce, de această dată, jocuri care te vor face să cobori în subteran pentru a găsi aurul neprețuit. Cele două jocuri noi de la NetBet sunt Prospector’s Plink și Dead Man’s Gold și deja au strâns aprecierile jucătorilor care le-au încercat. NetBet ne surprinde și cu oferte noi care să îți sporească pariurile câștigătoare, așa că nu uita să le verifici în secțiunea specială dedicată acestei categorii. Și nu îți face griji – nu ai nevoie de târnăcop – și poate fi chiar mai simplu decât crezi: descarcă aplicația NetBet pe Android sau iOSși joacă sloturile tale preferate direct acolo.

Caracteristici tehnice esc online Joacă la NetBet
Prospector’s Plinko Dead Man’s Gold
Producătorul jocurilor Gaming Corps Elk Studios
Linii câștigătoare 243 4096
Volatilitate Mare Mare
RTP 96,24% 94%

Prospector’s Plinko

Joc Prospector's Plinko Jocul celor de la Gaming Corps îți propune să îți pui echipamentul de protecție și să fii cu ochii pe dinamită, unul dintre simbolurile acestui joc. Cei de la NetBet s-au asigurat că ai și celelalte instrumente la dispoziție, așa că vei mai vedea și lanterne sau târnăcoape ce te vor ajuta în căutarea ta. Formatul este unul 5×3 și există 243 de linii câștigătoare. Există și funcții și simboluri speciale care te pot ajuta să obții profituri mai mari, așa că stai cu ochii pe miner, pentru că el este cel mai valoros. RTPul este de aproximativ 96,24%, iar volatilitatea mare asigură și ele surprize…explozive.

Dead Man’s Gold

Joc Dead's Man Gold Tot la categoria comorilor este și Dead Man’s Gold. Comorile adâncurilor se află, de această dată, gata pregătite pentru tine. Având în vedere numele jocului, nu cred că vrem să știm și sursa acestor comori…Chiar și așa, slotul cu 6 role al celor de la Elk Studios este bogat în surprize, și merită încercat. Ca funcționalități speciale, notăm Avalanches, Treasure Targets, Fire the Cannons!, și multe altele care includ multiplicatoare și bonusuri. Totodată, este bine de știut și faptul că simbolul Wild poate apărea nu doar ca substitut al unui simbol normal, ci și în format 2×2 sau 3×3. Dacă mai adăugăm și RTPul de 94% și volatilitatea mare, cu siguranță că nu vei fi singurul în căutarea celor mai tari comori.

Plin de aur în noile jocuri NetBet

NetBet te așteaptă, deci, să îi încerci aurul fie că vrei să cobori după el în mină, sau dacă vrei să te lupți pentru el cu inamicii. De partea ta vei avea bonusurile și promoțiile cele mai noi și, cu puțin noroc, totul ar trebui să meargă conform planului. Nu uita să te asiguri că practici aceste jocuri pentru distracție, și rămâi informat cu recomandările Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Descoperă noile jocuri împreună cu NetBet

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *