HomecazinouCaută comorile antice și prinde tâlharii cu NetBet

Caută comorile antice și prinde tâlharii cu NetBet

Caută comorile antice și prinde tâlharii cu NetBet

Site-ul NetBet te așteaptă cu cele mai noi sloturi adăugate pe această platformă: Legacy of Egypt, un slot în care pornești în căutarea comorilor din Egiptul Antic, cu grafici uimitoare, efecte vizuale și sonore drăguțe și numeroase funcții de rotiri și multiplicatori, și Cops ‘n’ Robbers, cu o tematică cu polițiști și tâlhari, un design inspirat din desenele animate, trei funcții de bonus și numeroase alte surprize. Cine știe, dacă ești destul de norocos și câștigi la aceste sloturi, s-ar putea să vrei să te întorci pe NetBet pentru a le juca din nou.

Legacy of Egypt

Sloturi noi de la NetBetAcest slot este produs de Play’n GO și se inspiră din cultura Egiptului Antic și zeii măreți ai acelor timpuri. Are 5 tamburi rotativi și 30 de linii câștigătoare, cu simboluri care îi înfățișază pe anticii zei Sekhmet, Sobek, Anubis, Ra, Regina Nilului și Faraonul. Gândacul este simbolul joker și îți poate aduce câștiguri atunci când apare singur, dar și când înlocuiește un alt simbol într-o combinație câștigătoare. Simbolul scatter este reprezentat de piramidă și trei sau mai mulți dintr-aceștia vor activa funcția Roata zeilor, care va determina câte rotiri gratuite vei câștiga. În timpul acestora, un multiplicator la întâmplare este acordat, iar dacă descoperi încă cel puțin trei piramide, poți primi nenumărate rotiri gratuite. Rundele de rotiri gratuite îți pot aduce și simbolul Wild Scatter, care este, în esență, simbolul scatter care devine joker în timpul acelei runde. Dacă descoperi doi dintr-aceștia în timpul unei astfel de runde, vei activa funcția Rotiri ale Piramidelor, prin care poți câștiga diferiți multiplicatori. Acest slot este extrem de volatil, având potențialul de a-ți mări pariul total de 5.000 de ori.

Cops ‘n’ Robbers

Slot nou de la NetBetCops ‘n’ Robbers este un joc de sloturi produs de Novomatic, cu o temă ce se inspiră din lupta polițiștilor împotriva tâlharilor. Simbolurile utilizate sunt o polițistă, un polițist mustăcios, un jodecător cu perucă și o mașină a poliției. Jokerul este reprezentat de câinele gardian, care, atunci când face parte dintr-o combinație câștigătoare, îți dublează câștigul. Acest slot are trei funcții de bonus, care îți aduc diverse premii consistente și multiplicatori. După fiecare linie de câștig, ai ocazia fie să-ți colectezi câștigurile sau să joci. Dacă alegi să joci ceea ce ai câștigat, s-ar putea chiar să-ți dublezi sau să-ti mărești de patru ori câștigurile. Dacă vrei să le dublezi, trebuie să ghicești culoarea cărții care urmează să fie trasă, iar dacă vrei să ți le mărești de patru ori, trebuie să ghicești perechea de cărți. Cu atât de multă acțiune antrenantă, Cops ‘n’ Robbers este foarte plăcut, iar dacă ești destul de norocos și activezi funcțiile bonus, îți poate aduce câștiguri substanțiale.

Promoții substanțiale

La NetBet poți beneficia de o serie de promoții și bonusuri deosebit de interesante, care te vor ajuta să-ți maximizezi profiturile și să te distrezi pe cinste. O promoție interesantă la acest cazinou online este cea prin care se acordă 25 de runde de joc gratuite la Starburst și chiar șansa de a câștiga maxim 500 de runde gratuite la fiecare obiectiv atins. Pentru a profita de această promoție, este necesar să te înscrii, să joci cu bani reali la Starburst și să îți atingi un anumit număr de rotiri pentru a câștiga rundele gratuite.

Descoperă aceste jocuri noi cu NetBet
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-legacy-of-egypt-featured.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-legacy-of-egypt-featured.png" width="300" height="174" alt="Caută comorile antice și prinde tâlharii cu NetBet">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-4310" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-legacy-of-egypt-300x199.jpg" alt="Sloturi noi de la NetBet" width="300" height="199" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-legacy-of-egypt-300x199.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-legacy-of-egypt-180x120.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-legacy-of-egypt-360x239.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-legacy-of-egypt-790x525.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-legacy-of-egypt.jpg 857w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-4311" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-cops-n-robbers-300x205.jpg" alt="Slot nou de la NetBet" width="300" height="205" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-cops-n-robbers-300x205.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-cops-n-robbers-180x123.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-cops-n-robbers-360x246.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-cops-n-robbers-790x541.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-cops-n-robbers.jpg 831w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />