Sari la conținut

Betfair Cazinou Recenzie

Betfair Cazinou Recenzie
Jocuri (3.5)
½☆
Serviciu clienți (5)
Scor total (4)
Pozitive
  • Bonusurile
  • Jocuri distractive
  • Asistență rapidă
  • Site mobil optimizat
Negative
  • Numărul de jocuri
  • Asistența nu e 24/7
Concluzie

Betfaireste una dintre cele mai mari agenții online de pariuri sportive, dar și una dintre cele mai vechi – operând încă din anul 2000. Având în vedere că vorbim despre o companie de asemenea prestigiu și capital, nu e de mirare faptul că a reușit să se impună și în domeniul cazinourilor online mulțumită experienței acumulate cu celelalte tipuri de jocuri de noroc.

Gama de jocuri distractive cum ar fi Ivan and the Immortal King, Sakura Fortune și Vegas Blackjack, condițiile avantajoase pentru depuneri și retrageri, bonusurile pentru utilizatori noi și existenți împreună cu funcționarea optimizată pe mobil și calitatea echipei de asistență clienți constituie o alegere mai mult decât solidă pentru persoanele în căutarea unui cazinou online unde să se poată simți bine din confortul propriei case.

Betfair este una dintre cele mai mari companii din domeniul jocurilor de noroc online, deținând în domeniul pariurilor sportive cea mai mare agenție online de tip exchange din lume. În cazinoul lor putem regăsi o selecție decentă de sloturi și jocuri de masă virtuale sau live. Bonusurile nu lipsesc nici ele, deși nu sunt cele mai nemaipomenite. Există chiar și un turneu zilnic pentru anumite jocuri cu sloturi unde primii 20 de jucători din clasament sunt premiați cu bani sau rotiri gratuite la finalul turneului.

Pentru a-și putea desfășura legal activitățile în Romania, Betfair a obținut în 2016 licența nr. L1160655W000329 emisă de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Vorbim așadar despre un cazinou care operează de ceva timp în țara noastră. Și pentru că nu e nimic mai plăcut decât să joci din confortul casei tale, cazinoul Betfair funcționează atât pe desktop cât și pe mobil sau tabletă.

Jocuri cazinou

Din punct de vedere al jocurilor disponibile, Betfair preferă calitatea în detrimentul cantității. În total sunt în jur de 200, dar printre ele vei găsi numai cele mai distractive jocuri ale celor de la Pragmatic Play, Quickspin sau Playtech. Marea majoritate sunt disponibile atât pe desktop cât și mobil, dar sunt și câteva exclusive în funcție de platforma de pe care alegeți să jucați.

Una din modalitățile prin care Betfair se diferențiază de alte cazinouri online este cantitatea de informații pe care o oferă jucătorilor. Aceștia ne pun la dispoziție descrieri și instrucțiuni pentru diferitele tipuri de jocuri, cum să le jucam, dar cel mai important este că ne oferă RTP-ul fiecărui joc (procentul teoretic din pariuri care se întorc la jucători). Jocurile sunt categorizate și se încarcă repede, astfel că experiența de a le juca să fie una cât mai ușoară.

Ivan and the Immortal King

Creație a celor de la Quickspin, Ivan and the Immortal King este un joc bazat pe eroul din basme slavice Ivan Tsarevich. Este un joc de tip slot în care simbolurile sunt reprezentate de pietre prețioase, personaje de basm și cufere pline de comori. Este prezent și un simbol de wildcard, ce înlocuiește oricare alta piesa daca exista o combinație câștigătoare pe linie. Bineînțeles este nelipsit și bonusul, astfel că șansele de căștig sunt atrăgătoare.

Sakura Fortune

Mergem și mai departe în est unde ne așteaptă Sakura Fortune. Un joc cu tematică est-asiatică evidențiată prin simbolurile cu statuete orientale, personaje de folclor și bănuți antici. Ca și funcții speciale avem simbolurile wildcard și cele de scatter, care activează funcția de rotiri gratuite atunci când sunt prezente trei sau mai multe.

Vegas Blackjack

Nu ar fi un cazinou adevărat dacă nu ar avea cel puțin un joc de blackjack.Playtech ne aduce această experiență prin atenția la detaliu oferită sunetelor cărților și jetoanelor împreună cu vocea dealerului și grafica mesei. Aceste elemente se îmbină perfect pentru a crea un joc care reproduce fidel atmosfera unei mese de blackjack dintr-un cazinou real. În plus, îți poți stabili singur limitele de pariere la început pentru a menține jocul responsabil.

Bonusuri și promoții

Pe partea de bonusuri și promoții, Betfair vine cu o ofertă decentă de bun venit pentru jucătorii noi: bonus la prima depunere de 100% până la 1.000 RON și 50 de rotiri gratuite utilizabile în anumite jocuri.

Clienții existenți sunt cinstiți și ei cu o ofertă de 20 de rotiri gratuite pe jocurile Book of Oracle și Book of Dwarves. Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să o activezi din pagina de promoții și să pariezi cel puțin 100 de RON pe oricare dintre cele două jocuri. Poți beneficia de acest bonus o dată pe zi, pe toată durata perioadei promoționale.

De menționat mai este și turneul zilnic Betfair Vegas, care oferă premii cash sau rotiri gratuite jucătorilor activi în funcție de câștigurile obținute la jocurile cu sloturi eligibile. Dacă ești unul dintre norocoșii care au câștigat unul din premiile în bani oferite, atunci îi poți retrage imediat ce sunt creditați în cont fără a fi necesară rularea lor înainte.

Retrageri și depuneri

Betfair oferă printre cele mai multe opțiuni de depuneri și retrageri dintre toate cazinourile online. Se pot depune bani în cont prin cardul bancar Visa sau Mastercard (comision 0%, timp de procesare instant și minim 40 RON depuși). Ca și metode alternative sunt disponibile transferul bancar (comision 0%, timp de procesare două și cinci zile lucrătoare și minim 60 RON), Neteller și Skrill (comision 0%, timp de procesare instant și minim 70 RON) sau Paysafecard (comision 0%, timp de procesare instant și minim 40 RON).

În cazul retragerilor, poți opta pentru retragerea banilor pe cardul bancar Visa sau Mastercard (minim 40 RON, timp de procesare între două și cinci zile lucrătoare). Transferul bancar are un prag minim de 60 RON și durează tot între două și cinci zile lucrătoare. Poți retrage banii și prin Skrill sau Neteller, atâta timp cât retragi minim 70 RON și aștepți maxim 24 de ore în cazul Skrill.

Mobil

Site-ul Betfair este optimizat foarte bine pentru telefoanele mobile. Chiar dacă nu ai acces pe mobil la toate jocurile de pe desktop, tot sunt mai mult decât suficiente pentru a îți satisface cheful de jocuri de noroc. În plus, varianta de mobil vine și ea cu propriile ei jocuri exclusive, astfel ai un motiv în plus să intri de pe mai multe tipuri de dispozitive.

Poți efectua depuneri sau retrageri, să te joci, să activezi oferte, cam tot ce poți face pe desktop se poate face și direct în browser pe telefon sau tableta. În funcție de preferințele personale, cei de la Betfair pun la dispoziție aplicația lor proprie de cazinou. Din păcate însă, este disponibilă numai pentru iPhone și iPad deocamdată. Dar nu e o tragedie așa mare dacă ești utilizator de Android, după cum am menționat deja site-ul funcționează perfect din browser așa că nu trebuie să îți faci griji.

Servicii cu clienții

Serviciul de asistență de la Betfair este unul din cele mai bune disponibile. Dacă ai o problemă și necesiți ajutorul lor, îi poți contacta prin serviciul de live chat între orele 11:00 și 20:00. Dacă preferi, poți lua legătură telefonic cu unul din agenții lor sau le poți trimite un e-mail pe adresa lor de suport ce are un timp mediu de răspuns de opt ore. Agenții sunt foarte prietenoși și profesioniști.

Secția de întrebări și răspunsuri este bine pusă la punct și ea, poți folosi funcția de căutare pentru a găsi mai ușor răspunsurile dorite. Singurul minus pe care îl putem semnala este că serviciul de live chat nu este disponibil 24/7, dar nu poți să le ai pe toate.

Vizitează Betfair Bonusuri

Prezentare Rapidă

Vizitează Betfair Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: 1.000 RON
Informații Generale
Număr Licență L1160655W000329
Numele Firmei Betfair International Plc
Live Casino
Jocuri Online
Descarcă Jocuri
Jocuri Gratis
# Jocuri 200+
Highrollers
Jocuri
Ruletă
Zaruri
Cărți
Slots
Video Poker
Blackjack
Poker
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Minimum 40 RON
Termen de Retragere 2-5 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus Bun Venit 1.000 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii Client
Disponibilitate 24/7
Email
Telefon
Online Chat
Alte Tipuri de Jocuri
Pariuri
Poker