Sari la conținut

NetBet Bonusuri și Coduri Promoționale

NetBet logo

Unul din cele mai populare platforme de pariuri din România, NetBet a obținut licența de a activa pe piața locală în anul 2016. Aici poți să plasezi atât pariuri sportive, dar și să joci jocuri de cazinou. Poți plasa pariuri la unele din cele mai cunoscute loterii internaționale, precum și la loteria virtuală Lucky 6. Site-ul oferă promoții extrem de interesante pentru jocurile de cazinou, care sunt compuse atât din bonusuri de bun venit, cât și din cele pentru clienții existenți. Bonusurile sunt foarte atrăgătoare, iar termenii acestora sunt explicați în detaliu pe paginile lor respective. Uneori NetBet oferă și bonusuri temporare.

Bonusuri cazinou

Până la 7.000 RON la Primele 5 Depuneri + 700 de Rotiri Gratuite

Înregistrează-te acum pe NetBet și beneficiază de cea mai tare ofertă de bun venit. Pentru primele cinci depuneri beneficiezi de un bonus de 7.000 RON și 700 de rotiri gratuite.

Fă-ți prima depunere și începe jocul

Bonusuri pariuri

500 RON Freebet la Primul Pariu Fără Risc

Plasează primul pariu după crearea contului pe un eveniment cu cotă minim 1.50, și dacă e necâștigător NetBet îți returnează suma pierdută sub forma unui freebet în limita a 500 RON.

Deschide cont și câștigi până la 500 RON

Bonusuri poker

Ai 20 de Euro Cash și Până la 1500 Euro Bonus la Primul Depozit

Deschide cont și bucură-te de banii extra

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: