HomebonusuriNetBet Bonusuri și Coduri Promoționale

NetBet Bonusuri și Coduri Promoționale

NetBet Bonusuri și Coduri Promoționale

Unul din cele mai populare platforme de pariuri din România, NetBet a obținut licența de a activa pe piața locală în anul 2016. Aici poți să plasezi atât pariuri sportive, dar și să joci jocuri de cazinou. Poți plasa pariuri la unele din cele mai cunoscute loterii internaționale, precum și la loteria virtuală Lucky 6. Site-ul oferă promoții extrem de interesante pentru jocurile de cazinou, care sunt compuse atât din bonusuri de bun venit, cât și din cele pentru clienții existenți. Bonusurile sunt foarte atrăgătoare, iar termenii acestora sunt explicați în detaliu pe paginile lor respective. Uneori NetBet oferă și bonusuri temporare.

Bonusuri cazinou NetBet

3.000 RON și 300 de rotiri gratuite de bun venit

Înregistrează-te acum pe NetBet și beneficiază de cea mai tare ofertă de bun venit. Pentru primele cinci depuneri beneficiezi de un bonus de 3.000 RON și 300 de rotiri gratuite pe jocurile 40 Burning Hot, 20 Super Hot, 40 Super Hot, 100 Burning Hot și Shining Crown. Pentru fiecare depunere va trebui să folosiți codul promoțional corespunzător. Astfel pentru prima depunere folosiți codul ‘NB01’, a doua ‘NB02’, și tot așa până la al cincilea.

Fă-ți prima depunere și începe jocul

Miercuri ai runde gratuite din partea casei

Joacă în fiecare miercuri la NetBet ca să beneficiezi de runde gratuite pe jocurile tale preferate. Tot ce trebuie să faci este să activezi bonusul într-o zi de miercuri și NetBet te răsplătește.

Joacă miercuri și ai rotiri gratuite

Runde gratuite marți la jocul Pragmatic Play selectat

Intră în fiecare marți pe NetBet ca să te bucuri de runde și rotiri gratuite pe jocul Pragmatic Play ales în acea săptămână.

Obține bonusul în fiecare marți

Bonusuri pariuri NetBet

Primești 500 RON dacă plasezi primul pariu și pierzi

Plasează primul pariu după crearea contului pe un eveniment cu cotă minim 1.50, și dacă e necâștigător NetBet îți returnează suma pierdută sub forma unui freebet în limita a 500 RON.

Deschide cont și câștigi până la 500 RON

Freebet de 50 RON pe meciurile de tenis

Revendică săptămânal freebetul de 50 RON oferit de NetBet atunci când aduni trei bilete necâștigătoare la tenis. Dacă ai minim trei bilete cotă minimă 1.40 per selecție si miză 98 RON, NetBet te ajută să revii pe drumul cel bun cu un freebet de 50 RON.

Revendică acum freebetul de 50 RON și întoarce-ți norocul

50 RON Freebet pe meciurile de E-Sports

Pariază minim 200 RON săptămânal pe evenimentele din categoria E-Sports iar NetBet îți oferă un pariu gratuit de 50 RON. Poți beneficia de ofertă în fiecare săptămână.

Pariază acum pe E-Sports si revendică-ti pariul gratuit

25 RON Freebet pentru fiecare 50 RON pariați pe Sporturi Virtuale

Intră acum in contul tău NetBet Sport, pariază 50 RON pe secția Sporturi Virtuale și NetBet te răsplătește cu 25 RON sub forma de pariu gratis în fiecare săptămână.

Obține acum Freebet de 25 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo.png" width="300" height="174" alt="NetBet Bonusuri și Coduri Promoționale">