Sari la conținut

Excavează câștigurile subterane cu noile jocuri de la NetBet

Cu siguranță te-a trăznit gândul la un moment dat să începi să sapi aiurea în pământ în căutare de aur. Poate chiar ai și început să faci asta, dar cel mai probabil nu te-ai ales cu mai mult decât o febră musculară pe cinste. Ei bine, NetBet te întâmpină cu trei titluri noi – din partea mai multor producători mari și mici – care te vor ajuta să descoperi zăcămintele prețioase ascunse în adâncurile pământului. Fără niciun efort fizic, tot ce trebuie să faci este să găsești un loc liniștit și să te apuci de săpat. Iar dacă ești genul de persoană care preferă să încerce înainte să cumpere, toate cele trei jocuri pot fi testate gratuit prin funcția demo disponibilă pe site.

Cave of Fortune

Coboară în străfundurile cavernelor cu jocul Cave of Fortune al celor de la BF Games, un slot în care va trebui să sapi cot la cot cu goblinii. Funcțiile speciale sunt abundente în acest joc, deoarece pe lângă clasicele simboluri Scatter și Wildcard, avem simbolurile Nitro. Aceste simboluri sunt contorizate pe fiecare rolă, iar atunci când ai găsit trei simboluri pe aceeași rolă oricând pe parcursul jocului, vei fi răsplătit cu un Wildcard ce durează trei runde și acoperă întreaga rolă. Partea și mai tare e că dacă reușești să umpli încă un contor pe durata celor trei runde, primești încă un Wildcard special iar primul va avea durata resetată.

Simbolul Scatter te răsplătește cu până la 20 de rotiri gratuite – în funcție de câte nimerești pe ecran – iar rundele acestea îți oferă șansa să obții Grand Jackpotul în valoare de 500x miza. Dacă iei în considerare că jocul are un RTP de 96.04%, atunci șansele sunt destul de mari să prinzi specialele excelente.

Coin Miner

Coin Miner este un joc foarte deosebit produs de către Gaming Corps, un furnizor de jocuri mai puțin cunoscut dar cu un palmares foarte impresionant. Spre deosebire de sloturile tradiționale cu role și rânduri, Coin Miner aduce mai mult a Minesweeper de pe Windows. Ecranul de joc este o grilă 5×5 acoperită de țigle poziționate cu fața în jos. 24 din cele 25 de țigle ascund un premiu, în timp ce una dintre ele ascunde o mină care îți va încheia runda dacă o descoperi. Răsplata ta crește pe măsură ce întorci țiglele cu premii, și ți se oferă oricând opțiunea de a încheia runda și să-ți încasezi câștigurile acumulate până în acel punct.

Desigur, poți să personalizezi numărul de mine ascunse sub țigle, iar acest lucru va face ca valoarea premiilor să crească proporțional. Dacă ești genul de persoană care apreciază riscurile mari, poți chiar să joci cu 24 de mine ascunse sub cele 25 de țigle. Sigur, cel mai probabil o să pierzi des, dar și când câștigi vei simți că ai dat lovitura. Datorită faptului că îți poți personaliza experiența de joc, RTP-ul este variabil – între 96.59% și 97.32%.

Gold Digger Megaways

iSoftBet ne încântă cu încă una din creațiile lor celebre, Gold Digger Megaways. Un joc în stil cascadă, simbolurile care formează combinații câștigătoare sunt eliminate de pe ecran pentru a fi înlocuite de altele, care la rândul lor pot forma alte combinații câștigătoare și tot așa. O funcție interesantă este prezența rândului superior, care va adăuga un simbol în plus rolelor interioare. Având în vedere că RTP-ul pentru jocul standard este de 95.97%, șansele sunt de partea ta să dai lovitura.

Wildcardul este prezent și el pe trackerul superior, gata să îți sară în ajutor atunci când îți lipsește acel simbol crucial. Simbolul Scatter îți declanșează secvența bonus de rotiri gratuite atunci când găsești cinci sau mai multe, iar această secvență poate fi prelungită pe măsură ce găsești mai multe Scatteruri în timpul ei. În timpul secvenței bonus ai șansa de a câștiga unul dintre cele trei jackpoturi – Mini, Major, sau Mega – în valoare de până la 100 de ori miza de joc. În plus, poți opta să cumperi direct runda bonus în schimbul a 75x valorii mizei, iar aceasta va veni cu un RTP special de 96.86%.

Bonusuri și Promoții NetBet

NetBet este unul din cei mai mari operatori de jocuri de noroc din lume, iar acest lucru se poate vedea și pe secția lor de pariuri sportive. Pe lângă asta, ofertele lor promoționale sunt printre cele mai bune pe care le vei găsi pe piața românească. Poți să accesezi un bonus de bun venit de până la 5.000 RON și 650 de rotiri gratuite atunci când te înscrii pe site, iar dacă ești deja clientul lor te așteaptă o sumedenie de oferte și bonusuri pentru cazinou, pariuri sportive, sau loto.

Descoperă aceste jocuri noi cu NetBet

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: