HomecazinouPeștii distractivi aduc mii de RON

Peștii distractivi aduc mii de RON

Peștii distractivi aduc mii de RON

Intră acum pe site-urile legale de cazinouri online cu sloturi și joacă fiecare joc pentru a te distra și a câștiga sute de RON. Acum propunem o călătorie în lumea acvatică unde peștisorii își arată din bogăția pe care o dețin.

Vino și descoperă cele mai mari bonusuri și câștigurile din aceste jocuri Golden Fish Tank, Alaskan Fishing și Fish Party și profită din plin.

Asigură-te că ai un cont și depune bani pentru a putea juca. Fiecare joc poate fi accesat de oriunde te-ai afla direct pe mobil sau calculator.

Golden Fish Tank

Dacă ești pasionat de pești sau de jocurile cu pești atunci la Unibet poți juca Golden Fish Tank. Diferite specii de pești doresc să te facă fericit aducându-ți mii de fise în contul tău de jucător. În acest joc nu lipsește nici simbolul wild care înlocuiește orice simbol. Simbolul scatter oferă rotiri gratuite. Dacă ai 3 simboluri scatter vei primi automat 6 rotiri gratuite, iar dacă ai 4 simboluri scatter vei avea 8 rotiri gratuite. Numărul maxim de simboluri scatter este 5 care oferă 10 rotiri gratuite. În acest joc pot apărea aleatoriu simboluri de mutiplicator sau extra rotiri.

În partea de jos poți mării oricând suma de pariu sau să alegi butonul maxbet. În acest joc poți câștiga până la 10.000 fise. Fiecare simbol valorează între 4-250 fise. Aici ai până la 20 linii de câștig astfel încât să poți câștiga mii de RON. Joacă-te cu acești peștișori și adună câte mai multe fise în contul tău de jucător pentru a avea și mai mulți bani.

Alaskan Fishing

Dacă ești pasionat de pescuit mai ales în regiunile reci, atunci trebuie să încerci acest joc Alaskan Fishing. Aici poți explora zonele reci alei Alaska, să pui prin rotiri câte mai multe simboluri pe linile de câștig pentru a avea câți mai mulți RON. Cu câte ai mai multe simboluri cu pescarul, cu atât și suma de câștig crește și mai mult până la 400 fise. În acest joc simbolul wild este aproape întâlnit în fiecare rundă astfel încât ai șansa să câștigi mereu. Sunt acordate până la 15 rotiri gratuite, iar câștigurile sunt dublate. Simbolurile au între 3-500 fise. Imaginile și tema acestui joc este atât de superbă încât nu ai putea rezista tentației. De fiecare dată poți mări suma de pariere pentru ca și câștigul să fie și mai mare. Încearcă-ți norocul și devin-o unul dintre cei mai fericiți câștigători.

Fish Party

La NetBet poți avea parte de cel mai tare joc cu sloturi, Fish Party. În acest joc minunat acești pești vor să petreacă cu tine descoperind cele mai mari comori și bani. Cel mai mare premiu din acest joc este oferirea a 480000.00 fise cu care poți să te joci și mai mult. Și surprizele nu se opresc aici ci simboluri scatter oferă până la 20 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite pot apărea alte simboluri care te pot și mai multe elemente care aduc și mai mulți RON. Simbolul wild are aceeași funcție de a înlocui simbolurile de pe rolele de învârtire.

Simbolurile au o valoare de până la 28.00 fise. Ai 243 posibilități să câștigi. De asemenea, poți paria dacă una dintre cărți este de culoare roșie sau neagră. Alătură-te și tu acestei distracției a peștilor și câștigă mii de RON.

Joacă jocurile cu pești cu sloturi la cazinourile de la Unibet
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/alaskan-fishing.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/alaskan-fishing.jpg" width="300" height="171" alt="Peștii distractivi aduc mii de RON">
<iframe loading="lazy" title="Golden Fish Tank Slot Gameplay" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/d8DK_I75rfM?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="Casino Slot Oyunları - Alaskan Fishing Slot" width="750" height="563" src="https://www.youtube.com/embed/ASeUQiQ0DpI?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="Fish Party Online Slot" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/LtKXqCLag7c?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>