Sari la conținut

Vlad Cazino Pariuri Recenzie

Vlad Cazino Pariuri Recenzie
Jocuri (3)
☆☆
Serviciu clienți (4.5)
½
Scor total (3.5)
½☆
Pozitive
  • Dinamica rapidă a jocurilor
  • Asistență clienți eficientă
Negative
  • Lipsa bonusurilor
Concluzie

Vlad Cazino este un competitor redutabil pe piața jocurilor de noroc, și ne bucurăm să vedem că își fac intrarea și pe zona de pariuri. Chiar dacă mai sunt multe lucruri de îmbunătățit, vampirașul se aventurează în lumea digitală cu curaj. Ai ocazia să te distrezi în câteva sporturi clasice, dar și în câteva sporturi mai puțin cunoscute cum ar fi cursele de cai sau de câini.

Vlad Cazino este, deja, un reputat operator de jocuri de noroc. Celebru pentru tema sa cu specific, acest cazinou online aparține tot Unibet Germany Ltd, un licențiat bine-cunoscut al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Pe lângă activitatea clasică ce cuprinde mesele de cărți și sloturile, Vlad Cazino debutează și pe scena pariurilor cu categoria de sporturi virtuale. Există multe avantaje ale acestor sporturi, cel mai apreciat fiind faptul că există meciuri pe toată durata anului, intervalul dintre acestea fiind, de cele mai multe ori, unul mic.

Ecran principal pariuri Vlad Cazino

Tipuri de pariuri

Tipurile de pariuri disponibile pe Vlad Cazino sunt o noutate, ca tipologie, deoarece în cadrul cazinoului acesta se poate paria doar pe sporturi virtuale, momentan. Opțiunile pe care poți paria, din punct de vedere al sporturilor, sunt fotbal, NBA virtual, tenis, curse de cai și curse de câini. Avantajul principal al acestui tip de sport și, implicit, de pariu, este că fiecare meci poate fi urmărit live, deoarece sunt difuzate direct pe pagina celor de la Vlad Cazino. În afară de aceste aspecte, opțiunile de pariu sunt cele pe care le cunoaștem, cele mai uzitate fiind cele care vizează golurile, cartonașele sau cartonașele.

Poți paria în Cupa Euro sau în Cupa Campionilor, și dacă știi deja pe ce dorești să îți plasezi pariurile – totul decurge exact așa cum ești obișnuit. Și pentru că trăim într-o eră a vitezei, dacă alegi să încerci pariurile pe sporturi virtuale beneficiezi de viteza desfășurării acestora. În general, meciurile vor începe la câteva minute distanță, și durează foarte puțin existând turnee sau campionate care pot dura chiar și câteva ore. Cum lucrurile sunt foarte dinamice, ai șansa să îți încerci strategiile și tehnicile de pariere și să le ajustezi așa cum îți place.

Fotbal

Fotbalist șutândFăcând abstracție de natura virtuală a jocurilor, meniul de pariere este simplu de utilizat. Fotbalul rămâne sportul principal și în această lume digitală, și dacă stai cu ochii pe meciurile, cupele și campionatele, vei găsi cu siguranță o opțiune pe gustul tău. Există suficientă diversitate, dar și loc de îmbogățire a ofertei celor de la Vlad Cazino pe partea aceasta.

Tenis

Jucător de tenisSportul alb este prezent și el pe platforma online de pariere Vlad Cazino, și, la fel ca în cazul fotbalului, poți paria pe diferite meciuri sau în diferite competiții, după bunul plac. Poți privi meciurile preferaților tăi live, și poți paria pe opțiunile dorite direct din pagina online. Fie că preferi să pariezi pe principal, sau pe total seturi, eleganța tenisului rămâne aceeași indiferent dacă este un meci real, sau unul virtual.

Curse de cai

Cursă de caiFoarte haios ni s-a părut să încercăm și cursele de cai, unde simularea disponibilă este chiar foarte realistă. Cotele de pariu sunt vizibile în meniurile care însoțesc ecranul unde jocheii călare se întrec în cursa pentru marele premiu. Fiecare meci are un ID unic, pe care îl poți vedea în colțul din stânga sus al ecranului unde rulează cursele. Acolo poți vedea și locația unde se desfășoară cursa, dar și tipul de probă, cum ar 1000m.

Bonusuri și promoții

Pentru moment, Vlad Cazino nu oferă bonusuri și promoții pentru pariurile sale virtuale. Există, chiar și așa, oferte noi aproape în fiecare zi, și te încurajăm să le verifici cât mai des cu putință.

Depuneri și plăți

Depunerile se pot face prin mai multe metode, de la card de credit sau debit, la opțiuni de tip portofel electronic, adică Skrill sau NETELLER, dar și paysafecard. O opțiune foarte utilă este cea de a depune banii prin Apple Pay, o variantă la îndemână și ușor de utilizat. Suma minimă este de 25 RON, iar retragerile se pot face foarte simplu direct pe card, prin Skrill sau transfer bancar. Ca durată, poate dura între trei și cinci zile, dacă alegi să îți retragi banii direct în contul bancar.

Mobil

Vlad Cazino pe Mobil Pe partea de mobil, momentan Vlad Cazino oferă doar serviciile de cazino în aplicația dedicată pentru iOS și Android. Cu toate acestea, în browser lucrurile se mișcă la fel de bine ca pe calculator, așa că nu vei întâmpina niciun fel de dificultate în adaptarea ecranului de pariu, sau al celui de vizionare a meciului sau a cursei, la dispozitivul tău. Siteul este optimizat foarte bine.

Servicii cu clienții

Departamentul de servicii clienți este foarte bine pregătit să te ajute în caz că ai întrebări. Există o pagină cu numeroase întrebări frecvente care ar trebui să îți ofere răspunsurile căutate, și dacă tot nu găsești ceea ce cauți, atunci îi poți chiar contacta. Beneficiezi de agenți disponibili între orele 10:00 și 23:00 prin chatul live, iar dacă te situezi în afara acestor ore – le poți trimite oricând un email la care vor reveni în cel mai scurt timp posibil.

Vizitează Vlad Cazino Bonusuri

Prezentare Rapidă

Vizitează Vlad Cazino Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: 1.500 RON
Informații Generale
Număr Licență L1160657W000330
Firmă Unibet Germany Ltd
Pariuri Live
# Sporturi 5
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Fotbal American
Rugby
Golf
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Număr Licență
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă 25 RON
Termen de Plată 2-10 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun-Venit 1.500 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii Clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat
Alte Tipuri de Jocuri
Cazinou Vlad Cazino
Poker