HomepariuriFibonacci Strategia de Pariuri

Fibonacci Strategia de Pariuri

Fibonacci Strategia de Pariuri

Secvența Fibonacci a fost introdusă inițial în matematica indiană, cu toate că a devenit mai cunoscută prin intermediul cărții Liber Abaci publicată in secolul XIII de italianul Leonardo Pisano, cunoscut și sub numele Fibonacci, care a contribuit la introducerea sistemului modern de numere în lumea vorbitoare de limbi latine. Strategia Fibonacci este un sistem progresiv negativ de pariuri, ceea ce implică mărirea câștigurilor după o serie de pierderi. Cu toate că nu este cea mai simplă strategie, este destul de ușor de însușit, ideea de bază fiind ca, pe măsură ce continui să pariezi pe sume mai mari în ciuda unei pierderi, vei recupera în cele din urmă ultimele două pariuri pierzătoare, și nu suma totală a pierderilor, ca în strategia Martingale.

Cum funcționează strategia Fibonacci?

Strategia Fibonacci este utilizată exclusiv pentru pariurile cu șanse egale: par/impar, Roșu/Negru, etc., ce au șanse aproximative de câștig de 50%. Strategia se bazează pe faimoasele numere Fibonacci: o secvență în care următorul număr este egal cu suma celor două anterioare, începând cu 1.

Numerele din secvență determină cât ar trebui să pariezi la fiecare joc sau rundă. Începi cu primul și continui secvența de numere până când reușești să câștigi un pariu. Ideea este că e absolut necesar să câștigi primul pariu pentru a profita. Dacă reușești să câștigi al doilea sau al treilea pariu îți va recupera pierderile, iar dacă vrei să continui, vei pierde din ce în ce mai mult pe măsură ce avansezi în secvența de numere.

Cu toate acestea, există o cale de a evita aceasta: dacă reușești să câștigi primul pariu, pur și simplu reîncepe secvența. Însă, dacă deja ai avansat, tot ce trebuie să faci este să revii două numere înapoi în secvență și să pariezi acea sumă. Aceasta continua până când ajungi la începutul secvenței și atingi un profit.

Formula

Formula strategiei Fibonacci este:

1 – 1 – 2 – 3 – 5 – 8 – 13 – 21 – 34 – 55 – 89 – 144 – 233 – 377

Secvența este virtual infinită, având aplicații în matematică și științe, cu exemple minunate chiar și în natură.

Exemplu

Pentru a exemplifica, vom presupune că plasăm un pariu minim de 1 RON. Urmând strategia Fibonacci, vom continua să pariem 1 RON până vom pierde. Apoi, vom paria 2 RON. Dacă vom câștiga la 2 RON, ne întoarcem la primul pas. Dacă pierdem, pariem 3 RON.
Dacă vom câștiga la 3 RON, ne întoarcem la primul pas. Dacă nu, vom paria 5 RON. Dacă vom câștiga la 5 RON, ne întoarcem la pasul al doilea. Dacă pierdem, pariem pe 8 RON.

Dacă vom câștiga la 8 RON, revenim la pasul al treilea, iar daca pierdem – pariem pe 13 RON. Dacă vom câștiga la 13 RON, ne vom întoarce la al patrulea pas. Dacă pierdem, pariem pe 21 RON.

Dacă vom câștiga la 21 RON, ne întoarcem la pasul al cincilea, iar daca nu – pariem pe 34 RON. Iar dacă vom câștiga la 34 RON, ne reîntoarcem la pasul al șaselea, iar dacă pierdem, ne întoarcem la primul pas.

Pentru jucătorii cu miză mare, în loc să se întoarcă cu 2 pași la fiecare câștig, se vor întoarce cu doar 1 pas la fiecare câștig, până când câștigă 2 pariuri la rând, caz în care se vor întoarce 2 pași. Această secvență este la fel de bună ca orice alt sistem și te va ajuta pe termen lung, în timp ce câștigi profituri imense și te distrezi de minune.

Ruletă

Pentru a folosi strategia Fibonacci pentru a câștiga la ruletă trebuie să începi să pariezi cu suma minimă pentru a avea numărul maxim de pași ca să atingi numărul maxim de câștiguri.

De exemplu, vom juca la ruletă începând cu pariul minim de 1 RON. Primul pariu a fost pierdut, așa că vom continua, urmând strategia noastră, cu 2 RON. Dacă pierdem și al doilea pariu, adăugăm înca 2 RON, apoi 3 RON, apoi 5 RON, ș.a.m.d. Continuăm să mărim mizele până când câștigăm.

Atunci când reușim să câștigăm, trebuie să ne întoarcem 2 pași în secvență în loc de a o lua de la capăt. De pildă, dacă câștigăm la al optulea pas cu un pariu de 21 RON (câștigând 42 RON), ne întoarcem 2 pași și pariem următorii 8 RON în loc de 1 RON.

Fibonacci în comparație cu alte strategii de pariuri

În comparație cu alte strategii de pariuri precum cea Martingale, în care valoarea pariului este dublată după fiecare pierdere, sistemul Fibonacci este o progresie mai puțin agresivă si mai puțin riscantă, deoarece, dacă strategia ta este prea agresivă, poți pierde mult într-un timp scurt doar datorită ghinionului. Utilizând această metodă, vei avea la dispoziție mai mulți pași pentru a atinge limita maximă a jocului și vei avea rate de progresie mai mici, în acest mod putând să plasezi sume mai mici pentru a atinge un rezultat pozitiv. Dacă dorești să afli mai multe informații despre strategia de pariuri Fibonacci, te rugăm să ne contactezi prin intermediul formularului de mai jos.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/fibonacci-strategia-de-pariuri.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/fibonacci-strategia-de-pariuri.jpg" width="300" height="204" alt="Fibonacci Strategia de Pariuri">