Sari la conținut

Vlad Cazino Bonusuri și Coduri Promoționale

Vlad Cazino Logo

Vlad Cazino este primul cazino online românesc, avându-l drept mascotă pe Vlad. Jocul are o mascotă destul de hazlie și o tematică „vampirică”. Acest cazinou, cu siguranță, îi va amuza pe mulți dintre jucătorii români. Când deschizi site-ul, te convingi că cazinoul e foarte generos cu jucătorii noi. Chiar din prima pagină, vei vedea câte bonusuri grozave poți să obții: bonusuri la depuneri, rotiri gratuite, turnee și promoții, Vlad Cazino oferă de toate.

Poți avea avantaje la promoții pentru cazino și pentru bingo. Pentru jucătorii noi, se oferă un bonus de bun venit care îți oferă, la prima depunere, un bonus, rotiri gratuite și turnee exclusive. Desigur, sunt și promoții pentru anumite zile ale săptămânii, astfel nu numai jucătorii noi pot profita de ele. Poți câștiga mai mulți bani la folosirea acestor bonusuri. Cu Vlad Cazino îți garantez o adevărată cascadă de premii.

Bonusuri cazino Vlad Cazino

Până la 1.500 RON Bonus de Bun-Venit

Înregistrează-te la Vlad Cazino ca să beneficiezi de cea mai șmecherifică ofertă de bun venit. Prima depunere îți va aduce 100% bonus până la 1.500 RON, plus 255 de rotiri gratuite CASH.

Fă-ți cont și ia bonusul de bun venit

80 de Rotiri Gratuite Când Depui Bani Sâmbătă

Weekendul devine mai distractiv cu Vlad Cazino. Depune 100 RON în contul tău în zilele de sâmbătă ca să beneficiezi de 150 de rotiri gratuite pe slotul Rise of Ra.

Joacă sâmbăta și ia-ți bonusul

250 RON Bonus Pentru Jocurile de Cazinou Live

Vino să descoperi distracția alături de crupierii disponibili în secția Live de la Vlad Cazino. Joacă minim 500 RON la mesele de cazinou live, iar Vlădut te recompensează cu 250 RON pe care poți să îi folosești la aceleași jocuri.

Joacă live și câștigă major

50 RON Bonus Lunea Pentru Sloturi

Joacă 300 RON la sloturile tale preferate în fiecare zi de luni, iar Vlad Cazino îți acordă un bonus de 50 RON pe care îl poți juca la oricare din jocurile de cazinou online sau live.

Începe săptămâna cu un bonus super