Sari la conținut

Skrill in Cazinourile Online

In ultimii ani au apărut numeroase servicii de plată online. Unele sunt de încredere, iar altele nu pot fi considerate stabile și poți genera pierderi substanțiale la tranzacții. De aceea, este bine să-ți faci temele înainte de a-ți alege un sistem și a te baza pe acesta. Skrill este un sistem de portofel electronic fondat în Regatul Unit în anul 2001. De atunci, Skrill și-a format o bază de peste 36 de milioane de clienți. Împreună cu PayPal, Skrill este printre cei mai importanți jucători din lumea plăților electronice. Diferența principală este că majoritatea cazinourilor online folosesc sistemul Skrill, făcându-l evident mai interesant pentru tine. Skrill îți oferă posibilitatea de a trimite și a primi bani de la prieteni. De asemenea Skrill se laudă cu un sistem de criptare avansat pentru tranzacții sigure și rapide.

Depuneri și retrageri cu Skrill

Depunerile și retragerile din contul tău Skrill se pot efectua foarte simplu. Te poți folosi de obișnuitul transfer bancar sau prin alte metode de plată precum paysafecard. Trebuie menționat că nu sunt acceptate plățile în numerar. Poți depune așadar și prin intermediul cărților de debit sau de credit. În privința retragerilor, te poți folosi tot de transferul bancar obișnuit sau de cardurile debit/credit. Poate fi necesară verificarea anterior primei retrageri pe care o efectuezi sau la un moment dat, în funcție de statutul contului tău și de verificările pe care le-ai finalizat anterior. Procesarea retragerilor poate dura 5 zile la transferurile bancare și până la 7 zile prin cardul de debit/credit. Daca deții card Skrill, poți retrage banii instantaneu de la ATM-uri.

Fă-ți cont la Skrill

Cu un cont ușor de folosit îți poți controla toate plățile online. Exact ca la orice alt site la care dorești să-ți faci cont, vei putea accesa un formular. Acest formular trebuie completat cu toate datele personale având ca scop deschiderea contului. Tot ce trebuie să faci apoi este să faci autentificarea cu adresa ta de email și parola aleasă. Pe pagina contului tău vei avea opțiunile de a retrage, a depune sau a trimite bani. Din meniu poți selecta de asemenea un istoric al tranzacțiilor efectuate. Din același meniu poți accesa pagina cu conturile și cardurile bancare care corespund cu contul respectiv Skrill și poți să le modifici. Poți de asemenea sa soliciți cardul Skrill.

Avantaje și dezavantaje

Un mare avantaj care ne este oferit de către Skrill este gratuitatea administrării contului. Înscrierea este și ea complet gratuită. În plus, această metodă de plată este considerată printre cele mai sigure de pe internet. Prin Skrill ai posibilitatea de a-ți primi foarte repede banii și poți folosi acest portofel electronic pentru a primi bani de la alți prieteni. Spre deosebire de PayPal, Skrill este folosit și acceptat de practic toate casele de pariuri. Diferența principală dintre NETELLER și Skrill este că la NETELLER nu ai parte de vreun avantaj în plus, dar taxele percepute sunt totuși mai mari. În schimb, taxele de retrageri și depuneri pot fi considerate inconvenabile.

Cum se folosește Skrill în cazinourile online

Cele mai multe cazinouri online îți oferă posibilitatea de a efectua tranzacții în cont prin Skrill. Unele cazinouri îți vor oferi chiar bonusuri dacă folosești această metodă de plată. NetBet permite tranzacțiile cu Skrill începând cu suma de 20 de RON, cu o limită maximă stabilita la 20.000 RON. La winmasters te poți folosi de Skrill pentru a depune o sumă între 40 RON și 9.000 RON. Și la Superbet poți utiliza această metodă începând cu 20 RON si pana la 20.000 RON.