Sari la conținut

Betano Pariuri Recenzie

Betano Pariuri Recenzie
Jocuri (5)
Serviciu clienți (4)
Scor total (4.5)
½
Pozitive
  • Aplicație mobila
  • Site mobil foarte bun
  • Pariuri speciale
  • Live stream
Negative
  • Nu există sistem de fidelitate
Concluzie

Betano îți oferă o experiență completă, cu foarte multe oportunități de a îți încerca norocul. asortimentul sporturilor este așadar larg, și poți paria în mai multe feluri. pe lângă pariurile clasice sunt și cele speciale, și poți paria și pe evenimente în plină desfășurare. Betano a acordat mult timp și efort pentru a face serviciile sale disponibile și pe interfața mobilă, având un site mobil extraordinar, și o aplicație intuitivă. Dacă îți plac bonusurile și promoțiile (cui nu-i plac..?) ești la adresa corectă, având în vedere ca Betano îți oferă regulat un bonus. Dacă ai probleme, îi poți contacta foarte rapid, și non-stop. Vizitează Betano

Betano este un site care combină cazinoul virtual cu pariurile la tot felul de evenimente sportive. Pe lângă sporturile cunoscute precum fotbal sau tenis, poți să îți încerci norocul și la sporturi ca de exemplu șah sau snooker. De asemenea poți să pariezi la evenimente de divertisment. Poți să încerci să ghicești cine va câștiga următorul turneu League of Legends, sau cum se va sfârși Urzeala Tronurilor. La prima depunere poți așadar câștiga și un bonus de nu mai puțin de 100%. Poți beneficia și de alte bonusuri și promoții, pe care le vom pune unul cate unul sub lupă. Site-ul dispune și de o interfață foarte bine adaptată la ecranele dispozitivelor mobile. Betano funcționează în corespondență cu cele mai stricte norme impuse de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Betano Intro

Tipuri de pariuri

Betano are în asortiment 25 de discipline sportive diferite, fiecare cu numeroase oportunități de a paria. Tot ce trebuie să faci, este să îți alegi un sport din meniul din stânga ecranului. Îți va apărea o listă cu evenimentele viitoare sau în desfășurare, dintre care îți poți alege o oportunitate de a paria. Mai mult decât atât, pe pagina principală poți vedea ce partide sunt în desfășurare chiar în momentul respectiv, și poți paria chiar și live. Betano îți oferă așadar o a-3-a posibilitate de a îți încerca norocul. ‘Fii special, cu pariurile noastre speciale!’. Dacă intrăm în aceasta rubrică pe site, găsim un meniu extins, unde ne putem alege diferite categorii de pariuri. Poți încerca să ghicești dacă Steaua București se va califica în grupele UCL, sau dacă Inter Milano va termina în top 3 sezonul următor în Serie A. Poți de asemenea să încerci să ghicești cine va fi pe primul loc în Premier League de Crăciun. Posibilitățile sunt multe și fără nici un dubiu vei găsi o oportunitate de care să te simți sigur pe tine.

Fotbal

Betano fotbalTe-ar surprinde dacă ti-as spune ca fotbalul este cel mai popular sport la orice agenție de pariuri? Nici la Betano chestiile nu stau altfel. Dacă selectezi acest sport din meniu, vei vedea ca ai multe opțiuni din care alege. Nu lipsește, normal, nici liga 1 din listă. Această listă este așadar completată cu competițiile principale din Europa sau America. Și competițiile din restul lumii sau partidele amicale și internaționale fac parte din asortimentul larg și profund care ne este oferit de către Betano la fotbal. Poți să ghicești cine va câștiga partida, sau dacă se va termina la egalitate.

La fiecare partida în parte ai de altfel și opțiunea de a selecta un număr de pariuri în plus. În această categorie intri mai în detaliu, încercând să ghicești cine marchează, când marchează sau care este scorul la pauză. Așadar îți poți găsi în mod sigur un pariu pe măsura ta. Pariurile speciale menționate mai devreme sunt o opțiune și la fotbal. Poți paria și la partide în plina desfășurare. Există și promoții exclusiv pentru fotbal. Pariezi înainte de debutul unui meci pe pronosticurile pauză/final sau scor exact și dacă rezultatul final va fi 0-0, Betano îți va returna miza. Ca să poți lua decizii mai calculate, Betano îți pune la dispoziție niște unelte foarte utile. Ai acces la un blog cu ultimele noutăți pe plan sportiv și poți vedea pe pagina cu statistici care au fost rezultatele recente. Poți chiar să urmărești scorurile live, și ai la dispoziție un live stream a celor mai importante partide.

Polo pe apă

Betano Polo pe Apa Acest sport este mult mai popular la vecini noștri din sud și din vest, însă și echipa națională a României a avut rezultate remarcabile în ultimii ani. Cupa Mondială este la momentul actual cel mai apropiat eveniment, deci în acest cadru putem și paria. Nu numai câștigătoarea poate fi ghicită, dar și locul 1 în fiecare grupă, sau câștigătoarea oricărui medalie. Sari în apă cu Betano!

MMA

Chiar și la MMA poți să îți încerci norocul, ghicind cine este învingător la un număr de lupte diferite. Cele mai apropiate turnee și lupte sunt afișate direct în meniu. Luptele MMA cunosc o adevărată ascensiune la care poți face parte chiar și tu la Betano.

Bonusuri și promoții

Pe lângă bonusurile de care beneficiezi specific la fotbal, mai regăsim câteva elemente și pe pagina dedicata promoțiilor. Vei primi 100% la prima depunere, ceea ce te încurajează să pariezi pe site-ul Betano. Vei primi de asemenea un bonus suplimentar la orice câștig, dacă ai pariat la mai mult de 4 partide pe același bilețel. Mai mult decât atât, când pierzi la limită, îți recuperezi banii. Plasează un pariu multiplu (între 5 și 10 variante) pe fotbal sau baschet și, dacă nu îți iese un singur meci, Betano îți înapoiază banii. În acest fel ne dăm seama că Betano a înțeles importanța unui sistem de bonusuri dezvoltat și actual.

Betano-Bonus Betano promo

Depuneri și plăți

Jos de tot pe site poți selecta din meniu pagina cu toate metodele de plată. Poți depune bani ușor și repede cu cardul de credit, Skrill, paysafecard, NETELLER sau printr-un simplu transfer bancar. Poți depune intre 10 RON și 20.000 de RON. Aceste limite variază pentru fiecare metodă de plată. Retragerile de bani se efectuează tot prin aceste metode. Staff-ul Betano ne-a asigurat ca toate cererile de retragere sunt analizate de departamentul competent în interval de 24 de ore.

Mobil

Betano are site-ul adaptat la folosirea pe mobil. toate pariurile se regăsesc și pe interfața mobilă. Poți depune și retrage bani și poți intra și pe live chat dacă întâmpini probleme. Pe lângă această interfață făcută într-un mod foarte intuitiv, poți descărca și o aplicație separată din Apple App Store sau Google Play. Din nou vei remarca ca Betano a acordat timpul și efortul necesar pentru a dezvolta o aplicație mobilă confortabilă, la care navigarea este foarte simplă. Singura diferență dintre cele doua opțiuni de a juca pe smartphone, este că pe site-ul mobil ai acces și la cazinoul virtual, iar pe aplicație ai doar secțiunea cu pariuri. Ai așadar acces la orice pariu, oricând.

Betano mobil

Servicii cu clienții

Ca și la bonusuri, Betano acordă foarte multa importanță serviciilor cu clienții. Poți trimite email la două adrese diferite – una pentru întrebări sau sugestii, alta pentru documente – și poți cere să fi apelat. Oamenii de la Betano s-au gândit că, dacă faci cerere de apel invers, vei fi scutit și de costurile apelului, dar și de timpurile de așteptare. De parcă asta nu ar fi fost destul, Betano îți oferă așadar și un live chat, disponibil 365/365. Betano este un site foarte activ pe social media, având conturi pe Facebook, Twitter, Instagram și chiar și YouTube.

Vizitează Betano Bonusuri

Prezentare Rapidă

Vizitează Betano Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: 100%
Informații Generale
Număr Licență L1170664W000663
Firmă GAMBLING MALTA LIMITED
Pariuri Live
# Sporturi 25
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Fotbal American
Rugby
Golf
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă 10 RON
Termen de Plată
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun-Venit 100%
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii Clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat
Alte Tipuri de Jocuri
Cazinou Betano Cazinou
Poker