Sari la conținut

paysafecard in Cazinourile Online

paysafecard in Cazinourile Online

paysafecard este cea mai folosită metodă de plată online preplătită. Poți compara această cartelă cu una de telefon reîncărcabilă. În acest fel poți efectua orice tranzacție online sigur și foarte rapid. Când cumperi un card de acest fel, primești un cod pin de 16 cifre. Acest cod trebuie introdus de fiecare dată când plătești ceva. Codul rămâne același și merge reintrodus atâta timp cât nu se depășește valoarea cardului. Pentru cei care nu folosesc diferitele variante de e-wallet precum Skrill sau NETELLER și nu doresc un card de debit sau credit Visa/MasterCard, aceasta poate fi soluția ideală. În ceea ce urmează vei descoperi cum poți folosi această metodă de plată in cele mai tari cazinouri online din România.

Depuneri și retrageri cu paysafecard

Depunerea cu paysafecard este simplă și rapidă. Tot ce trebuie să faci este să cumperi un cod paysafecard. Suma minimă de cumpărare este de 25 RON, dar poți achiziționa și coduri în valoare de 50 RON, 100 RON și 300 RON. Cartela este complet gratuită, ceea ce înseamnă că vei avea în cont fix cât dai pe cod. Disconfortul apare însă la retragere. Aici va trebui să te folosești de un cont bancar și în acest scop vei fi rugat să te identifici prin buletin, facturi și așa mai departe. Trebuie menționat că te poți folosi de paysafecard pentru a-ți alimenta conturile Skrill sau NETELLER, dar la cele mai multe cazinouri poți efectua depuneri direct la cazinou. La capitolul retragerilor însă, acest sistem nu este cel mai simplu sau cel mai rapid în folosință.

Fă-ți cont la paysafecard

Pentru a te folosi de serviciile celor de la paysafecard nu trebuie decât să achiziționezi un cod de la un punct de vânzare paysafecard. Așadar nu trebuie să te autentifici, dar dacă vrei să retragi bani prin paysafecard va trebui să urmezi o serie de pași suplimentari. Interesant este însă că ai la dispoziție o aplicație mobilă pe sistemele iOS sau Android prin care îți poți controla toate codurile pin active în mod transparent. Prin această aplicație poți regăsi cele mai apropriate puncte de vânzare și poți efectua plăti online direct după mobil.

Avantaje și dezavantaje

paysafecard iți oferă practic siguranța și viteza unei plăti în numerar prin sistemul de plată online propus de ei. Acest card se regăsește în foarte multe puncte de vânzare. În plus, paysafecard îți garantează anonimitatea. De multe ori vei avea parte de bonusuri când te folosești de de această metodă. Prin introducerea mai multor coduri pin poți așadar efectua depuneri mari. Prin sistemul ‘plus’ celor de la paysafecard, poți strânge puncte și poți câștiga premii frumoase – chiar cartele paysafecard gratuite!

Cum se folosește paysafecard în cazinourile online

Cele mai multe cazinouri online de top din România îți vor oferi posibilitatea de a efectua tranzacții financiare prin intermediul paysafecard. De obicei, limită minima stabilită va fi de 25 RON, acesta fiind cel mai mic preț la care poți achiziționa un asemenea card. Dacă la Unibet sau NetBet poți depune până la 2-3.000 RON, winmasters îți oferă o limită ridicată de până la 9.000 RON. Feeling Lucky a pus sub lupă toate cazinourile de top în mediul online din România și îți pune la dispoziție o mulțime de recenzii care să te ajute să-ți alegi un partener perfect pentru tine. Vezi acum unde poți plăti cu paysafecard.