Unibet Pariuri Recenzie

by

De la înființarea sa în 1997, Unibet a reușit să atragă peste 14 milioane de utilizatori în peste 100 țări. În acest fel au devenit unii dintre cei mai cunoscuți bookmakeri din mapamond. Cu peste 1000 de angajați, Unibet are posibilitatea de a căuta în mod constant metode de inovație. De asemenea, cei de la Unibet sunt pionul principal în proiectele sociale împotriva dependenței jocurilor de noroc organizate în parlamentul Uniunii Europene. Ai în asortiment numeroase jocuri de cazinou, bingo, poker, dar și foarte multe tipuri de pariuri. Pe lângă sporturile cunoscute la noi, regăsim și sporturi care sunt cunoscute mai mult în străinătate. De asemenea, putem paria pe partide sportive în plină desfășurare. Poți participa la numeroase competiții și beneficiezi și de un număr bun de bonusuri sau promoții. Unibet ne pune la dispoziție și o aplicație mobilă. Dacă preferăm, putem însă și accesa interfața site-ului pe smartphone, ea fiind bine adaptată ecranelor mai mici. Unibet funcționează sub licența celor de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Tipuri de pariuri

În sortimentul larg care îți este oferit de Unibet găsești nu mai puțin de 36 de sporturi diferite la care să-ti poți încerca norocul. Daca navighezi pe partea stânga a ecranului, vei vedea tab-ul cu cele mai populare evenimente. Vei găsi inclusiv o listă cu toate sporturile. Dai clic pe un sport, și îți apar pe ecran toate sporturile, sortate după ora de începere. Când selectezi o partidă, se deschide căsuța cu pariurile posibile, și poți alege ceva pe măsura ta. În plus, în aceeași căsuța, îți apar și informații suplimentare, ca de exemplu statisticile echipelor. Poți plasa pariul pe câștigătoarea partidei, dar, poți intra și mai în amănunt. Ai la dispoziție un număr diferit de pariuri suplimentare la fiecare partida în parte. În plus, ai ocazia de a paria pe meciuri care sunt în plină desfășurare, direct după site-ul principal. Pentru a-ți urmări în amănunt pariurile, poți accesa cele mai importante partide pe Unibet TV, sau doar scorurile live. Pe site, toate funcționalitățile sunt foarte accesibile. Interfața web este gândită bine și permite navigarea site-ului în mod simplu și rapid.

Pariuri futbol online

Fotbal

Unibet FotbalÎn Romania, Unibet se concentrează pe pariurile la fotbal. Nu este o surpriză ca nimeni altul decât Ilie Dumitrescu este ambasador la bookmaker-ul online. Fotbalul este cel mai popular sport de la noi, și asta se vede clar în gama larga care ne este oferită. Este normal să nu lipsească cele mai importante competiții din lume. Nici competițiile de club internaționale nu sunt excluse din listă. Remarcabil este însă ca nici competițiile inferioare din tarile mai puțin cunoscute nu lipsesc. Putem așadar fără probleme să plasam pariuri la liga Venezuelana. În primul rând încerci să ghicești cine va câștiga partida, sau dacă asta se va termină la egalitate.

Apoi, poți accesa pariurile mai detaliate, cele speciale, unde poți selecta marcatorii, minutul golului, handicap-ul și așa mai departe. Posibilitățile sunt foarte numeroase, și este imposibil să nu găsești un pariu care să te atragă. Pe pagina principală poți vedea imediat daca sunt partide în desfășurare, și poți interveni cu un pariu în orice clipă. Pariurile însă nu țin numai de noroc. Ca să îți poți calcula mai bine deciziile, Unibet îți oferă un serviciu live stream gratuit, unde poți urmări cele mai importante meciuri live, chiar și după mobil. De asemenea, ai pusa la dispoziție pagina cu statistici, și poți vedea imediat care sunt cele mai accesate pariuri la Unibet. Ai inclusiv opinia expertului Ilie Dumitrescu, care postează sistematic analize tactice la numeroase partide. Unibet tine la experiența ta pe site-ul lor, și îți oferă un pachet complet și bine gândit.

Crichet

Unibet CrichetChiar și la crichet, sortimentul este larg larg și profund. Poți miza pe partide din liga Caraibeană, sau chiar pe a-2-a divizie din Anglia. Nu lipsesc nici partidele din zona orientală, unde acest sport este mult mai popular decât la noi. Și aici, poți intra în amănunt când îți plasezi pariul.

Pesäpallo

Acest sport puțin cunoscut face de asemenea parte din numeroasele discipline sportive disponibile pe Unibet. Sportul național al Finlandei poate fi asemănat cu baseball-ul American. Este un sport care nu este popular în afara Finlandei, însă poate fi regăsit pe site. Poți paria, chiar și aici, în amănunt, după ce decizi cine câștigă partida, sau dacă aceasta se va termina la egalitate.

Bonusuri și promoții

Pe site-ul principal, sus în dreapta, putem accesa foarte ușor pagina cu promoții și bonusuri. Pachetul de bun venit este compus din trei elemente de bază. În primul rând vei primi 250 RON înapoi, daca primul pariu este pierzător. În al doilea rând, obții accesul exclusiv la live stream, unde poți urmări peste 30.000 de partide sportive. Apoi, ai ocazia de asemenea să pariezi live la orice partidă este în plină desfășurare la momentul respectiv. În afara de acest pachet de bun venit, mai ai parte de foarte multe promoții care se schimba frecvent. În acest moment ai de exemplu cote speciale pentru echipa Braziliei la JO. Și meciul etapei ligii 1 face parte din aceste promoții temporare, dar regulate. Dacă aduci un prieten la Unibet, poți câștiga 150 RON. Unibet te încurajează să pariezi după mobil, oferindu-ți o rambursare de 50 RON daca primul pariu se dovedește a fi unul pierzător.

Până în 250 RON pariuri fără riscuri ca bonus de bun venit

Ca nou jucător, la Unibet poți profita de un bonus de bun venit de 250 RON fără risc pentru orice pariu sportiv pe care vrei să-l plasezi. Dacă vei pierde primul pariu, Unibet îți returnează 100% suma de bani pe contul tău de joc.

Primești până în 250 RON bonus de bun venit

Depuneri și plăți

Depunerile la Unibet se pot efectua, în mod rapid și sigur cu cardurile de credit sau debit, cu cardurile preplătite precum paysafecard, și în unele cazuri chiar și folosind Skrill sau NETELLER. Îți poți stabili singur limitele depunerilor pe zi, pe săptămâna sau pe lună. Retragerile se pot efectua prin e-wallet-uri, dacă le-ai folosit și la depuneri. Altfel, ai alegerea intre cardul Visa și transferul bancar obișnuit. Această ultimă variantă poate dura însă până la 10 zile lucrătoare. Puteți retrage oricât doriți, și oricând vreți.

Mobil

Unibet îți pune la dispoziție o aplicație mobilă pe care o poți descărca din Apple App Store sau pe Google Play. Aplicația îți pune pariurile sportive chiar în palma mâinii și îți oferă posibilitatea de a paria de oriunde ai fi, oricând vrei. La anumite sporturi primești chiar și notificări. Poți urmări cele mai importante evenimente sportive prin live stream. Dacă nu vrei să descarci aplicația, ai de asemenea oportunitatea de a accesa interfața adaptată în mod intuitiv ecranelor mai mici de smartphone sau tabletă, permițându-ți în acest fel navigarea ușoara pe site-ul Unibet. Așadar, poți paria oricând, și de oriunde.

Servicii cu clienții

Unibet oferă niște pași care îi poți parcurge dacă ai nevoie de asistență. În primul rând ești invitat să te uiți în secțiunea FAQ, ea fiind foarte elaborată. Șansa este destul de mare să găsești răspunsul potrivit repede. Dacă nu ai găsit ce căutai, poți să intri pe live chat 24/7, unde vei fi ajutat. Dacă ai nevoie de alte feluri de a intra în contact cu oamenii de la Unibet, poți să le trimiți și email pe două adrese electronice – una pentru documente, și alta pentru întrebări generale- iar ai și posibilitatea de a îi contacta telefonic.

Vizitează Unibet
Bonusuri