Sari la conținut

Unibet Pariuri Recenzie

Unibet Pariuri Recenzie
Jocuri (4.5)
½
Serviciu clienți (3.5)
½☆
Scor total (4)
Pozitive
  • Selecția generoasă de sporturi
  • Bonusuri decente
  • Multiple forme de contact
  • Aplicații Android și iOS
  • Streaming pentru multe sporturi
Negative
  • Live chat 24/7 doar în engleză
Concluzie

Unibet este una din cele mai vechi case de pariuri online străine de pe piața românească. De-a lungul anilor aceștia au continuat să își îmbunătățească oferta de pariuri, adăugând noi sporturi și categorii. Bonusurile și promoțiile sunt și ele decente, chiar dacă fluctuează destul de mult calitatea lor de la o lună la alta. Pe lângă asta, celelalte beneficii pe care le oferă precum streaming sau asistență excelentă pentru clienți, reprezintă și ele niște puncte forte atrăgătoare. Desigur, ar putea să mai lucreze la anumite aspecte. Faptul că live chatul 24/7 este disponibil doar în limba engleză este un ușor dezavantaj. Totuși, continuă să fie unul din cele mai bune locuri unde să îți plasezi pariurile. Orice jucător ar trebui să aibă un cont înregistrat la casa de pariuri online Unibet. Vizitează Unibet

Un adevărat titan al jocurilor de noroc online, Unibet este una dintre cele mai populare case de pariuri online din lume. Înființată în 1997, aceasta s-a stabilit aproape de vârful piramidei și a continuat să își consolideze poziția pe măsură ce a trecut timpul. În România operează sub umbrela licenței L1160657W000330 emise de ONJN.

Oferta lor de pariuri este printre cele mai bogate, cu o sumedenie de sporturi și categorii disponibile. Bonusurile și promoțiile pe care le pune la dispoziție sunt destul de bune și ele. Pariuri gratuite, bonusuri la depunere, și turnee fiind doar câteva din cadourile disponibile pentru utilizatori. Nu putem să vorbim despre Unibet fără să menționăm și cazinoul online excelent, care se ridică la nivelul secției de pariuri sportive.

Tipuri de pariuri

Secția de pariuri sportive la Unibet găzduiește peste 35 de sporturi și categorii pe care poți paria. Nu ar trebui să mire pe nimeni faptul că dintre toate, fotbalul este de departe cel mai popular. Asta nu înseamnă că celelalte categorii sunt neglijate însă. Vei găsi lejer toate meciurile și evenimentele din tenis, baschet, handbal, și multe altele. Mai mult, Unibet este una dintre primele case de pariuri online care au oferit servicii de streaming. Așa că poți să urmărești în direct evenimentele și să plasezi pariuri live direct din aplicație. Un alt aspect ce merită menționat este faptul că poți plasa pariuri combinate. Pe lângă toate acestea, designul site-ului este foarte intuitiv, așadar nu vei avea niciodată probleme atunci când vrei să-ți pui biletele de pariuri.

Fotbal

Cel mai popular sport de pe planetă este în prim plan la Unibet. Aici vei găsi sute de ligi, campionate și turnee pe care să pariezi. Începând cu cele mai îndrăgite dintre toate precum Premier League, La Liga, Serie A, și ajungând până la ligile naționale ale Tanzaniei sau Singaporelui. Desigur că în cadrul acestei categorii vei găsi opțiuni de pariere și pe fotbalul feminin, nu doar cel masculin.

Fiecare meci vine la pachet cu o sumedenie de evenimente pe care poți paria. De la câștigătorul partidei și opțiuni de handicap, până la totalul de cartonașe și cine le va primi. Poți fi sigur că Unibet are una dintre cele mai complete oferte de pariuri din lume. În plus, aici poți găsi și pariuri antepost pentru o bună parte din competiții. Există bineînțeles și opțiunea de a plasa pariuri live, mai ales că poți profita de streamurile oferite de Unibet pentru multiple competiții.

Darts

Dartsul este un sport foarte popular în toate barurile din lume, dar mai ales în Regatul Unit. Nu e de mirare așadar că cei mai mulți campioni mondiali provin din Insulele Britanice, atât la variantele masculin cât și feminin. La Unibet poți paria atât pre-meci cât și live pe cele mai populare competiții de darts precum World Series of Darts sau PDC World Championship, dar și turnee mai mici cum ar fi Modus Online Live League. În plus, serviciul de streaming este disponibil pentru acest sport, așadar poți plasa pariuri live în timp ce urmărești situația din meci.

Formula 1

Cel mai popular sport cu motor din lume este prezent și el la Unibet. Pariurile pe cursele de Formula 1 sunt disponibile pentru pasionați. Poți paria atât pe câștigătorul fiecărei curse în parte, cât și pe cine va obține cel mai rapid tur. Desigur că sunt oferite și opțiuni pentru pariuri antepost, cum ar fi câștigătorii campionatelor șoferilor și constructorilor. Acestea din urmă vor avea cote ce variază în funcție de performanțele echipelor și șoferilor de-a lungul sezonului însă.

Formula 1

Bonusuri și promoții

Oferta de bonusuri și promoții disponibilă la Unibet este destul de bună, chiar dacă în ultima vreme a fost surclasată de unii rivali. Utilizatorii noi pot beneficia de un bonus de 100% la prima depunere până la 300 RON sub formă de pariu fără risc, plus 150 de rotiri gratuite pe jocul Burning Hot de pe cazinou.
Pe lângă asta, toți jucătorii pot beneficia de ofertele periodice găzduite pe site. Pariuri gratuite, bonusuri la depunere, turnee, cote mărite, și multe altele te așteaptă la Unibet. De exemplu, poți să profiți de oferta Uniboost pentru a obține câștiguri mărite cu până la 50% atunci când plasezi pariuri multiple.

Depuneri și plăți

Unibet îți pune la dispoziție multiple metode prin care să îți alimentezi contul. Poți apela la metoda clasică a cardului bancar Visa, Mastercard, sau Maestro, sau mai poți depune bani prin paysafecard, Skrill, sau TopPay. Suma minimă pe care trebuie să o depui variază în funcție de metoda aleasă. Cardul bancar și paysafecard necesită un minim de 25 RON, în timp ce pentru Skrill și TopPay este de 65 RON, respectiv 50 RON.

Unibet îți pune la dispoziție multiple metode prin care să îți alimentezi contul. Poți apela la metoda clasică a cardului bancar Visa, Mastercard, sau Maestro, sau mai poți depune bani prin paysafecard, Skrill, sau TopPay. Suma minimă pe care trebuie să o depui variază în funcție de metoda aleasă. Cardul bancar și paysafecard necesită un minim de 25 RON, în timp ce pentru Skrill și TopPay este de 65 RON, respectiv 50 RON.

Mobil

Unibet Pariuri MobilFuncționalitatea pe dispozitive mobile a site-ului Unibet este excelentă. Poți să plasezi bilete, să accesezi bonusuri, să efectuezi tranzacții, cam orice poți face de pe calculator poți și de pe telefon sau tabletă. În plus, Unibet pune la dispoziția utilizatorilor săi aplicații dedicate pentru Android și iOS. Așadar indiferent dacă ești acasă sau la terasă cu prietenii uitându-vă la meci, poți să iei cu tine peste tot casa de pariuri online Unibet. Poți chiar să și urmărești meciurile live de pe telefon prin streamurile disponibile pentru diversele sporturi.

Servicii cu clienții

Dificultățile tehnice în timpul distracției nu sunt niciodată un lucru plăcut. Din fericire nu se întâmplă atât de des, iar atunci când ai nevoie de ajutor poți apela cu încredere la agenții de suport Unibet. Îi poți contacta prin live chatul disponibil pe site în intervalul orar 09:00 – 24:00, sau oricând prin e-mail. Dacă ai nevoie de asistență în afara orelor de program dar nu ai răbdare să îi contactezi pe e-mail, atunci poți lua legătura cu agenții de pe chatul în limba engleză. Aceștia sunt disponibili 24/7. În plus, Unibet a întocmit o secție de întrebări și răspunsuri ce cuprinde soluții pentru cele mai des-întâlnite probleme.

Vizitează Unibet Bonusuri

Prezentare Rapidă

Vizitează Unibet Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 75 RON
  • Bonus Bun Venit: 100% până la 300 RON
Informații Generale
Număr Licență L1160657W000330
Firmă UNIBET GERMANY LTD.
Pariuri Live
# Sporturi 35+
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Fotbal American
Rugby
Golf
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă 25 RON
Termen de Plată 2-3 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun-Venit 100% până la 300 RON
Bonus Fără Depunere 75 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii Clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat
Alte Tipuri de Jocuri
Cazinou Unibet Cazinou
Poker Unibet Poker