Home pariuri Pariuri Premier League

Pariuri Premier League

Pariuri Premier League

Una din cele mai populare competiții naționale din lume, dacă nu chiar cea mai populară, Premier League reprezintă cel mai înalt nivel din piramida englezească. În fiecare sezon, 20 de echipe se luptă de-a lungul a 38 de meciuri pentru prestigiosul trofeu și onoarea de a se numi campioana Angliei.

Premier League este o ligă cu o istorie și tradiție foarte lungă. Aceasta găzduiește așa-zișii ‘big six’ (Manchester City, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Manchester United, și Tottenham), principalii candidați pentru locurile de top în fiecare an, deși titlul este disputat aproape mereu de către două sau trei echipe. Prestigiul enorm asociat ligii, precum și veniturile comerciale cu mult peste medie ale echipelor fac din prima ligă englezească o destinație atrăgătoare pentru jucătorii de top din lume.

Toți acești factori contribuie la popularitatea Premier League printre pariori, iar casele de pariuri le pun la dispoziție nenumărate selecții și opțiuni de pariere pentru liga englezească.

Premier League 2022/23

În ultimii ani, titlul a fost pasat între Manchester City a lui Pep Guardiola și Liverpool a lui Jürgen Klopp, iar sezonul acesta nu pare că va rupe tiparul. City pare foarte dificil de învins, iar Liverpool nu e cu mult în spatele lor. În continuarea clasamentului, lupta pentru celelalte locuri din top 6 nu se lasă nici ea mai prejos. Chelsea, Manchester United, Tottenham Hotspur, și Arsenal se înghesuie toate pe celelalte patru locuri care duc în Champions League și Europa League.

Manchester City a câștigat cursa pentru semnătura lui Erling Haaland, iar lotul lor fenomenal de puternic cumva reușește să devină și mai înfricoșător. Rivalii lor, Manchester United, au făcut și ei mutări înaintea sezonului – cea mai mare fiind numirea lui Erik ten Hag ca și manager. Mare atenție la londonezii Tottenham Hotspur, care sub conducerea lui Antonio Conte i-au adus pe Ivan Perišić, Richarlison, Clement Lenglet, printre alții. Ne așteaptă un sezon cu adevărat interesant.

Case de pariuri online de top din România în 2023

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 300 RON + 150 rotiri gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 101% până la 505 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Pariuri pe Premier League

Când vorbim de o competiție atât de prestigioasă precum Premier League, era de așteptat ca agențiile de pariuri să îi acorde atenție deosebită. Nu e de mirare atunci faptul că fiecare meci vine la pachet cu sute de opțiuni și selecții de pariere. Poți să pariezi pe rezultatul final al meciului, dar pe lângă asta mai poți încerca să ghicești numărul total de goluri din partidă, marcatorii partidei, numărul de cornere dintr-un meci, și foarte multe altele.

Desigur că există și pariuri antepost, prin care poți să pariezi pe câștigătorul campionatului înainte ca acesta să înceapă, sau pe parcursul sezonului. Unele site-uri oferă și posibilitatea de a paria pe cine va marca cele mai multe goluri.

Pe lângă acestea, ai posibilitatea de a paria live în timpul meciului. Casele de pariuri online îți oferă posibilitatea să urmărești în timp real ce se întâmplă în meciuri, ori prin live streaming, ori printr-o interfață în care îți sunt prezentate statistici relevante din meci. Pariurile live pot fi o modalitate foarte bună să prinzi cote mai mari decât de obicei, astfel că dacă ai un pont fierbinte, poți să profiți de ocazie.

De reținut însă este faptul că trebuie să îți plasezi pariurile numai la casele de pariuri autorizate de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Astfel vei avea mereu garanția că nu riști probleme cu legea, și vei fi sigur că te joci în siguranță.

Case de pariuri

unibet
Bonus de Bun Venit:
300 RON + 150 rotiri gratuite

# Sporturi: 35+

Bonusuri Vizitează Unibet
winmasters
Bonus de Bun Venit:
101% până la 505 RON

# Sporturi: 30+

Bonusuri Vizitează winmasters
NetBet
Bonus de Bun Venit:
500 RON

# Sporturi: 30+

Bonusuri Vizitează NetBet
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/premier-league-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/premier-league-logo.png" width="300" height="174" alt="Pariuri Premier League">,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width=“180” height=“105” />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo.png" alt="Betano" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" class="aligncenter size-medium wp-image-3222" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="unibet" width="200" height="74" />,<img loading="lazy" class="aligncenter size-medium wp-image-3222" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="200" height="74" />,<img loading="lazy" class="aligncenter size-medium wp-image-3222" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo.png" alt="NetBet" width="200" height="74" />