HomepariuriPariuri Premier League

Pariuri Premier League

Pariuri Premier League

Una din cele mai populare competiții naționale din lume, dacă nu chiar cea mai populară, Premier League reprezintă cel mai înalt nivel din piramida englezească. În fiecare sezon, 20 de echipe se luptă de-a lungul a 38 de meciuri pentru prestigiosul trofeu și onoarea de a se numi campioana Angliei.

Premier League este o ligă cu o istorie și tradiție foarte lungă. Aceasta găzduiește așa-zișii ‘big six’ (Manchester City, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Manchester United, și Tottenham), principalii candidați pentru locurile de top în fiecare an, deși titlul este disputat aproape mereu de către două sau trei echipe. Prestigiul enorm asociat ligii, precum și veniturile comerciale cu mult peste medie ale echipelor fac din prima ligă englezească o destinație atrăgătoare pentru jucătorii de top din lume.

Toți acești factori contribuie la popularitatea Premier League printre pariori, iar casele de pariuri le pun la dispoziție nenumărate selecții și opțiuni de pariere pentru liga englezească.

Premier League 2022/23

În ultimii ani, titlul a fost pasat între Manchester City a lui Pep Guardiola și Liverpool a lui Jürgen Klopp, iar sezonul acesta nu pare că va rupe tiparul. City pare foarte dificil de învins, iar Liverpool nu e cu mult în spatele lor. În continuarea clasamentului, lupta pentru celelalte locuri din top 6 nu se lasă nici ea mai prejos. Chelsea, Manchester United, Tottenham Hotspur, și Arsenal se înghesuie toate pe celelalte patru locuri care duc în Champions League și Europa League.

Manchester City a câștigat cursa pentru semnătura lui Erling Haaland, iar lotul lor fenomenal de puternic cumva reușește să devină și mai înfricoșător. Rivalii lor, Manchester United, au făcut și ei mutări înaintea sezonului – cea mai mare fiind numirea lui Erik ten Hag ca și manager. Mare atenție la londonezii Tottenham Hotspur, care sub conducerea lui Antonio Conte i-au adus pe Ivan Perišić, Richarlison, Clement Lenglet, printre alții. Ne așteaptă un sezon cu adevărat interesant.

Case de pariuri online de top din România în 2023

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 300 RON + 150 de rotiri gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 500 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160652W000306
 • Bonus de Bun Venit: 600 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Pariuri pe Premier League

Când vorbim de o competiție atât de prestigioasă precum Premier League, era de așteptat ca agențiile de pariuri să îi acorde atenție deosebită. Nu e de mirare atunci faptul că fiecare meci vine la pachet cu sute de opțiuni și selecții de pariere. Poți să pariezi pe rezultatul final al meciului, dar pe lângă asta mai poți încerca să ghicești numărul total de goluri din partidă, marcatorii partidei, numărul de cornere dintr-un meci, și foarte multe altele.

Desigur că există și pariuri antepost, prin care poți să pariezi pe câștigătorul campionatului înainte ca acesta să înceapă, sau pe parcursul sezonului. Unele site-uri oferă și posibilitatea de a paria pe cine va marca cele mai multe goluri.

Pe lângă acestea, ai posibilitatea de a paria live în timpul meciului. Casele de pariuri online îți oferă posibilitatea să urmărești în timp real ce se întâmplă în meciuri, ori prin live streaming, ori printr-o interfață în care îți sunt prezentate statistici relevante din meci. Pariurile live pot fi o modalitate foarte bună să prinzi cote mai mari decât de obicei, astfel că dacă ai un pont fierbinte, poți să profiți de ocazie.

De reținut însă este faptul că trebuie să îți plasezi pariurile numai la casele de pariuri autorizate de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Astfel vei avea mereu garanția că nu riști probleme cu legea, și vei fi sigur că te joci în siguranță.

Case de pariuri

Unibet

Unibet logo

Unibet este unul dintre cele mai mari site-uri de pariuri sportive din lume, și acest lucru se reflectă în calitatea serviciilor oferite. Cotele pe care le practică sunt foarte competitive, opțiunile de pariuri pentru fiecare meci par nelimitate, iar pariurile antepost îți aduc și ele foarte multe opțiuni la Unibet. Poți să pariezi pe câștigătorul campionatului, cine o să fie în top 4 sau 6, marcatorul anului, și altele. Bonusurile sunt și ele nelipsite, astfel că experiența ta de joc să fie una de neuitat. Iar dacă preferi să te joci de pe telefonul mobil, atunci vei fi fericit să auzi că Unibet are aplicații dedicate atât pentru Android, cât și iPhone sau iPad.

winmasters

winmasters logo

La winmasters ai la dispoziție o sumedenie de pariuri pentru Premier League, cu sute de selecții pentru oricare dintre meciuri și opțiuni foarte interesante în materie de pariuri antepost. Poți să pariezi atât pe câștigătoarea ligii sau cine va ocupa pozițiile de top, cât și pe care echipă crezi că o să fie retrogradată. Cotele oferite pentru aceste selecții sunt foarte bune și ele, așa cum am ajuns să ne așteptăm din partea acestei case de pariuri. winmasters îți oferă și opțiunea să pariezi direct de pe telefonul tău mobil, atât prin site-ul lor sau prin aplicațiile pentru Android, iPhone, sau iPad. Bonusurile sunt printre cele mai bune disponibile pe piață, și în plus, poți combina mai multe selecții de la același meci într-un singur pariu.

NetBet

NetBet logo

Unul dintre giganții jocurilor de noroc online în toată lumea, NetBet este o destinație excelentă pentru oricare parior mulțumită sumedeniei de sporturi și evenimente pe care le are în catalog. Bineînțeles ca fotbalul, și mai ales Premier League-ul reprezintă una dintre atracțiile principale pe care le oferă jucătorilor aflați în căutarea distracției. Poți să plasezi pariuri atât pe desktop, cât și pe mobil, prin site sau prin aplicațiile lor pentru iOS sau Android. Promoțiile și bonusurile pe care le oferă NetBet sunt excelente, cu foarte multe pariuri gratuite săptămânale.

<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/premier-league-logo.png" width="300" height="174" alt="Pariuri Premier League">,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width=“180” height=“105” />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/casa-pariurilor-logo.png" alt="Casa Pariurilor" width="180" height="105" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-15 size-medium" style="color: #333333; font-style: normal; font-weight: 400;" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png" alt="Unibet logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-16 size-medium" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png" alt="winmasters logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-13 size-medium" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-300x174.png" alt="NetBet logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />