Sari la conținut

Unibet Poker Recenzie

Unibet Poker Recenzie
Jocuri (5)
Serviciu clienți (5)
Scor total (3.5)
½☆
Pozitive
 • Interfață foarte plăcută
 • Sistem de misiuni/provocări
 • Identități diferite
Negative
 • Lipsa unui mod demo
 • Număr restrâns de jocuri
Concluzie

Am discutat toate aspectele acestui site de poker online, deci acum putem să recapitulăm punctele importante ale acestei recenzii. În primul rând, o funcție care nu o prea vedem la alte site-uri dar este foarte utilă este cea de schimbare a identității, care ne permite să jucăm cu un caracter diferit și cu un nume diferit, ca alții să nu ne recunoască și prin urmare să rămânem imprevizibili. Un alt mare avantaj al acestui site este interfața foarte modernă și plăcută de utilizat. Aplicațiile pentru tablete iarăși sunt apreciate, dar alte site-uri oferă aplicații cu interfețe mai bine optimizate pentru telefon. Uitându-ne la imaginea completă însă suntem foarte mulțumiți, deoarece chiar și cu limitările ei este totuși o platformă foarte bună pentru cei care doresc să joace Hold’em pe bani reali pe calculator, adică marea majoritate a jucătorilor de poker online.

Vizitează Unibet

Unibet este unul dintre site-urile cele mai cunoscute pe piața pokerului online. În mare parte mulțumită succesului site-ului în străinătate și a succesului pe piața de pariuri sportive. Pe lângă pariurile sportive, acest site ne oferă atât un cazinou online cât și poker online. Una dintre caracteristicile acestui site care ne-a atras atenția este că îți poți crea diferite caractere sau identități, ca să rămâi întotdeauna imprevizibil. Un alt mare avantaj al acestui site este că avem la dispoziție foarte multe turnee, concursuri, bonusuri și oferte. Pentru începători avem la dispoziție o pagină plină cu ghiduri și sfaturi, ușor accesibilă prin site-ul Unibet. De asemenea, avem un sistem de loialitate sub formă de “Provocări” și “Misiuni” , care sunt mici sarcini care trebuie completate pentru a câștiga diferite recompense.

Unibet Poker

Jocuri poker

La Unibet este recomandat să descărcăm programul de pe site-ul oficial ca să jucăm, însă putem accesa totul și prin browser, tot de pe site-ul oficial Unibet. Odată ce am intrat pe Unibet, fie prin program, fie prin browser, ne putem loga după care primim acces la turneele și jocurile disponibile. În primul rând observăm aici că nu există un mod demo, sau posibilitatea de a juca pe bani virtuali. Mai vedem și în lista de jocuri că, din păcate, numărul de tipuri de poker oferite este foarte restrâns, acestea fiind limitate la Hold’em, Omaha și modul exclusiv disponibil la Unibet, Banzai.

No Limit Hold’em – Unibet open 2€

ca să încercăm un joc de No Limit Hold’em la Unibet ne-am înscris într-un turneu Unibet Open 2€, cu un tichet de buy-in de 2€ pe care l-am primit după completarea unei “Provocări” . Interfața jocului este foarte modernă și stilizată în comparație cu alte site-uri. Avatarele comice ale adversarilor apar la masa care tu o poți alege de pe profilul tău, unde ai de ales între multe stiluri diferite de mese, unele mai luxoase, altele mai futuristice. În general elementele grafice ale jocului ne-au plăcut. Totul este clar și ușor de urmărit.

Unibet Poker Texas Hold'em

Bonusuri și promoții

Ca să vedem toate promoțiile disponibile, putem merge pe site-ul Unibet, pe pagina dedicată promoțiilor. Spre deosebire de majoritatea site-urilor de poker, Unibet nu ne oferă un bonus de bun-venit. Asta, în combinație cu faptul că nu putem juca cu bani virtuali înseamnă că dacă vrei să joci doar pentru distracție, trebuie luate în considerare alte site-uri. Pe pagina de oferte vedem în general doar turnee și nu bonusuri, însă avem tot pe această pagină misiunile lunii care îți dă șansa să câștigi bonusuri generoase. Spre deosebire de multe alte site-uri, Unibet oferă bonusuri și pentru recomandarea prietenilor, în valoare de 150 RON.

Depuneri și plăți

La Unibet este foarte ușor să depunem bani în cont, de pe butonul mare din dreapta sus a site-ului care apare după finalizarea procesului de logare. După ce dăm click pe acest buton vedem toate metodele de plată oferite: Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron, Entropay, paysafecard și transfer bancar. Depunerea minimă depinde de metoda aleasă, dar nu depășește suma de 50 RON. Aceleași condiții se aplică și la retrageri, adică retragerea minimă este dependentă de metoda aleasă, la fel ca și durata unei retrageri, dar Unibet ne asigură că durata acestor retrageri nu depășește perioada de 10 zile.

Mobil

Avem la dispoziție un site optimizat pentru telefonul mobil și aplicații mobile Unibet atât pentru Android cât și pentru iOS, însă pentru că interfețele aplicațiilor sunt exact aceleași ca pe calculator, nu funcționează perfect pe mobil, iar de aceea site-ul Unibet ne recomandă să folosim aceste aplicații doar pe tabletă. Interfața fiind identică cu cea de pe calculator, nu mai putem spune multe despre aplicațiile mobile înafară de faptul că noi vedem lucrul acesta ca pe un avantaj, deoarece nu trebuie să te obișnuiești cu o interfață nouă, deși este păcat că funcționeaza corect doar pe tabletă.

Servicii pentru clienți

Pe site-ul acesta de poker vedem multă atenție pentru serviciul pentru clienți. Deși nu este disponibil 24/7 și nu avem la dispoziție un număr de telefon, ni se oferă pagini foarte informative de ajutor și de întrebări frecvente, iar dacă nu găsim acolo ce căutăm avem disponibilă o adresă de e-mail și un buton de live chat unde primim răspuns foarte repede.

unibet-ro

Visita Unibet Poker Bonusuri

Site-uri poker de top din România în 2024

Camera de Poker
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • Număr de Jocuri: 50+
 • Număr Licență: L1160651W000195
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • Bonus de Bun Venit: 90 RON
2
 • Număr de Jocuri: 3
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • Bonus de Bun Venit: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Prezentare Rapidă

Vizitează Unibet Bonusuri

 • Bonus Fără Depozit: 0 RON
 • Bonus Bun Venit: 0 RON

Informații generale
Număr Licență L1160657W000330
Firma Unibet (Germany) Limited
Jocuri Web
Program Poker PC
Program Poker Mac
Jocuri gratis
Număr de Jocuri 3
Highrollers
Jocuri
Texas Hold'em
Omaha
5 Card Omaha
Courchevel
Stud
Triple Stud
Five Card Draw
2-7 Triple Draw
HORSE
Razz
8-Game Mix
Hold'em/Omaha
Badugi
Mobil
Site Mobil
Aplicație iPhone/iPad
Aplicație Android
Plăți
Depunere Minimă 0 RON
Termen de Plată max 10 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun Venit 0 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 150 RON
Sistem Fidelitate
Servicii pentru clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Telefon
Online Chat