HomepariuriPariuri La Liga

Pariuri La Liga

La Liga reprezintă divizia de top de fotbal profesionist din sistemul de ligi de fotbal spaniol. Este una din cele mai populare ligi profesioniste de sport din întrega lume, cu media de prezență a spectatorilor de peste 22.829 pentru meciurile din ligă în sezonul 2021/22.

Campenato Nacional de Liga de Primera Division, cum mai este denumită, reprezintă și cea de-a șasea dintre cele mai bune ligi profesioniste de sport locale din lume și ce-a de-a treia dintre cele mai bune ligi profesioniste ale asociațiilor de fotbal din lume, după Bundesliga și Premier League. Cele mai de succes echipe de-a lungul timpului în La Liga sunt Real Madrid, Barcelona, și Athletic Bilbao.

La Liga 2022/23

Sezonul 2022/23 pare că ne va oferi o cursă pe cinste, cu Real Madrid, Betis, și Barcelona debutând în forță noul an. Formația condusă de Carlo Ancelotti își va dori cu siguranță să repete reușita din sezonul precedent. La fel de siguri putem fi și de faptul că multe echipe vor încerca să le pună bețe în roate. Barcelona lui Xavi este văzută ca și principalul candidat, însă Atletico Madrid cu al lor etern lider Diego Simeone vor avea și ei un cuvânt de spus. Desigur că nu le putem omite nici pe Betis sau Villareal, care se bucură de vremuri mai răsărite în ultimii ani. Toate acestea au potențialul de a-i detrona pe Real Madrid, însă va fi un sezon lung și se pot întâmpla multe. Având în vedere că fiecare echipă a adus întăriri de la cluburi din Premier League, Bundesliga, sau Serie A, nu se știe ce ne rezervă viitorul.

Case de pariuri online de top din România în 2023

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 300 RON + 150 de rotiri gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 500 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160652W000306
 • Bonus de Bun Venit: 600 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Pariuri pe La Liga

Dată fiind reputația neștirbită a acestei ligi, casele de pariuri online de la noi din țară îți dau posibilitatea să pariezi pe toate meciurile care se organizează în cadrul ei. Datorită faptului că aceste agenții sunt licențiate de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, asta înseamnă că poți paria legal la aceste evenimente. Aceste case de pariuri online îți oferă o multitudine de tipuri de pariuri, de la cine va câștiga titlul, la cine va înscrie (marcatori), sau din cele mai complexe precum handicap sau pariuri combinate. Poți paria pe aceste evenimente și de pe telefonul mobil la marea majoritate a acestor operatori, așadar nu trebuie să îți faci griji dacă nu ești acasă când sunt meciurile tari. Nu uita, dacă ești tentat să alegi o casă de pariuri care nu este licențiată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, ești pasibil de o amendă mărișoară. Pe lângă asta, eventualele tale câștiguri nu sunt garantate dacă încerci să fentezi legea.

Case de pariuri

Unibet

Unibet logoUnibet este un operator ce își oferă serviciile pe teritoriul României de mulți ani deja. Desigur că în oferta lor vei găsi și meciurile din La Liga, iar pe lângă acestea vei găsi și o selecție generoasă de pariuri antepost. Oportunitățile de pariuri live sunt și ele disponibile din belșug, mai ales că Unibet oferă streaming pentru multiple competiții, printre care și La Liga. Nu putem să omitem selecția excelentă de bonusuri și promoții pe care o pune la dispoziția utilizatorilor, sau funcționalitatea optimizată pentru dispozitive mobile, cu aplicații pentru Android și iOS.

NetBet

NetBet logoUnul din cele mai cunoscute nume din industria jocurilor de noroc online, NetBet este un operator de care este imposibil să nu fi auzit. Oferta lor de pariuri sportive este foarte vastă, iar La Liga este una din piesele centrale ale acesteia. Ai la dispoziție pariuri pentru diverse evenimente din fiecare meci de-a lungul sezonului, atât pre-meci cât și live. Pe lângă acestea, mai este disponibilă și opțiunea de pariuri antepost. Bonusurile și promoțiile sunt printre cele mai generoase pe care le vei găsi oriunde, iar funcționalitatea pe mobil este excelentă din toate punctele de vedere.

winmasters

winmasters logoCasa de pariuri online preferată a fostului internațional român Gabi Balint, winmasters este o opțiune mai mult decât decentă pentru oricine. Bineînțeles că La Liga e nelipsită din selecția excelentă de pariuri pe care o poți găsi pe site-ul lor. Pe lângă pariurile pre-meci și live pe care le vei găsi, pariurile antepost de la winmasters sunt foarte interesante de explorat. Poți paria pe echipele care vor retrograda, echipele din top 4, marcatorul competiției, și altele. Bonusurile și promoțiile sunt foarte bune și ele, datorită fluxului constant de noi oferte disponibile pentru un timp limitat. Funcționalitatea pe mobil este și ea foarte bună, iar aplicațiile dedicate sunt disponibile atât pe Android cât și pe iOS.

<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/la-liga-logo.png">,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width=“180” height=“105” />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/casa-pariurilor-logo.png" alt="Casa Pariurilor" width="180" height="105" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-15 size-medium" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png" alt="Unibet logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-13 size-medium" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-300x174.png" alt="NetBet logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-16 size-medium" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png" alt="winmasters logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />